ورود

View Full Version : استارت برنامه نویسی موبایل

omid777
دوشنبه 18 مهر 1390, 00:54 صبح
سلام دوستان

من میخوام برنامه نویسی موبایل رو ( جاوا) یاد بگیرم لطفا بگین چطور و از کجا شروع کنم؟؟؟؟

- یه کمی جاوا کار کردم حالا خواهشا بگین چه ابزار هایی لازمه و چه کتابها و منابعی رو باید مطالعه کنم؟؟؟

سوداگر
جمعه 22 مهر 1390, 16:55 عصر
سلام
اگه جاوا کار کردی:

کتاب الکترونیکی آموزش برنامه نویسی تلفن های همراه به زبان J2ME در NetBeans IDE
دانلود از سایت txt.ir
این کتاب در سال 86 نوشته شده ولی برای شروع، کتاب خوبی است
==================================
وبلاگ پربار J2ME به آدرس j2me.blogfa.com
کتاب کاغذی (باید بخریش)برنامه نویسی موبایل در NetBeans 6.8 نوشته مهندس عادلی نیا و رضا جعفری فخر
چاپ اول 1389 به قیمت 9000 تومن
منبع انگلیسی برای برنامه نویسی بلوتوث + مباحث پایه ای J2ME
J2Me Bluetooth Programming
رساله دکتری از دانشگاه برگن سال 2004
توی گوگل یه سرچ بزنی پیدا میشه
http://barnamenevis.org/showthread.php?115644-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Bluetooth
موفق باشید.

danial82
شنبه 14 آبان 1390, 09:51 صبح
من میخوام برنامه نویسی موبایل رو شروع کنم میخواشتم ببینم کسی آموزشگاهی رو میشناسید که آموزش j2me رو آموزش بده؟

سوداگر
دوشنبه 16 آبان 1390, 01:00 صبح
من میخوام برنامه نویسی موبایل رو شروع کنم میخواشتم ببینم کسی آموزشگاهی رو میشناسید که آموزش j2me رو آموزش بده؟

مجتمع فني تهران
البته اگه كلاس هاش تشكيل بشه!

jafar2012
شنبه 05 آذر 1390, 23:26 عصر
hi
اموزش برای ویندوز موبایل
باید تشکرکنم از کاربر عزیز(dezfoul)که مشخصه کارکرده و خوب راهنمایی می کنه اما دوستان سیستم عامل های روبورس موبایل باامکانات بسیار بالا یکشون ویندوز موبایله مال ماکروسافت من هم یک کتاب دراین باره دارم و می خونم کتاب خوبی هست من همین یک کتاب رو فعلا گیر اوردم ولی ازش راضی هستم به نظر من کتاب خوبی چون اگر موضوعی با برنامه نویسی شماربط پیداکنده دربارش توضیح خوب می ده می فهمی دقیقاچیه البته من نمی خواهم تبلیق کنم واین هم که گفتم نظر شخص خودمه نام کتاب اموزش برنامه نویسی ویندوز موبایلبه زبان #cتالیف وترجمه مهندس محمد حسین حمصیان نیکتا ناطقی

سوداگر
سه شنبه 08 آذر 1390, 03:45 صبح
hi
اموزش برای ویندوز موبایل
باید تشکرکنم از کاربر عزیز(dezfoul)که مشخصه کارکرده و خوب راهنمایی می کنه اما دوستان سیستم عامل های روبورس موبایل باامکانات بسیار بالا یکشون ویندوز موبایله مال ماکروسافت من هم یک کتاب دراین باره دارم و می خونم کتاب خوبی هست من همین یک کتاب رو فعلا گیر اوردم ولی ازش راضی هستم به نظر من کتاب خوبی چون اگر موضوعی با برنامه نویسی شماربط پیداکنده دربارش توضیح خوب می ده می فهمی دقیقاچیه البته من نمی خواهم تبلیق کنم واین هم که گفتم نظر شخص خودمه نام کتاب اموزش برنامه نویسی ویندوز موبایلبه زبان #cتالیف وترجمه مهندس محمد حسین حمصیان نیکتا ناطقی

hi
اینجا تالار جاوا J2ME بود!:چشمک:
ضمناً تعداد کمی از مردم گوشی های ویندوز موبایلی دارند + درآمد برنامه نویس های J2ME بیشتر از ویندوز موبایله.

jafar2012
یک شنبه 25 دی 1390, 16:22 عصر
hi
درسته تعدادكمي از مردم گوشي هاي ويندوز موبايل دارند ولي اينده مال اين هاست بهتر از همين الان شروع كنيم