View Full Version : مشکل با کارفرما ( قابل توجه تازه وارد ها )
mohamadz5
شنبه 16 مهر 1390, 14:35 عصر
سلام نمیدونم دارم این مطلب را در جای مناسبی مینویسم یا نه ( پوزش )
من در یک شرکت برنامه نویسی کار می کردم
سه روز رفتم مرخصی وقتی اومدم کارفرما گفت تو کارای منو خوب انجام نمیدی . یا برو بیرون یا تا وقتی کارای منو انجام ندادی از حقوق شهریور خبری نیست . اینقدر بد رفتار کرد که من دیگه نتونستم برگردم
من تا حد توانم کار می کردم
کارم برنامه نویسیه .
تاره وارد بودم یک نرم افزار حسابداری سه لایه اونم نیمه تموم داد بهم گفت کامل کن اونم به صورت سینگل. خدایی خیلی زور زدم ولی با سرعت کم کار پیش میرفت . فقط فرصت داشتم نهار بخورم ایتقدر وقت گذاشتم . حتی یکبار این اواخر بهش گفتم بهتره یکی دیگه بیاد جای من و من برم کارا پیش نمیره
حالا یعد ده روز زنگ زدم خیلی آروم و با احترام بهش گفتم حقوق ، میگه از حقوق خبری نیست دیگه زنگ نزن اینجا!!!
بدبختی منم قرار داد نداشتم . بنظر شما چیکار کنم ؟
میشه جوری حق و حقوقمو بگیرم؟
یک توصیه به اونایی که تازه وارد بازار کار میشن دارم . بدون قرار داد حتی حاظر به یک روز کار هم نشین .
sanay_esh
شنبه 16 مهر 1390, 15:33 عصر
سلام در مورد اینکه قرارداد نداشتی تقصیر خودته و حتما حتی اگر بصورت کار آموزی هم مشغول باشی باید قرارداد همکاری انعقاد کنید
در مورد اینکه چگونه حق و حقوقت رو از اون شرکت دریافت کنی اینکه اگر حتی یک معرفی نامه یا یک مدرک خاصی که بتونه ثابت کنه اونجا مشغول به کار بودی یه کاری میشه کرد
و مورد آخر اینکه اگر دو نفر از همان شرکت شهادت بدند که شما اونجا چه مدت کار میکردی باز حله میتونی یه شکایت نامه تنظیم کنی و بری به وزارت کارو امور اجتماعی
و از طرفی با این اوصاف بیمه هم نبودی اون شرکت اگر بصورت رسمی تاسیس شده باشه باید طی مدتی که شما کارمیکردید بیمتون میکرد
سنوات کار رو هم میتونی ازش بگیری و ... خیلی چیزای دیگه
در هر صورت اگر بتونی ثابت کنی که اونجا حتی یک ماه هم کارمیکردی میتونی در عرض چند روز در اون شرکت رو تخته کنی :لبخند:!!!
mohamadz5
شنبه 16 مهر 1390, 16:08 عصر
بدبختی اینه که من هیچی ندارم . فقط شاید بتونم یک استعلام از چک هایی که بابت حقوق هام بهم می داد از بانک تهیه کنم :ناراحت:
اینقدر ناراحتم کرده که کم مونده برم هرجی داده و پسورد سایت و دیتابیس ازش دارمو به کار بگیرم و تلافی کنم .
JaguarXF
شنبه 16 مهر 1390, 20:40 عصر
eshkaali nadareh..... javooni o tazeh kar ... vasat tajrobeh misheh...
like Steve Jobs, R.I.P says:
Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith
http://www.jonworth.eu/sometimes-life-hits-you-in-the-head-with-a-brick/
joker
شنبه 16 مهر 1390, 22:26 عصر
بدبختی اینه که من هیچی ندارم . فقط شاید بتونم یک استعلام از چک هایی که بابت حقوق هام بهم می داد از بانک تهیه کنم :ناراحت:
اینقدر ناراحتم کرده که کم مونده برم هرجی داده و پسورد سایت و دیتابیس ازش دارمو به کار بگیرم و تلافی کنم .
این کارو بکنی تمام موارد بند پست بالاتری ، شامل حال خودت میشه :)
شکایت کن ، در بدترین حالت ، اونم چند روز علاف شکایت تو میشه. ولی اگه چک برای حقوق قبلا بهت داده ، کافیه.
باید به سازمان کار و امور اجتماعی مراجعه کنی ، اونجا یک واحد برای پیگیری همین مدل شکایتها داره. خودشون 2تا هیات رسیدگی دارند ، که اگه به نتیجه هر دو هیات اعتراض کنه، میفرستن دادسرا ، اونجا هم در 99% موارد مشابه همون حکم اداره کار صادر میشه.
