View Full Version : برنامه تحت شبکه
marzieh_k
جمعه 29 مهر 1384, 01:18 صبح
سلام
من یه برنامه با VB.NET نوشتم و بانک اون هم SQLSERVER2000 .حالا میخوام تحت یه شبکه (مثلا توی یه سازمان یا اداره) باشه.
باید چیکارش کنم .کد خاصی باید بنویسم
لطفا منو راهنمایی کنید.(البته واضح باشه چون من اصلا کار شبکه ای نکردم).مرسی
hamidr1st
جمعه 29 مهر 1384, 09:33 صبح
اصلاً نیاز به کد خاصی نداره چون ربطی به لایه Application نداره .... شما باید برای این کار یک Applicatio Server ایجاد کنید که وظیفه اون ارائه سرویس های کاربردی مثل برنامه ای باشه که شما با VB.Net نوشتید....
در واقع برنامه شما باید بر روی یک سرور تنظیم شده برای ارائه سرویس های کاربردی قرار گیرد که APPlication Server نام دارد.
marzieh_k
جمعه 29 مهر 1384, 13:58 عصر
از راهنمایی تون ممنونم .
sarami
شنبه 30 مهر 1384, 02:00 صبح
اصلاً نیاز به کد خاصی نداره چون ربطی به لایه Application نداره .... شما باید برای این کار یک Applicatio Server ایجاد کنید که وظیفه اون ارائه سرویس های کاربردی مثل برنامه ای باشه که شما با VB.Net نوشتید....
در واقع برنامه شما باید بر روی یک سرور تنظیم شده برای ارائه سرویس های کاربردی قرار گیرد که APPlication Server نام دارد.
نمی دونم منظور دوستمون چیه ولی شما نیاز به service خاصی ندارین فقط کافیه برنامتون رو برروی هرکدوم از client ها نصب کنین شی connection شما که برای برقرای ارتباط ازش استفاده کردین client هاروبه SQL_Server وصل میکنه فقط میمونه مسئله امنیت که بستگی به workgroup یا domain بودن شبکه شما داره که میتونین از nt یا خود sql استفاده کنین
H_Ghaffarian
دوشنبه 09 آبان 1384, 14:52 عصر
با سلام
سئوال مطرح شده ادر این قسمت مربوط به بخش برنامه نویسی vb.net می شه و بر اساس قوانین سایت نباید در اینجا مطرح بشه. توی اون قسمت براحتی نحوه ساخت کانکشن به سرور رو می تونید مطرح کنید و جواب بگیرید. به مورد خاص دیگه ای هم احتیاج ندارید.
DAKAL
سه شنبه 10 آبان 1384, 22:53 عصر
البته دوستمون درست گفته که این سوال مال این بخش نیست ولی در کل تنها کاری که کافی هست تا انجام بدید اینه که تو کانکشن استرینگ برنامه آی پی بانک اطلاعاتی رو برای Location وارد کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.