View Full Version : طریقه استارت آپ کردن پروژه به غیر از منوی msconfig
omid-vbAuto
یک شنبه 17 مهر 1390, 19:34 عصر
سلام
دوستان ما با چه کد نویسی یا کاری می تونیم برناممون رو بفرستیم استارت آپ بدون اینکه تو msconfig دیده بشه؟؟؟
76397
sina_saravi1
دوشنبه 18 مهر 1390, 22:37 عصر
2 راه من بلدم :
1- یه شرت کات از برنامت بنداز تو پوشه استارت آپ
2- با ریجستری این کارو انجام بده
omid-vbAuto
سه شنبه 19 مهر 1390, 05:52 صبح
2 راه من بلدم :
1- یه شرت کات از برنامت بنداز تو پوشه استارت آپ
2- با ریجستری این کارو انجام بده
می تونید هر دو روش رو برام توضیح بدین.خیلی مشتاقم که هر دو روش رو بدونم.اگه میشه با نمونه برنامه یا کد.
sina_saravi1
سه شنبه 19 مهر 1390, 09:33 صبح
می تونید هر دو روش رو برام توضیح بدین.خیلی مشتاقم که هر دو روش رو بدونم.اگه میشه با نمونه برنامه یا کد.
شما تو استارت ویندوز یه پوشه به اسم StartUp میبینید که در اون هر چیزی قرار داشته باشه بعد از بالا اومدن ویندوز اجرا میشه.
که شما میتونی یه شرت کات از برنامت بندازی توش. (درست کردن شرت کات + کپی کردن تو اون پوشه )
روش بعدی اینه که اگه به آدرس زیر در ریجستری برید متوجه میشید که اون چیزایی که در msconfig نشون میده اینجا یه کلید دارن .
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
که در اولی فقط اونایی که تو یوزر جاری هستن رو نشون میده و دومی برای تمامی یوزر ها
برای این کارم کافیه از کار با ریجستری چیزی بدونی که اونم خیلی سادست
omid-vbAuto
سه شنبه 19 مهر 1390, 20:49 عصر
شما تو استارت ویندوز یه پوشه به اسم StartUp میبینید که در اون هر چیزی قرار داشته باشه بعد از بالا اومدن ویندوز اجرا میشه.
که شما میتونی یه شرت کات از برنامت بندازی توش. (درست کردن شرت کات + کپی کردن تو اون پوشه )
روش بعدی اینه که اگه به آدرس زیر در ریجستری برید متوجه میشید که اون چیزایی که در msconfig نشون میده اینجا یه کلید دارن .
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
که در اولی فقط اونایی که تو یوزر جاری هستن رو نشون میده و دومی برای تمامی یوزر ها
برای این کارم کافیه از کار با ریجستری چیزی بدونی که اونم خیلی سادست
مهندس اینها که شما فرمودین راهنمائی کلی بود. وقت زیاد هم ندارم برم دنبالش روششو کشف کنم.می تونید خودتون راهنمائی کنید تا کارمون راه بیفته؟
مثلا اون پوشه گفتین دقیقا آدرسش چی هست؟ چطوری شورت کات بسازم بعد بندازم تو اون پوشه؟
روش دوم رو هم اصلا نفهمیدم .
sina_saravi1
سه شنبه 19 مهر 1390, 20:56 عصر
مهندس اینها که شما فرمودین راهنمائی کلی بود. وقت زیاد هم ندارم برم دنبالش روششو کشف کنم.می تونید خودتون راهنمائی کنید تا کارمون راه بیفته؟
مثلا اون پوشه گفتین دقیقا آدرسش چی هست؟ چطوری شورت کات بسازم بعد بندازم تو اون پوشه؟
روش دوم رو هم اصلا نفهمیدم .
آدرس پوشه :
C:\Users\PurTahan\AppData\Roaming\Microsoft\Window s\Start Menu\Programs\Startup
میتونی برای راه افتادن کارت الان از خروجی پروژت یه شرتکات بسازی و تو ریسورس نگش داشته باشی بعد برای انداختن تو این پوشه استخراجش کنی
دومی که خیلی ساده تره...
برای کار با ریجستری اول یه جستجو کن زیاد تو همین تالار هست. چیز دیگه ای نداره
sina_saravi1
سه شنبه 19 مهر 1390, 21:31 عصر
برای مثال :
Microsoft.Win32.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run", "MyProject", Application.ExecutablePath)
omid-vbAuto
سه شنبه 19 مهر 1390, 22:04 عصر
خیلی ممنون دارم رو کدهاتون کار می کنم.ببینم چی میشه.
اگر مطلب تکمیلی دیگه دارین لطفا بفرمائید.
omid-vbAuto
سه شنبه 19 مهر 1390, 22:08 عصر
در ضمن آیا کدی هست که آدرس زیر رو تو هر ویندوز و تو هر سیستمی به ما بده؟
C:\Users\PurTahan\AppData\Roaming\Microsoft\Window s\Start Menu\Programs\Startup
sina_saravi1
سه شنبه 19 مهر 1390, 22:25 عصر
در ضمن آیا کدی هست که آدرس زیر رو تو هر ویندوز و تو هر سیستمی به ما بده؟
My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Programs & "\Startup"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.