View Full Version : سوال: سایتهایی که آمار آلکسا رو بالا می برن
idocsidocs
چهارشنبه 20 مهر 1390, 01:11 صبح
بعضی از سایها هستن که آمار آلکسا رو برای وب سایتها عضو بالا می برن.
طرز کارشون به این شکله که وب مستر به سایت لاگین می کنه، بعد یه پنجره باز می کنه که توی این پنجره تعداد زیادی سایت به صورت اتوماتیک ریفرش می شن.
می خوام بدونم اگه از این سایتها راه اندازی کنم امکان کسب درآمد برام وجود داره یا نه؟
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 00:37 صبح
نه یک زمانی بازارش خوب بود ، الان دیگه Alexa تشخیص می دهد اینگونه سایت ها را و نه تنها Rank سایت تون را بالا نمی بره ، بلکه کاهش هم می دهد .
بعدهم توی سایت های بسیاری اطلاع رسانی صورت گرفته برای ضرر های استفاده از این سیستم و یک جورائی اکثر وب مستر ها واکسینه شده اند .
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 02:05 صبح
نه یک زمانی بازارش خوب بود ، الان دیگه Alexa تشخیص می دهد اینگونه سایت ها را و نه تنها Rank سایت تون را بالا نمی بره ، بلکه کاهش هم می دهد .
بعدهم توی سایت های بسیاری اطلاع رسانی صورت گرفته برای ضرر های استفاده از این سیستم و یک جورائی اکثر وب مستر ها واکسینه شده اند .
یه لینک از آلکسا می شه ارائه بدید که تاکید کرده باشه که چنین سایتهایی یا تاثیری ندارن یا تاثیر منفی دارن؟
سایت http://takrank.com/ که بنظرم بهترین سایت در این زمینه هست، توی توضیحات خودش گفته که بهتره آب قند دم دستتون باشه چون رتبه آلکسای شما بعد از چند روز به مقدار زیادی افزایش پیدا می کنه.
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:17 عصر
اینم 1 لینک از Alexa :
http://www.alexa.com/faqs/?p=145
این سایتی هم که معرفی کردید ، بیشتر داره آمار سایت خودش را با این شعار ها می بره بالا .
لینک مخصوص معرفی این سایت ها را پیدا نکردم ، البته این قضیه بیشتر سال پیش داغ بود . توی اون لینک یک سری سایت معرفی شده بودند (از جمله سایت های فارسی زبان) که مشغول این کار بودند و تمامی Visitor های آن ها را به عنوان تقلب معرفی کرده بودند .
این سایت ها می یان با iframe بازدید کننده اضافه می کنن و تشخیص این برای alexa کار سختی نیست !
موفق باشید .
kartuf
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:17 عصر
خوب دوست عزیز شما که انتطار نداری بیاد بگه بازار ما تخته شده و استفاده شما در حال حاضر فقط به نفع ماست لطفا گول این حرف های تبلغاتی رو نخورید در ضمن خدمت شما عرض می کنم تمام این وب سایت ها در لیست سیاه وب سایت های گوگل و الکسا قرار گرفتن در واقع از دید گوگل و الکسا بازدیدهای ارسال فاقد ارزش هست و محاسبه نخواهد شد. موفق باشید در حاشیه عرض کنم اساس کار این سایت ها با ifearm هست و در پارامتر های جدید گوگل و الکسا بازدید از طریق ifearm فاقد ارزش هست
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 13:57 عصر
الان توی آلکسا ترافیک و رنک سایت takrank رو با ترافیک و رنکسایتهای برنامه نویس و مجید آنلاین مقایسه کردم و دیدم که رنکینگ این سایت از دو فروم مطرح فارسی بالاتره ! نظرتون در این مورد چیه؟ اگر آلکسا این سایتها رو شناسایی و حذف می کنه پس چرا رنکینگ این سایت انقدر بالاست؟
خودتون این اطلاعات رو از سایت آلکسا ببینید و نظر بدید:
http://www.alexa.com/siteinfo/takrank.com
http://www.alexa.com/siteinfo/barnamenevis.org
عرض کنم اساس کار این سایت ها با ifearm هست و در پارامتر های جدید گوگل و الکسا بازدید از طریق ifearm فاقد ارزش هست یه لینک از سایت آلکسا دارید که این مطلب رو تایید کنه؟
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 15:36 عصر
می شه بگید چه جوری مقایسه کردید ؟ Rank سایت برنامه نویس که بالاتر هست !
بعد نیست یک نگاهی هم به p30rank.ir بکنید .
هر بار که شما وارد این سایت ها می شید کمک می کنید بهشون Rank سایت خودشون بالاتر بره ! و هیچ کار مفید دیگری انجام نمی دهید ! شما 1 سایت که رتبه اش توی ایران حدود 5000 هست را از طریق این سیستم ها معرفی کنید و Rank سایت مورد نظر را هفته دیگه مشاهده کنید .(به نظرم اون موقعه هست که باید آب قند دستتون بگیرید)
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 15:45 عصر
می شه بگید چه جوری مقایسه کردید ؟ Rank سایت برنامه نویس که بالاتر هست !من Alexa Traffic Rank رو محاسبه کردم. این رنک برای برنامه نویس 15,739 هست و برای تک رنک 31,210 هست. ترافیک تک رنک بیشتره.