تاره وارد بودم یک نرم افزار حسابداری سه لایه اونم نیمه تموم داد بهم گفت کامل کن اونم به صورت سینگل. خدایی خیلی زور زدم ولی با سرعت کم کار پیش میرفت . فقط فرصت داشتم نهار بخورم ایتقدر وقت گذاشتم . حتی یکبار این اواخر بهش گفتم بهتره یکی دیگه بیاد جای من و من برم کارا پیش نمیره
بدبختی اینه که من هیچی ندارم . فقط شاید بتونم یک استعلام از چک هایی که بابت حقوق هام بهم می داد از بانک تهیه کنم آخه حق داره ، پول بابت چی بده ؟ کار انجام نشده ؟ کار خراب ؟ به نظرم باید اول میدیدی این کاره هستی یا نه ، توانایی انجام پروژه در مدت و نوع انتظار کارفرما را داشتی یا نه ( منظورم اینه که میتونی پس پروژه بر بیای یا نه ، بعد میرفتی دست اون بنده خدا را هم چندماه میزاشتی تو پوست گردو و تاریخ اتمام پروژه را عقب مینداختی ،
اگه من بودم یه پولی هم ازت میگرفتم :لبخند:
mohamadz5
شنبه 16 مهر 1390, 22:46 عصر
آخه حق داره ، پول بابت چی بده ؟ کار انجام نشده ؟ کار خراب ؟ به نظرم باید اول میدیدی این کاره هستی یا نه ، توانایی انجام پروژه در مدت و نوع انتظار کارفرما را داشتی یا نه ( منظورم اینه که میتونی پس پروژه بر بیای یا نه ، بعد میرفتی دست اون بنده خدا را هم چندماه میزاشتی تو پوست گردو و تاریخ اتمام پروژه را عقب مینداختی ،
اگه من بودم یه پولی هم ازت میگرفتم :لبخند:
اتفاقا من به همین قضیه فکر کردم . ولی ببین یک ماه قبل از این اتفاق من بهش گفتم که" این کار من نیست خود شما هم می دونی که من اومدنی گفتم تازه کارم . یکنفر بیار به جای من که من هم کارو بهش تحویل میدم و هر توضیحی بخواد بهش می دمو بعد میرم . " دیگه با این حرفا رفتارش توجیهی نداره.
من به توصیه دوستان عمل می کنم و تجربه این اتفاق و به فال نیک میگیرم
ولی دوستان هیچ وقت نزارید با شما مثل یک برده رفتار بشه . همیشه واسه برنامه نویس کار هست
مهران رسا
یک شنبه 17 مهر 1390, 09:29 صبح
بر چه اساسی حقوق میگرفتید؟ کار ماهیانه ؟ کارساعتی؟ پروژه ای ؟
یا برو بیرون یا تا وقتی کارای منو انجام ندادی از حقوق شهریور خبری نیست
به نظر من کار رو تموم کن بهشون تحویل بده.
mohamadz5
یک شنبه 17 مهر 1390, 10:33 صبح
ماهیانه بود .
ارزش نداره قید پولمو زدم. نباید بزاریم با ما هر جور که می خوان رفتار کنن دوست خوبم.
نمی دونم چطور باید با کارفرما ها تا کرد . یکی می گه از روز اول ببخشید مثل سگ باش باهاش تا جرات نکنه حرفی بزنه یکی میگه سنگین و با ادب باش تا احترامتو نگه داره . هیچ کدوم هم فایده نداره
الان یکی از مشتری ها بخاطر 150 تومن طلب دو ماهه منو داره سر کار میزاده و همش امروز و فردا .
یکی دیگه عکس برای گالری داده . گذاشتم تو سایت میگه چیکار کردی تصاویرم تاریک شده :متعجب: میگم عزیزم تصاویر خودته من چیکار کنم!!
بخدا زده به سرم ول کنم این کارو.
sanay_esh
یک شنبه 17 مهر 1390, 11:43 صبح
نه عزیزم میتونی با کمی تجربه درآمد خوبی داشته باشی
ولی درمورد چکهایی که صادر کرده جهت پرداخت حقوق ... با این مدرک گفتم راحت میتونی سیستم کامل شرکت رو بیاری پایین ولی حتما بصورت قانونی عمل کن چون مطمئن باش کارفرما ها در این مواقع خیلی دروغ میگن !
الان هم اگه کاری نداری میتونم باهات همکاری رو شروع کنم؟ :لبخند::متفکر:
mohamadz5
یک شنبه 17 مهر 1390, 12:09 عصر
نه عزیزم میتونی با کمی تجربه درآمد خوبی داشته باشی
ولی درمورد چکهایی که صادر کرده جهت پرداخت حقوق ... با این مدرک گفتم راحت میتونی سیستم کامل شرکت رو بیاری پایین ولی حتما بصورت قانونی عمل کن چون مطمئن باش کارفرما ها در این مواقع خیلی دروغ میگن !
الان هم اگه کاری نداری میتونم باهات همکاری رو شروع کنم؟ :لبخند::متفکر:
آره میرم وزارت کار :لبخند:
Saber Mogaddas
یک شنبه 17 مهر 1390, 19:49 عصر
سلام
باید قرارداد می نوشتی..به نظرم این میتونه فقط یه تجربه خوب برات باشه..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.