ورود

View Full Version : ایجاد یک گروه برای تولید پروژه های نرم افزاری

m2148059
دوشنبه 18 مهر 1390, 21:45 عصر
سلام و خسته نباشید
پیش از این ما 2 گروه زیر را راه اندازی کردیم که هردو جنبه ای بیشتر آموزشی و تئوری داشتند و کمتر در زمینه های عملی تجربه کسب کردند .
C#Group
DirectX
که هر دو گروه بالا را نیز از طریق همین انجمن و نیز انجمنهای مشابه تشکیل دادیم
اما این بار می خواهیم با راه اندازی گروهی نسبتا کاری شروع به کسب تجربه در زمینه های عملی بکنیم تا اینطوری بتوانیم یک گروهی داشته باشیم تا در ادامه بتوانیم آنرا بزرگ بزرگ کرده تا در آینده بعنوان یک گروه قدرتمند حرفی برای گفتن داشته باشیم . یعنی یادگیری تئوری ها همراه با عمل اینطوری به نتایج بهتری هم می رسیم . ضمن اینکه ما در این گروه از حمایتهای یک سری از شرکتها نیز برخوردار خواهیم بود که از طریق آنها می توانیم زودتر به این هدف نائل بشیم .که این شرکتهای حامی ترجیح دادند حرفی ازشون به میان نیاد(البته در جلسه اول گروه با نمایندگان آنها ملاقات خواهیم کرد) . برای همین منظور، از کلیه برنامه نویسان فعال ، با انگیزه و کمی هم با تجربه دعوت می کنیم تا در این گروه ما را یاری کنند و در کنار ما بعنوان عضوی فعال و با انگیزه شروع به فعالیت کنند تا بتوانیم با استفاده از تجارب هم گروهی را تشکیل دهیم که در زمینه طراحی نرم افزار قدرتمند شده و بتواند نرم افزارهای مفیدی را به جامعه تحویل دهد تا بلکه یک گروه دیگر نیز به گروه برنامه نویسان سطح بالا این جامعه اضافه شود تا دیگر شاهد تولید نرم افزارهای کم کیفیت و پر ایراد در کشور نباشیم .(البته ضمن اینکه برای خودمون هم کسب درآمد می شه و آیندش هم خوب خواهد بود البته شاید و به قولی دیگر انشا ... دیگه بستگی به خود اعضا داره :متفکر:)

این گروه بدلیل اینکه توسط چندین شرکت ساپورت می شود مستلزم این است که اعضای آن شرایط ویژه ای داشته باشند :
شرایط عضویت در گروه :
1- انگیزه بالا
2- تجربه در زمینه کار تیمی (قبل از ورود اعضاء به گروه امتحانی از آنها گرفته خواهد شد تا این مورد سنجیده شود)
3- مسلط به یکی از موارد زیر (از طریق آزمونهای ورودی موارد زیر سنجیده می شود و بر اساس آن اعضا در گروه دسته بندی می شوند):
الف : زبان برنامه نویسی #C و پایگاه داده MSSQLSERVER و VisualStudio
ب : موارد مورد الف + طراحی الگوریتم و آشنایی تئوریک کامل با متدولوژی های طراحی نرم افزار
ج : موارد مورد ب + تجربه عملی در زمنیه کار با متدولوژی های طراحی نرم افزار
د : موارد مورد ج + آشنایی کامل با مباحث DesignPattern و دارای تجربه بالا در زمینه برنامه نویسی
4 - پذیزفتن تمامی قوانین گروه (که پس از برگزاری جلسه اول گروه به اعضاء اعلام می شود ضمنا این قوانین برای نطم هرچه بیشتر گروه گذاشته شده و هدف آن اذیت کردن اعضاء نخواهد بود)

اعضای گروه طبق تخصص و علاقه شان در یکی از دسته های زیر قرار می گیرند :
دسته 1 : برنامه نویسان UI
دسته 2 : برنامه نویسان لایه BLL
دسته 3 : برنامه نویسان لایه DAL
دسته 4 : بخش طراحی نرم افزار (UML+ Designpattern + معماری 3 لایه + شیء گرایی و ...)
و البته ممکن است این دسته ها افزایش هم پیدا کند

زمان و مکان جلسات هفتگی گروه در صورت علاقه مندی دوستان به شرکت در این گروه به آنها اعلام می شود .

