PDA

View Full Version : بهترین کتاب های برنامه نویسی دنیا!

senaps
پنج شنبه 21 مهر 1390, 01:42 صبح
سلام...
هر کدوم از ماها،چه داشنجو،چه کارمند و چه مدیر یه شرکت نرم افزاری،یه سری کتاب ها رو در مورد برنامه نویسی و مسائل مربوط بهش خونده!!
شخصا، بیش از 5 کتاب فقط در مورد برنامه نویسی c++ دارم!! در حالی که دانشجوی کاردانی،و ترم 4 هستم!!

سوالم از شما اینه که فرض کنین به روز اول دانشگاه برگشتین، لطفا یک یا چند کتابی که میخوندین رو اینجا بنویسید!! :لبخند:

منظورم اینه که اگر بر میگشتین عقب،اول یا بیشتر چه کتابی رو میخوندین؟!
اگر امکانش هست،کمی هم در مورد کتاب و دلیلتون صحبت بکنین!! کتاب ها،چه فارسی و چه انگلیسی،مفید خواهد بود برای برنامه نویس هایی که در اینده میخوان بیان وسط!:خجالت:

JaguarXF
پنج شنبه 21 مهر 1390, 03:48 صبح
Effective Java

Code Complete

Felony
پنج شنبه 21 مهر 1390, 06:48 صبح
حتما این 5 گزینه :

Refactoring improving the design of existing code
Microsoft Windows Internals
Foundations of Programming
Don,t Just Roll The Dice
Coder to Developer

+
در مورد Delphi کتاب های Mastering Delphi ؛ نویسنده : Marco Cantu

در مورد Android کتاب BeginningAndroid 2 ؛ نویسنده : Mark L. Murphy

در مورد Python برای شروع کتاب a byte of python ؛ نویسنده : Swaroop C H

در مورد تکنولوژی های مایکروسافتی کتاب های انتشارات Apress مثلا در مورد SQL Server کتاب Transact-SQL Recipes ؛ نویسنده : Joseph Sack و Relational Database Design and Implementation ؛ نویسنده : Louis Davidson

senaps
جمعه 22 مهر 1390, 08:16 صبح
Code Complete اینو تو لیست کتاب های گوگلم دارمش،ولی وقت نشده بخونمش!! خیلی تعریفش رو شنیدم.....

ممنون از هردوی شما دوستان گرامی..... شرمنده که دگمه ی تشکر ندارم...
کس دیگه ای نبود که کتاب های مورد علاقه یا برتر از نظر خودش در مورد برنامه نویسی رو معرفی کنه؟!

shahramlp
جمعه 22 مهر 1390, 10:26 صبح
How to Solve It by Computer
این کتاب به جای اینکه بیاد به ما ماهی بده ماهی گرفتنو یاد میده و شاید بتونم بگم تنها کتابیه که اینکارو میکنه

amir-yeketaz
جمعه 22 مهر 1390, 15:36 عصر
من با کتابایه انتشارات apress خیلی حال میکنم ... مخصوصا این دو تا :
Pro C# 2010
- Pro Asp.net mvc 3 framework