ورود

View Full Version : جی کوئری و پخش فلش

میلاد قاضی پور
شنبه 16 مهر 1390, 23:42 عصر
سلام . من با استفاده از این کدها سعی میکنم که فایل فلشم رو از دایرکتوری مورد نظرم بخونم و در دیو مربوطه پخش کنم . اما پخش نمیشه !

کدهایی که تست کردم :

$('#ads1').flash('E:\Programming\prj\ads\ads1.swf' );

و وقتی فایل رو در روت گذاشتم هم ایو امتحان کردم:

$('#ads1').flash('ads1.swf');

فکر کنم مشکل در آدرس دهی به فایل هست . اگر آدرس دهی اشتباهه لطفا راهنمایی کنید و اگر نیست لطفا کد خاصی اگر به کار بردید ارائه کنید . سپاسگذارم.

m.soleimani
یک شنبه 17 مهر 1390, 02:01 صبح
یه سری توضیحات کامل در این رابطه و البته ببخشید که کد اصلی شما رو پاسخ ندادم خواستم یه چیزی باشه که همیشه به کارت بیاد.
http://flowplayer.org/tools/toolbox/flashembed.html
شاد و پیروز باشید./

mahdioo12194
یک شنبه 17 مهر 1390, 13:18 عصر
من که هر کار کردم نشد ! هم چنین واسه من .flash را اصلا نمیشناسه و خطا میده مشکل کجاست؟

mehdi.mousavi
یک شنبه 17 مهر 1390, 13:46 عصر
سلام . من با استفاده از این کدها سعی میکنم که فایل فلشم رو از دایرکتوری مورد نظرم بخونم و در دیو مربوطه پخش کنم . اما پخش نمیشه !
فکر کنم مشکل در آدرس دهی به فایل هست . اگر آدرس دهی اشتباهه لطفا راهنمایی کنید و اگر نیست لطفا کد خاصی اگر به کار بردید ارائه کنید . سپاسگذارم.

سلام.
اگر از jQuery SWFObject Plugin (http://jquery.thewikies.com/swfobject/examples) استفاده می کنید، مطمئن بشید که Plugin مورد نظر رو درست آدرس کرده اید. همچنین مطمئن بشید که فایل مورد نظر در شاخه ای قرار داره که کد JavaScript فوق (کد دوم) رو دارید صدا میزنید. اگر فایل مزبور وجود نداشته باشه، میتونید اینو به سادگی از طریق Firebug در Firefox یا Developer Tools در Chrome تشخیص بدید. در نهایت مطمئن بشید که HTML Tag ای دارید که id ی اون ads1 هستش...

موفق باشید.

blackmak
یک شنبه 17 مهر 1390, 13:58 عصر
فیلم میخوای play کنی با فقط یه فایل فلشو تو یه div نشون بدی ؟

mahdioo12194
یک شنبه 17 مهر 1390, 14:37 عصر
درست شد!:چشمک: فقط چه طور می شه دو تا فلش را در یک دیو در کنار هم نشان داد من از کد زیر استفاده می کنم

ولی نمی شه؟

$('#myFlash').flash('login.swf').css('float', 'right');

$('#myFlash').flash('fireworks.swf').css('float',' left');

میلاد قاضی پور
یک شنبه 17 مهر 1390, 19:35 عصر
با تشکر از دوستان محترم .آقای موسوی من تمام مواردی که گفتید رو بررسی کردم و موردی نبود . از 2 نوع پلاگین مختلف هم استفاده کردم و نشد . متأسفانه بعد از 4 ساعت تلاش مجبور شدم کل طراحی رو عوض کنم و از خیر این روش بگذرم .
یعنی به روش سنتی فلشم رو درج کردم...