جلسه اول گروه در پنجشنبه همین هفته برگزار خواهد شد بین ساعت 4 بعدازظهر تا 6 البته دوستانی که در خارج از تهران هستند می توانند از طریق اینترنت در این جلسات حصور داشته باشند .

امیدوارم بتوانیم در کنار هم همکاری خوبی داشته باشیم

m.soleimani
دوشنبه 18 مهر 1390, 23:30 عصر
خوب کسی که این تجارب رو داشته باشه دیگه چه نیازی داره که توی یه گروه با قوانین خاص شروع به تجربه کنه. اینایی که شما گفتی رو اگر بلد باشن که مستقیم میرن سر کار!

ya30ien2
دوشنبه 18 مهر 1390, 23:50 عصر
دوست عزیزمون درست میگن اگر من آماتور این همه چیز بلد بودم نیاز به کار هم نداشتم خودم یک شرکت ثبت میکردم نرم افزارم رو هم طراحی میکرم میدادم بازار
اگه برای یادگیری هست این میشه یه چیزی ولی فکر نمیکنم کسی باشه که این همه تجربه که گفتی داشته باشه و در این گروه ها شرکت کنه

m2148059
سه شنبه 19 مهر 1390, 06:21 صبح
نه دیگه گفتم کمی تجربه داشته باشه نه خیلی
یعنی نه خیلی حرفه ای باشه نه خیلی ضعیفو کم تجربه
ضمن اینکه وارد بازار کار شدن به این سادگی هایی که شما می گین نیست
ولی در کل هدف تشکیل یک گروه است برای رسیدن به مراتب عالی کامپیوتری
پشتیبانی شرکتهام به چندتا درد می خوره مثلا :
یک نرم افزار حسابداری می خوایم بنویسیم که هیچکی سفارش نداده و گروه بازرگانی شرکت هم راجع به بازار تحقیق کرده دیده بازار نیاز به این نرم افزار داره . حالا ما هم می خوایم این نرم افزار و بنویسیم به چه چیزایی نیاز داریم به نظر شما صرف داشتن یک برنامه نویس قوی همه چی حله می شینه 8 ماهه خودش می نویسه (خوب اینم یک تفکریه ) اما منطقی ترش اینه :
1- یک گروه حسابداری نیاز داریم تا کلیه مطالب مربوط به حسابداری رو برای گروه طراح تشریح کنه
2- بعد گروه طراحی شروع به طراحی نرم افزار کنند
3- بعد گروه های دیگر نیز به موازات هم شروع به کار کنند
و در انتها تیم دیباگر و تیم بازبینی کارارو بررسی کرده و با تایید نهایی آنها کار به اتمام برسه
حالا فرض کنید که پروژه 4 ماه طول بکشه . به نظر شما تو این 4 ماه ما نیاز به یک ساپرتر نداریم که تیم رو به لحاظ امکانات و بطور کلی مالی ساپورت کنه و در انتها هم درصدی از کار رو بگیره .
بعد آیا هیچ گربه ای برای رضای خدا موش می گیره یعنی بازاریابهای ما ، گروه حسابداری ما حاضرند بدون ساپورت شدن ما رو یاری کنن نمی دونم شاید پیدا بشه .

ضمن اینکه دوستان من نگفتم آموزش نداریم گفتم اگه آموزشی هم باشه توامان با عمله
پس اینقدر تند نرید
بعدشم اون شرایط تخصصی که نوشته شده قرار نیست همه شرطهای د یا ج یا حتی ب رو داشته باشند صرف اینکه کسی با برنامه نویسی #C و بانک اطلاعاتی آشنا باشه برای ورود کافیه نه گفتم حرفه ای گفتم آشنا
البته شاید مطالب رو نتونسته بودم خوب بیان کنم که دوستان بد برداشت کردند
به هر حال خوش حال می شیم که از انتقادات و پیشنهادات دوستان استفاده کنیم:تشویق:

