ورود

View Full Version : ذخیره تصاویر در پایگاه داده و کامپوننت جهت نمایش آن

iman_Delphi
سه شنبه 19 مهر 1390, 09:43 صبح
سلام
مدیر محترم با عرض پوزش ; در صورتی که محل تاپیک اشتباه است محل ان را تغییر دهید.
من از دلفی 2010 و SQL 2008 استفاده می کنم. می خواهم تصاویر با پسوند TIF , JPG , BMP, PNGرو در دیتابیس ذخیره کنم و نمایش بدهم.

1-آیا نوع فیلد Image در پایگاه مناسب است تعریف کنم ؟

2-چه کامپوننتی در دلفی موجود است که تمام پسوند های فوق رو بدون تغییر نوع نمایش دهد . (توجه داشته باشید که نمی خواهم عکس مورد نظر رو به صورت فایل انتقال دهم روی سیستم و بعد ارجاع بدم به کامپوننت و.... - ترجیحا" کامپوننت نوع DB باشد)

3-هنگامی که دیتاست فیلد نوع image را می آورد آن را از نوع Memo میگیرد - آیا باید نوع فیلد مورد نظر را تبدیل کنم ؟

با تشکر - منتظر پاسخ هایتان هستم

vcldeveloper
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:37 عصر
1-آیا نوع فیلد Image در پایگاه مناسب است تعریف کنم ؟
بله، نوع داده Image برای نگهداری داده های باینری هست.

2-چه کامپوننتی در دلفی موجود است که تمام پسوند های فوق رو بدون تغییر نوع نمایش دهد . (توجه داشته باشید که نمی خواهم عکس مورد نظر رو به صورت فایل انتقال دهم روی سیستم و بعد ارجاع بدم به کامپوننت و.... - ترجیحا" کامپوننت نوع DB باشد)
اگر نوع تصویر در هنگام خواندن از بانک اطلاعاتی مشخص باشه، همون کنترل های Image و DBImage دلفی همه این نوع ها، به جز TIFF رو پشتیبانی می کنند. برای TIFF، اگر پیاده سازی مناسبی مبتنی بر TGraphic دلفی موجود باشه، میشه اون رو هم رجیستر کرد، تا توسط این کامپوننت ها به درستی نمایش داده بشه. در غیر این صورت، باید برید سراغ کامپوننت های ارائه شده توسط سایر شرکت ها.

3-هنگامی که دیتاست فیلد نوع image را می آورد آن را از نوع Memo میگیرد - آیا باید نوع فیلد مورد نظر را تبدیل کنم ؟
نوع داده اختصاص داده شده به فیلد های Image در دلفی، TBlobField هست، نه TMemoField.

benyaminrahimi
پنج شنبه 05 آبان 1390, 13:18 عصر
imageEN اکثر فرمت های عکس رو نمایش میده و قابلیت وصل به فیلد رو هم داره

فقط این نکته رو به خاطر داشته باشید وقتی select میزنید بهتره فیلد باینری تو select نباشه که سرعت برنامه پایین نیاد و از یک دیتا ست بصورت مستر دیتیل استفاده کنید