ورود

View Full Version : آموزش: سیستم گزارشات در سیلورلایت

kambiz486
سه شنبه 19 مهر 1390, 11:58 صبح
با سلام
من یه پروژه سیلورلایت دارم همه چیز درست کار میکنه و هیچ مشکلی نیست. من گزارشات رو با ReportingService طراحی کردم و در حالت local چون یه ReportServer راه انداختم هیچ مشکلی نیست ولی هاست که ما گرفتیم ReportServer رو ساپورت نمیکنه و من مجبور شده یه WebReportViewer تحت وب روی پروژه ASP ایجاد کنم و گزارشات رو با اون بالا بیارم. این شیوه روی حالت local درست کار میکنه ولی وقتی روی هاست می ذارم خطا میده:
<Description: The application attempted to perform an operation not allowed by the security policy. To grant this application the required permission please contact your system administrator or change the application's trust level in the configuration file.

Exception Details: System.Security.SecurityException: Request for the permission of type 'System.Security.Permissions.StrongNameIdentityPer mission, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.

Source Error:

Line 14: <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"> Line 15: </asp:ScriptManager> Line 16: <rsweb:ReportViewer ID="ReportViewer1" runat="server" Font-Names="Verdana" Line 17: Font-Size="8pt" InteractiveDeviceInfos="(Collection)" Line 18: WaitMessageFont-Names="Verdana" WaitMessageFont-Size="14pt" Width="100%" Height="100%">">

kambiz486
پنج شنبه 21 مهر 1390, 00:29 صبح
کسی نیست که با ریپورت های سیلورلایت کار کرده باشه؟ حالا به هر روشی که شده

kambiz486
شنبه 23 مهر 1390, 01:05 صبح
جالبه یعنی حتی یه نفر نیست که جواب بده؟!!!!!!!!!!!!!!!

kambiz486
سه شنبه 03 آبان 1390, 18:13 عصر
من بالاخره تونستم این مشکل رو حل کنم. نه تنها تونستم حلش کنم که راه حل های مختلف و جالبی هم پیدا کردم. جالبه که حتی یه نفر هم توی این سایت کمکی نکرد. :لبخندساده:

nemidonam
چهارشنبه 04 آبان 1390, 11:33 صبح
خیلی خوبه که آدم بتونه خودش از پس مشکلاتش بر بیاد - تبریک

sunn789
چهارشنبه 04 آبان 1390, 11:55 صبح
خوب اینکه حل کردین بسیار عالی شد اما اگه دوست داشتین راه و روشش رو هم اینجا بگین تا دیگران هم استفاده کنند خوب خواهد بود

sasansara
چهارشنبه 11 آبان 1390, 07:47 صبح
اتفاقا تو این چند روز منم خیلی درگیر این مسئله بودم. هر راهی رفتم جواب نداد. آخرش مجبور شدم برای تولید گزارش از صفحه aspx استفاده کنم. راستش تو این مورد یه مقدار از سیلورلایت نا امید شدم!!
اگه روشی که استفاده کردید رو بگید خیلی متشکر میشکم

kambiz486
چهارشنبه 11 آبان 1390, 15:09 عصر
منم با استفاده از همون صفحه Aspx و reporting service درستش کردم

sia_2007
چهارشنبه 11 آبان 1390, 23:28 عصر
خود Silverlight انواع و اقسام کمپوننتهای Third Party رو برای نمایش گزارشات Reporting Service داره
این هاستی هم که داشتی دیگه نوبرش بوده، اسمش رو بنویس که یه وقت ازش خرید نکنیم
موفق باشی