بعد کی گفته از همین الان می خوایم گروه کاری را بندازیم اول آموزشی خواهد بود در این قضیه هیچکس شکی نداره .
بعد اگه قرار بود یک گروه کاری حرفه ای تشکیل بشه بجای اینجا می رفتیم دانشگاه شریف یا امیرکیبیر یا تهران یا ... آگهی استخدام می زدیم با حقوق و مزایای خوب و می گفتیم که آقا برنامه نویس حرفه ای می خوایم با حقوق از 3 ملیون تا 6 ملیون با مزایای فراوان از جمله بیمه قاعدتا هم می تونستیم یک نتیچه مطلوب بگیریم . اما دیدید که ما یک همچنین هدفی نداریم و دوستانی که ادعا می کنند خیلی خفنند و ورود به این گروه براشون افت داره یا اصلا خودشون می تونند یک گروه بزنند بسم اله مام می آیم عضو می شیم (الیته اگه رامون بدن )
خلاصه اینطوریاست ...

m2148059
سه شنبه 19 مهر 1390, 08:46 صبح
دیگه چه نیازی داره که توی یه گروه با قوانین خاص شروع به تجربه کنه. اینایی که شما گفتی رو اگر بلد باشن که مستقیم میرن سر کار!

دوست عزیز شما هر جام که برا کار بری قانون داره و قانون لازمه برای ایجاد نظم . پس اینکه شما نگران این قانونه هستید عجیبه .
ولی یک تفاوت این گروه با سایر گروها اینه که سعی شده این قوانین با کمک خود اعضاء نوشته و اصلاح شود
البته که قانون اولیه توسط یک مدیر با تجربه که تخصصش در این زمنیه هست نوشته شده و توسط اعضاء اصلاح و بعضی قسمتا هم تغییر داده شده .
آهان شاید بپرسید چطور ممکنه یک گروهی که تازه می خواد تشکیل بشه اعضاء هم داره . در جواب باید بگم که اعضای گروه سابق #C که حدود 1 سال قبل راه اندازی شده بود نیز همچنان عضو این گروه هستند و ما نیاز داریم به اعضای کوشا و با انگیزه دیگه که امیدوارم بتونیم چنین افرادی را جذب گروه کنیم .

masoud_z_65
سه شنبه 19 مهر 1390, 15:39 عصر
آقا من سربازم و ظهر ها تازه توی یک شرکت شروع بکار کردم و خیلی دوست داشتم میتونستم باهاتون همکاری کنم
ویژوال استودیو و اس کی ال هم در حد آشنایی که گفتی بلدم.....
شاید نتونم الان باهاتون همکاری کنم اما خیلی دوست دارم یه عضو افتخاری فقط از گروهتون باشم که بتونم از نتایج کارتون آگاه بشم از دور و البته بعد از خدمتم که 7 ماه دیگه تموم میشه بتونم در خدمتتون باشم

m.soleimani
سه شنبه 19 مهر 1390, 16:36 عصر
بعد کی گفته از همین الان می خوایم گروه کاری را بندازیم اول آموزشی خواهد بود در این قضیه هیچکس شکی نداره .
بعد اگه قرار بود یک گروه کاری حرفه ای تشکیل بشه بجای اینجا می رفتیم دانشگاه شریف یا امیرکیبیر یا تهران یا ... آگهی استخدام می زدیم با حقوق و مزایای خوب و می گفتیم که آقا برنامه نویس حرفه ای می خوایم با حقوق از 3 ملیون تا 6 ملیون با مزایای فراوان از جمله بیمه قاعدتا هم می تونستیم یک نتیچه مطلوب بگیریم .

دقیقن اون منظوری هم که من داشتم توی همین پاراگراف هست اگر قصد داشتید این هزینه‌ها رو بکنید دنبالش می‌رفتین دنبال راه راحت‌تر بودین که خرجی هم نداشته باشه « منت هم بشه سر مردم گذاشت : شرمنده یکم رک شد غیر رک می‌گفتم سغرا "صغرا" کبرا می‌شد »

