ورود

View Full Version : ايا اين نوع سرو مناسب است؟(مهم خواهشا پاسخ دهيد)

raptor11
یک شنبه 17 مهر 1390, 02:23 صبح
با سلام خدمت همه متخصصين گرامي بنده يك مشكلي داشتم در رابطه با سرور كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد من ميخواهم تا يك v--p---n server راه اندازي كنيم براي وي++پي --ان دهي يك سرور گرفتم با مشخصات زير لطفا اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه با سروري كه گرفتم چه برنامه اي مناسب هست تا بتونم روش نصب كنم و اين كه چه ميزان نفر رو ميتونه در ماه پوشش بده:

US-Hybird Linux1

CPU Dual Intel Quad Core Xeon E5620 (8 x 2.40GHz, 2 x 12MB Cache)

8 CPU Cores

1.5 GB RAM (1536 MB)

60 GB HDD SATA ll (RAID)

Unlimited Bandwidth

1Gbps Uplink

1 IP Address

كرنل اختصاصی ⊕ دسترسی Root/SSH ⊕ دسترسی VNC

كنترب پنل مديريت سرور

SolusVM

کنترل پنل WHM/CPanel ماهیانه 20000 تومان

کنترل پنل DirectAdmin ماهیانه 7000 تومان

کنترل پنل ISPConfig3 رایگان

کنترل پنل Webmin/Virtualmin رایگان

کنترل پنل Kloxo رایگان

خواهشا يه توضيح كلي هم بديد كه ibsng با pptp چه فرقي داره و كدومشون بهتره براي ارئه به انواع كاربر dial up و adsl و ...

باز هم اگر تاپيك تكراري بود يا در بخش درستي مطرح نشده از شما بزرگواران پوزش ميخوام.

m2148059
چهارشنبه 20 مهر 1390, 00:30 صبح
جوابش طولانی هست برای اینکه خودتم راحتتر باشی به سایت Openvpn مراجعه کن و Document های اونو بخون کلی کمکت می کنه . پس یعنی از نرم افزار openvpn استفاده کن
این سروری که تو گرفتی شرایط خوبی داره من پیشنهادم اینه:

اگر بالاترین سرعت اینترنت در ایران رو هم حساب کنی 512 اون وقت به این نتایج می رسی
1GBPS = 1000 MBPS =1000000 KBPS / 512 =1953
خوب با توجه به کانفیگ سرور جنابعالی و تجربه اینجانب در این زمینه شما به راحتی می توانید در طی یک ماه بازه بین 1000 تا 1500 نفر را بهشون از اونا بدی . و این تازه در زمانی است که هم زمان وصل شوند ولی :
اگه یک فایروال خوی هم رو سرورت نصب کنی اون وقت این تعداد به 500 نفر کاهش پیدا می کنه
اگه بخوای SSTP هم ارائه بدی اون وقت باز این مقدار کمتر می شه
و اینکه به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره
اینکه DNS ت رو سرور یا اینکه یک سرور دیگه میزبانی اونو می کنه
و ...
اما اگه بخوای همینطوری بدی بدون در نظر گرفتن موارد بالا تا 1500 تا بیشتر نده
پس سازمانی که قراره از این سرویس شما استفاده کنه خیالش راحت باشه که تا 1500 تا جواب می ده

raptor11
چهارشنبه 20 مهر 1390, 07:46 صبح
سلام ممنون ببخشید اگه هر 1000 نفر به سرور وصل بشن اگه فرض کنیم که سفرعت همشون 512 باشه بعد از وصل شدن به سرور سرعتشون چه قدر میشه؟