View Full Version : لطفا یه مانیتور حرفه ای معرفی کنید که موقع کار چشمها رو اذیت نکنه
idocsidocs
دوشنبه 18 مهر 1390, 23:41 عصر
من کارم طراحی وب هست و در روز بالای 6 ساعت به مانیتور نگاه می کنم.
الان دنبال یه مانیتور حرفه ای می گردم که روی چشمها اثر بد نداشته باشه یا اثرش نسبت به بقیه مانیتورها خیلی کمتر باشه.
قیمت چنین مانیتوری برام مهم نیست، اگر چنین مانیتوری ساخته شده یا یه مانیتور خوب متناسب با نیاز من طراحی شده لطفا مانیتور و مدلش رو معرفی کنید.
reza_edu
سه شنبه 19 مهر 1390, 09:18 صبح
IPS الجی قیمت 340 هزار این رو تو خونه دارم که 21.5 هم هست فکر کنم خوب باشه البته ما تو شرکت E2250 داریم که اونم بد نیست ولی خوب IPS یه چیزه دیگست .
idocsidocs
سه شنبه 19 مهر 1390, 09:56 صبح
IPS الجی قیمت 340 هزار این رو تو خونه دارم که 21.5 هم هست فکر کنم خوب باشه البته ما تو شرکت E2250 داریم که اونم بد نیست ولی خوب IPS یه چیزه دیگست . وقتی در روز بیشتر حدود 7 ساعت به این مانیتور نگاه می کنید، چشماهتون اذیت نمی شه؟ لطفا در این مورد هم توضیح بدید.
vcldeveloper
سه شنبه 19 مهر 1390, 17:55 عصر
الان دنبال یه مانیتور حرفه ای می گردم که روی چشمها اثر بد نداشته باشه
همچین مانیتوری فعلا ساخته نشده! در کار با هر مانیتوری باید یک سری اصول را رعایت کنید تا آسیب های ناشی از آن برای شما به حداقل برسه.
یا اثرش نسبت به بقیه مانیتورها خیلی کمتر باشه.
از مانیتورهای قدیمی CRT که بگذریم، مانیتورهای LCD و LED ایی که این روزها در بازار موجود هستند، از نظر میزان تابش و خستگی چشم و سایر موارد تقریبا در یک رده هستند، البته در مانیتورهای LED شاید وضع کمی بهتر باشه، چون معمولا لامپ فلوروسنت آنها به جای پشت صفحه، در حاشیه های صفحه کار گذاشته شده. پس به طور کلی، تفاوت چندانی بین مانیتورهای رایج در بازار از این لحاظ دیده نمیشه. اون چیزی که این مانیتورها را از هم متمایز میکنه معمولا اندازه تصویر، وضوح تصویر، شدت کانتراست تصویر، زمان پاسخگویی بالا، زاویه قابل دید، و بخصوص میزان طبیعی رنگ نمایش داده شده هست، که این موارد ارتباط چندانی به خستگی چشم یا آسیب رساندن به چشم ندارند. البته اگر در کارتان با زمینه هایی به رنگ خاکستری و طوسی زیاد کار می کنید، در بعضی از مدل های LCD کم کیفیت، در هنگام مشاهده این رنگ روی صفحه لرزش ها یا اعوجاج های بارزی را مشاهده خواهید کرد، که ممکنه باعث خستگی بیشتر چشم تان بشه.
idocsidocs
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:34 عصر
از مانیتورهای قدیمی CRT که بگذریم، مانیتورهای LCD و LED ایی که این روزها در بازار موجود هستند، از نظر میزان تابش و خستگی چشم و سایر موارد تقریبا در یک رده هستند، البته در مانیتورهای LED شاید وضع کمی بهتر باشه، چون معمولا لامپ فلوروسنت آنها به جای پشت صفحه، در حاشیه های صفحه کار گذاشته شده. پس به طور کلی، تفاوت چندانی بین مانیتورهای رایج در بازار از این لحاظ دیده نمیشه. اون چیزی که این مانیتورها را از هم متمایز میکنه معمولا اندازه تصویر، وضوح تصویر، شدت کانتراست تصویر، زمان پاسخگویی بالا، زاویه قابل دید، و بخصوص میزان طبیعی رنگ نمایش داده شده هست، که این موارد ارتباط چندانی به خستگی چشم یا آسیب رساندن به چشم ندارند. البته اگر در کارتان با زمینه هایی به رنگ خاکستری و طوسی زیاد کار می کنید، در بعضی از مدل های LCD کم کیفیت، در هنگام مشاهده این رنگ روی صفحه لرزش ها یا اعوجاج های بارزی را مشاهده خواهید کرد، که ممکنه باعث خستگی بیشتر چشم تان بشه.