بعدشم اون شرایط تخصصی که نوشته شده قرار نیست همه شرطهای د یا ج یا حتی ب رو داشته باشند صرف اینکه کسی با برنامه نویسی #C و بانک اطلاعاتی آشنا باشه برای ورود کافیه نه گفتم حرفه ای گفتم آشنا

||
||
||
/\

این گروه بدلیل اینکه توسط چندین شرکت ساپورت می شود مستلزم این است که اعضای آن شرایط ویژه ای داشته باشند :
شرایط عضویت در گروه :
1- انگیزه بالا
2- تجربه در زمینه کار تیمی (قبل از ورود اعضاء به گروه امتحانی از آنها گرفته خواهد شد تا این مورد سنجیده شود)
3- مسلط به یکی از موارد زیر (از طریق آزمونهای ورودی موارد زیر سنجیده می شود و بر اساس آن اعضا در گروه دسته بندی می شوند):
الف : زبان برنامه نویسی #C و پایگاه داده MSSQLSERVER و VisualStudio
ب : موارد مورد الف + طراحی الگوریتم و آشنایی تئوریک کامل با متدولوژی های طراحی نرم افزار
ج : موارد مورد ب + تجربه عملی در زمنیه کار با متدولوژی های طراحی نرم افزار
د : موارد مورد ج + آشنایی کامل با مباحث DesignPattern و دارای تجربه بالا در زمینه برنامه نویسی
4 - پذیزفتن تمامی قوانین گروه (که پس از برگزاری جلسه اول گروه به اعضاء اعلام می شود ضمنا این قوانین برای نطم هرچه بیشتر گروه گذاشته شده و هدف آن اذیت کردن اعضاء نخواهد بود)

بعد آیا هیچ گربه ای برای رضای خدا موش می گیره یعنی بازاریابهای ما ، گروه حسابداری ما حاضرند بدون ساپورت شدن ما رو یاری کنن نمی دونم شاید پیدا بشه .

قربون آدم چیز فهم :بامزه:

البته که قانون اولیه توسط یک مدیر با تجربه که تخصصش در این زمنیه هست نوشته شده و توسط اعضاء اصلاح و بعضی قسمتا هم تغییر داده شده .

حالا این اعضا که سال پیش به قول شما دور هم جمع شدن یعنی به این اندازه تخصص پیدا کردن که قوانین مورد تایید یه مدیر با تجربه و متخصص رو اصلاح کنن

بگذریم:
امیدوارم که شما و دوستانتون به نتیجه برسید و من فقط به این خاطر توی این مورد نظر دادم چون قبلن چندین بار شاهد سو استفاده از افراد دیگه بودم و بد ندیدم حالا اگر هم از این خبرا نباشه یه نهیبی زده باشم که همه با حواس جمع وارد بشن از من به دل نگیرید.

شاد و پیروز باشید./

m2148059
سه شنبه 19 مهر 1390, 17:33 عصر
حالا این اعضا که سال پیش به قول شما دور هم جمع شدن یعنی به این اندازه تخصص پیدا کردن که قوانین مورد تایید یه مدیر با تجربه و متخصص رو اصلاح کنن

شاد و پیروز باشید./

راست می گی ولی آخه بعد که اصلاح می کردیم من باز با اون خفنه هماهنگ می کردم که بچه ها سوتی نداده باشند . ولی در کل گفتم مشورتی باشه بهتر جواب می ده چرا که بچه ها خودشونو تو تولیدش دخیل می دونند و انگیزشون برای پیروی ازش بیشتر می شه و دلایلی دیگه از این قبیل حالا بی خیال
آره راست می گی ممکنه ما سوء استفاده کنیم از دوستان ولی این دید خیلی بدبینانه است اگه قرار باشه ما با این دید به جامعه وارد شیم که البته حقم داریم بعضی وقتا اون وقت تشکیل یک سازمان جدید با افراد شایسته سخت می شه و هی ما باید با دوستای دانشگاه ، مدرسه ، فامیل و از این قبیل گروه تشکیل بدیم که خوب ممکنه زیاد گروه قوی نباشه و اصلا ممکنه من تو فامیلام آدم کامپیوتری نداشته باشم بعد اون وقت چه خاکی به سرم کنم و بعد این گروه بازی از اینجا شروع می شه تاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا اینجا .
پس نظرت چیه
چشمها را باید شست
جور دیگر باید دید
به هر حال بهت حق می دم و ممنون از راهنماییت :چشمک:

programer-ir
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:15 عصر
الان واسه ورود به این گروه باید چی کار کرد؟؟؟

electro_esma
سه شنبه 19 مهر 1390, 20:41 عصر
به نظر منم عالیه . منم حاضرم . ولی وقتی شرایط و می خونم لرزه بر اندامم می افته . امید وارم بین شما اساتید جایی برای ما تازه کارها هم باشه.
خلاصه موفق باشید.