شما چطور محاسبه کردید؟
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 15:59 عصر
Alexa Traffic Rank به دو قسمت تقسیم می شه :
Global Rank یعنی رتبه جهانی
Rank in IR یعنی رتبه در ایران
هر چه قدر این رتبه کمتر باشه یعنی بیشتر بازدید کننده داره .
پس گوگل که 1 هست یعنی رتبه اش از همه پائین تر هست ؟! :چشمک:
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 16:27 عصر
پس گوگل که 1 هست یعنی رتبه اش از همه پائین تر هست ؟!بد جوری زدم تو جاده خاکی ! :چشمک:
از این لینک می شه اطلاعاتی در مورد نحوه عملکرد آلکسا بدست آورد (http://www.alexa.com/faqs/?p=6361)
Pages displayed in IFRAMEs are not counted.
( Note:This means that ads that appear in IFRAMEs are not counted! )
If you are sending fake traffic to your pages via other computers or “pay for traffic” services, then it may not be counted.
توی این لینک، آلکسا گفته که صفحاتی که توی آی فریم هستن شمارده نمی شن ولی در ادامه گفته که منظور ما تبلیغاتی هست که توی آی فریم قرار می گیرن.
همچنین در ادامه گفته که ترافیک حاصل از سرویسهای ایجاد ترافیک در ازای پول "ممکنه" که توی رنک سایتها محاسبه نشه.
می شه نتیجه گرفت که آلکسا سیاست مشخصی در این مورد نداه.
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 17:28 عصر
بد جوری زدم تو جاده خاکی ! :چشمک:
از این لینک می شه اطلاعاتی در مورد نحوه عملکرد آلکسا بدست آورد (http://www.alexa.com/faqs/?p=6361)
Pages displayed in IFRAMEs are not counted.
( Note:This means that ads that appear in IFRAMEs are not counted! )
If you are sending fake traffic to your pages via other computers or “pay for traffic” services, then it may not be counted.
توی این لینک، آلکسا گفته که صفحاتی که توی آی فریم هستن شمارده نمی شن ولی در ادامه گفته که منظور ما تبلیغاتی هست که توی آی فریم قرار می گیرن.
همچنین در ادامه گفته که ترافیک حاصل از سرویسهای ایجاد ترافیک در ازای پول "ممکنه" که توی رنک سایتها محاسبه نشه.
می شه نتیجه گرفت که آلکسا سیاست مشخصی در این مورد نداه.
شما به نظر می رسه خیلی اصرار به انجام این کار دارید ! من طبق تجربه ام سعی کردم شما را راهنمائی کنم .
موفق باشید
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 17:43 عصر
شما به نظر می رسه خیلی اصرار به انجام این کار دارید ! من طبق تجربه ام سعی کردم شما را راهنمائی کنم .
تقریبا کدهاش رو نوشتم و کار طراحیش تموم شده و فقط باید آپلودش کنم.
بنظرتون توی وب ایتها چه خدماتی بدیم که بتونیم درآمد داشته باشیم؟
من دیدم که پنل اس ام اس یکی از راههای کسب درآمد هست.
فروشگاه هم هست ولی خوشم نمی یاد، مگر اینکه بازدیدکننده داشته باشم و چیزی برای فروش اینترنتی پیدا کنم.
dr3dr3
یک شنبه 01 آبان 1390, 21:09 عصر
بله در آمد داره
درآمدشم توپه
idocsidocs
یک شنبه 01 آبان 1390, 21:47 عصر
بله در آمد داره
درآمدشم توپه
برای این حرف دلیل و مدرکی دارید یا نه؟
SEOmoz
پنج شنبه 12 آبان 1390, 22:59 عصر
استفاده از اینجور سایت های اشتباه بزرگی هست
شما با این کا فقط رنک الکسا بالا میرید به صورت غیرواقعی و این سریع باز هم برمیگرده با حالت قبل
همچنین که با این کار به لیست سیاه گوگل هم میرید
idocsidocs
پنج شنبه 12 آبان 1390, 23:38 عصر
همچنین که با این کار به لیست سیاه گوگل هم میرید
اگر یه ساب دامین رو توی این سایتها ثبت کنیم، گوگل نهایتا این ساب دامین رو بلوکه می کنه. باز هم نظرتون اینه که استفاده از این سایتها کار درستی نیست؟
SEOmoz
پنج شنبه 12 آبان 1390, 23:55 عصر
به هیچ وجه
چون گوگل ساب دامین ها رو هم بررسی میکنه اگر ربطی به دامین داشته باشن
پس باز هم نتیجه یکیه
این سایت ها هیچ استفاده ای ندارن و همش ضرر هستند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.