View Full Version : تفاوت domain در لینوکس و ویندوز
meysam39
پنج شنبه 28 مهر 1384, 19:48 عصر
سلام
من یه سوالی در مورد dns لینوکس دارم
وقتی روی ویندوز active directory نصب میکنیم و یوزر ها رو تعریف کرده سپس کلاینت ها که xp هستند را join می کنیم
حال در لینوکس وقتی dns را تعریف میکنیم آیا کلاینت ها که xp هستند نیز باید join شوند.
کلا مفهوم active directory یا domain در لینوکس هست یا خیر
oxygenws
پنج شنبه 28 مهر 1384, 22:44 عصر
بحث dns با active directory کلا متفاوته.
معادل active directory تو لینوکس samba است.
یه جستجویی تو همین انجمن یا تو گوگل بکن، نتایج خوبی به دست میاری.
Inprise
پنج شنبه 28 مهر 1384, 22:56 عصر
بستگی داره دنبال کدام کاربرد AD باشی ؛ احراز هویت مجتمع ؟ تخصیص اعتبار ؟ تخصیص فضای کاری ؟ جستجوی منابع ؟ ارائهء سرویس هائی نظیر ترجمه نام و غیره هم ؟
در عمل ، AD معادل قابل قیاسی روی لینوکس نداره ؛ اما ممکنه با ترکیب نرم افزارهای مختلف بتونی به بخشی از کارائی AD روی لینوکس برسی و البته برای داشتن محیطی کاملا" یکدست و همگون مثل AD باید منتظر محصولی که ناول در حال توسعه اش هست باشی و تا اون موقع چیز قابل قبولی وجود نداره . ترکیب NIS و Samba و NFS در کنار سرویسهائی مثل LDAP و Kerberos و ...ممکنه بتونن کمکت کنن ؛ اغلب کاربران به تمام ویژگیهای AD نیاز ندارن پس اگر مشخصا" بگی مسئله ات چیه و دنبال چه راه حلی هستی میشه بهتر راهنمائی کرد .
meysam39
جمعه 29 مهر 1384, 12:27 عصر
با تشکر از توجه شما
من می خوام که کامپیوتر هایی که ویندوز xp دارند هنگام بالا اومدن پسورد دومین ازشون بخواد مثل ad ویندوز و بعد که کامپیوتر ها بالا اومدند بتونند چیزهایی رو که share می کنند توی همون شبکه domain ببینند
. آیا به این شکل امکان داره یا اگه نداره کلا لینوکس بجز بجث dhcp روی کدوم مساله میتونه کمک کنه
اگر ممکنه در مورد samba هم یه توضیحی بدید که چی هست
خیل متشکرم
Inprise
جمعه 29 مهر 1384, 15:55 عصر
مورد اول به اون شکلی که مطرح کردی امکان نداره ؛ حداقل حالا و با نرم افزارهای موجود . برای به اشتراک گذاری منابع بین ویندوز - لینوکس میتونی از سمبا استفاده کنی و قبلا" در موردش بحث شده و میتونی روی فروم جستجو کنی . میتونی برای DNS سرور - وب - اف تی پی - DHCP - VPN و سایر سرویسهای متداول روی لینوکس حساب کنی ؛ اما اون شکل خاص از تمرکز که روی AD وجود داره معادلی روی لینوکس نداره . میتونی با NIS بالفرض احراز هویت رو متمرکز کنی اما قاعدتا" نمیتونی این انتظار رو از سیستمهای مجهز به ویندوزت داشته باشی ، اونها فقط میتونن از دامنه های ویندوز استفاده کنند .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.