شما چه مدلی پیشنهاد می دید؟ قیمتش هم مهم نیست.
returnx
سه شنبه 19 مهر 1390, 19:07 عصر
فکر می کنم اگه شما LCD دارید ، هزینه ی اظافی نکنید و مانیتور جدیدی نگیرید ، بجاش رنگ و روشنایی مانیتورتون رو بهتر تنظیم کنید چون همونطور که جناب کشاورز گفتن مانیتور های LCD و LED باعث ضعیف شدن چشم نمیشن اما خوب طبیعی که چشم دچار خستگی بشه وقتی 6 یا 7 ساعت به یک قسمت روشن نگاه میکنید و هر مانیتوری رو بخرید این اثر روی چشم میزاره...
اگه LCD سامسونگ دارید از تنطیمات MagicBright گزینه ی Text رو انتخاب کنید ، کمترین فشار را روی چشم میاره ، هرگز برای کار های طولانی و بدون هیجان Dynamic Contrast رو انتخاب نکنید چون تغییر پیاپی روشنایی مانیتور بد جوری باعث خستگی چشم میشه...
JaguarXF
چهارشنبه 20 مهر 1390, 03:26 صبح
من کارم طراحی وب هست و در روز بالای 6 ساعت به مانیتور نگاه می کنم.
الان دنبال یه مانیتور حرفه ای می گردم که روی چشمها اثر بد نداشته باشه یا اثرش نسبت به بقیه مانیتورها خیلی کمتر باشه.
قیمت چنین مانیتوری برام مهم نیست، اگر چنین مانیتوری ساخته شده یا یه مانیتور خوب متناسب با نیاز من طراحی شده لطفا مانیتور و مدلش رو معرفی کنید.
خب من روزانه 9 تا 10 ساعت بطور مداوم کار میکنم از هشت صبح تا شش عصر. تو این رو لازم داری :
- یک صفحه محافظ که Anti-Glare باشه و اون رو بگذاری روی صفحه مانیتورت. مدلی که خودم دارم 3M هستش و هم صفحه حافظ هستش برای Privacy و هم Anti-Glare . مدلی که میگیری صعی کن خوب باشه. مثلا همکارم هم داره ولی یک برند دیگه و کیفیتش خیلی بیخوده و تار و تاریک نشون میده. این حتی دو رو هست. از یک طرف فقط Anti-Privacy هستش و از اون طرف بگذاری هم Privacy و هم Glare .
ali.rezaei7
چهارشنبه 20 مهر 1390, 18:13 عصر
والا من اگه هفت ساعت مداوم به یک دیوار نگاه کنم چشمام خسته میشه، چه برسه به مانیتور! فکر نمی کنم در مورد شما تعویض مانیتور اثری داشته باشه. بنظر من استراحت دادن به چشم برای چند لحظه، بهترین راه ممکنه.مثلا هر نیم ساعت این عمل را انجام بدید. در این صورت هم چشماتون سالم می مونه و هم ذهنتون. با توجه به اینکه روزانه بیش از هفت ساعت از کامپیوتر استفاده می کنم، هیچ مشکلی با چشمام ندارم تنها دلیلش هم رعایت کردن موارد بود که اشاره کردم:)
Saber Mogaddas
چهارشنبه 20 مهر 1390, 18:32 عصر
سلام
من از صبح 9 پشت کامپیوترم تا شب 9 مانیتورم LG FLATRON E2040S LED و LG E2050s LED و 22 اینچ هستن..اذیت نمی شم.. ولی به هر حال چشم با دقت زیاد خسته می شه بین هر 4 ساعت نیم ساعت استراحت دارم..و مشکلی ندارم..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.