PDA

View Full Version : شغل های موجود برای مهندس نرم افزار

programer-ir
شنبه 16 مهر 1390, 16:32 عصر
با سلام
دوستانی که اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کن ممنون.

چه شغل های تو ایران برای یک لیسانس یا فوق لیسانس هست که می تونه مشغول اوها بشه....

Galawij
شنبه 16 مهر 1390, 17:02 عصر
سلام،
برای یک کارشناس کامپیوتر و یا ارشد آن، محوری ترین کاری که می تونه وجود داشته باشه، به نظر من توانایی استفاده از نرم افزار های مختلف هست.حالا هر چه این توانایی بیشتر باشه، تخصص و توانایی شما هم در آن نرم افزار بیشتر هست.(خلیی وقت ها فکر می کنم ما فقط استفاده کننده هستیم در حد یک کاربر، مثل کاربران برنامه هامون ولی از نوع پیشرفته. فقط!)

alamate_aoal
دوشنبه 18 مهر 1390, 09:49 صبح
برای یک کارشناس کامپیوتر و یا ارشد آن، محوری ترین کاری که می تونه وجود داشته باشه، به نظر من توانایی استفاده از نرم افزار های مختلف هست.
آیا لزومی داره که برای این کار 4 تا 6 سال درس بخونیم؟!

amirjalili
دوشنبه 25 مهر 1390, 13:57 عصر
یک مهندس نرم افزار در صورتیکه ادعا رو در جامعه بذاره کنار باید ابتدا مدتی مستقیما در پروسه تولید نرم افزار شرکت کنه که عموما به عنوان برنامه نویس میتونه این کار رو شروع کنه. بعد باید با گذشت سالها و کسب تجربه به جایگاه خودش که همون مهندسی نرم افزار و تحلیل و طراحی نرم افزار هست برگرده و مشغول این کار بشه.
تدریس هم از دیگر کارهای مهندس نرم افزار در سطح دانشگاهی میتونه باشه.

internetcastle
چهارشنبه 23 آذر 1390, 10:32 صبح
سلام
من دانشجوی رشته مدیریت هستم . به کامپیوتر و برنامه نویسی خیلی علاقه دارم الان دارم کنار رشته خودم در مجتمع فنی تهران دوره های برنامه نویسی می بینم . می خواستم بدونم به نظر شما ایا بازار کار به کسی که رشته تخصصی خودش نرم افزار نیست بها می دهد می تونم امید داشته باشم تو این رشته کاری گیر بیارم