ورود

View Full Version : ریسورس فایل pdf در دلفی

sajioo
یک شنبه 17 مهر 1390, 09:19 صبح
سلام بر همه
دوستان من تازه دارم استفاده از فایل های ریسورس را یاد می گیرم.
چند تا آموزش در سایت بود که مفید بود و من تونستم مثلا فایل mp3 رو ریسورس کنم و ازش استفاده کنم.
سوالم اینه که اگه بخوام یک فایل pdf و یک فایل تصویری را رو ریسورس کنم دقیقا باید چکار کنم؟:متفکر:
خیلی گشتم! خیلی هم سعی کردم اما نمیشه!:ناراحت:
دوستان اگه برنامه نمونه دارند یا خودشون بلد هستند خواهشا منو راهنمایی کنن.
با تشکر فراوان :قلب:

سعید صابری
یک شنبه 17 مهر 1390, 10:33 صبح
هیچ فرقی با فایل mp3 نداره. فقط باید یک کامپوننت برای نمایش فایل pdf در دلفی داشته باشه

sajioo
یک شنبه 17 مهر 1390, 11:49 صبح
اخه مشکل اینه که من وقتی فایل rc رو می سازم مثلا چنین چیزی می نویسم
MYMP3 RCDATA mymp3.mp3
حالا برای pdf به جای RCDATA چی بذارم؟

loo30fer
یک شنبه 17 مهر 1390, 12:07 عصر
اگه از ورژنهای جدید دلفی استفاده میکنید براحتی میتونید از طریق Menu > Project > Resources and image فایلهاتون به ریسورس استفاده کنید و خوبی این روش این هست که خود دلفی فایلتون رو شناسایی و نوعش رو انتخاب میکنه و بر خلاف ورژنهای قدیمی براحتی یک فایل رو به ریسورس اضافه میکنید , در مورد فایل PDF هم باید بگم از همون نوع RCDATA محصوب میشه.
موفق باشید.

vcldeveloper
یک شنبه 17 مهر 1390, 23:51 عصر
حالا برای pdf به جای RCDATA چی بذارم؟
همون RCDATA. در واقع به جز چند نوع محدود که برای ویندوز استفاده های ویژه ایی دارند (مثل Bitmap ها، منوها، دایالوگ ها، رشته های متنی و غیره)، مابقی ریسورس ها از نوع RCDATA هستند.

firststep
دوشنبه 18 مهر 1390, 16:24 عصر
سلام
عید برشما هم مبارک باد

اقای کشاورز منظوتون از

منوها، دایالوگ ه
چی بود و ریسورس کردن اینها چه کاربردهایی می تونه داشتی باشه که ما نوعشون رو وارد کنیم

vcldeveloper
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:53 عصر
چی بود و ریسورس کردن اینها چه کاربردهایی می تونه داشتی باشه که ما نوعشون رو وارد کنیم
ویندوز این داده ها رو به صورت ریسورس از فایل EXE میخونه. می تونید یک برنامه با منو بسازید، یا یکی از DLL های حاوی Common Dialogs ویندوز را با یک Resource Viewer بررسی کنید، تا ببینید که این منوها یا دایالوگ های شما در واقع به صورت ریسورس با برنامه شما کامپایل شدند، ولی شما چون مستقیما این کار رو انجام نمیدید، متوجه آنها نمیشید، و دلفی این کارها رو براتون آسون میکنه.