mobtakercode
سه شنبه 19 مهر 1390, 22:49 عصر
این گروه ها و شرکتهای حامی و هزاران نفر دیگر اخر سر به این نتیجه می رسند که یک نرم افزار حسابداری البته قابل توجه دوستان به صورت زیر بنویسند

1 - استفاده از معماری سه لایه و 4 لایه و کلا n لایه
2 - طراحی کاملا و صد درصد شی گرا ان هم با زبان C#
3 - استفاده از جدیدترین تکنولوژی های برنامه نویسی
4 - استفاده از sql server برای طراحی کاملا نرمال پایگاه داده.
5 - استفاده از مشاوران خبره حسابداری با سالها تجربه کار
و هزاران چیز دیگر

بابا جون ما خودمون این کاره ایم :لبخند:

m2148059
سه شنبه 19 مهر 1390, 23:46 عصر
این گروه ها و شرکتهای حامی و هزاران نفر دیگر اخر سر به این نتیجه می رسند که یک نرم افزار حسابداری البته قابل توجه دوستان به صورت زیر بنویسند

1 - استفاده از معماری سه لایه و 4 لایه و کلا n لایه
2 - طراحی کاملا و صد درصد شی گرا ان هم با زبان C#
3 - استفاده از جدیدترین تکنولوژی های برنامه نویسی
4 - استفاده از sql server برای طراحی کاملا نرمال پایگاه داده.
5 - استفاده از مشاوران خبره حسابداری با سالها تجربه کار
و هزاران چیز دیگر

بابا جون ما خودمون این کاره ایم :لبخند:
متاسفانه من حرفای شما رو نفهمیدم و ضمنا کسی قرار نیست نرم افزار حسابداری بزنه . به هر حال این هم نظری بود که شنیدیم :متفکر:

ya30ien2
چهارشنبه 20 مهر 1390, 00:24 صبح
من فکر میکنم حداقل برای یک بار هر کس میخواد عضو بشه یک جلسه داشته باشید تا راست رو از دروغ تشخیص بدید تا اینجا هم کسی به کسی توهین نکنه
البته اینم یک نظر بود
به امید فردایی بهتر

j_naroogha@yahoo.com
چهارشنبه 20 مهر 1390, 00:25 صبح
دوستان اگه توی قوانین غرق نشیم و منظورتون از تجربه سابقه کاری حرفه ای نباشه
من هم دربست در اختیارم .البته جنبه ی افتخاری

j_naroogha@yahoo.com
چهارشنبه 20 مهر 1390, 00:27 صبح
فکر کنم من بی ستاره ترین عضوی بودم که درخواست عضویت دادم؟

ya30ien2
چهارشنبه 20 مهر 1390, 00:32 صبح
دوست عزیز مطمئن باش که ستاره دلیل بر برنامه نویس بودن نیست

atashsavar
چهارشنبه 20 مهر 1390, 18:06 عصر
سلام دوست عزیز من توی بند الف تجربه دارم و مشکلی ندارم و می خوام تو قسمت تحلیل کار کنم و اونجا تجربه کسب کنم آیای این امکانش وجود داره؟ چون می خواهم در عوض وقتی که میگذارم چیزی یاد بگیرم نه این که چیزی را که بلدم و تجربشو دارم دوباره تکرار کنم و در عوضش پولیم دریافت نکنم در ضمن من آشنایی با طراحی نرم افزار در حد کلاس های مهندسی نرم افزار 1 و2 دارم و با uml هم آشنا هستم البته طراحی دیتابیسم هم بدک نیست

j_naroogha@yahoo.com
یک شنبه 24 مهر 1390, 01:23 صبح
دوستان سرنوشت این تاپیک به کجا رسید؟

ya30ien2
یک شنبه 24 مهر 1390, 01:57 صبح
اینگار کلا سرکاری بود
فقط میخواستن یکم بخندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samaram
یک شنبه 24 مهر 1390, 09:48 صبح
منم هستم. اگه جنبه ی تجربی کار خوب باشه جنبه ی مالیش برام اهمیت نداره. ضمنا من فعلا تهران نیستما.

mmbarname
پنج شنبه 28 مهر 1390, 21:29 عصر
باسلام چجوری باید عضو شد؟