PDA

View Full Version : مبتدی: سوال در مورد انتخاب پایتون برای انجام محاسبات؟

farhang_760
پنج شنبه 21 مهر 1390, 16:29 عصر
با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
بعد از خوندن مطالب انجمن باز هم نتونستم تصمیم درستی بگیرم چرا که پساخ سوالم رو به صورت دقیق نتونستم جایی پیدا کنم.

بنده مهندس مکانیک هست و برای انجام محاسبات و شبیه سازی های مکانیکی(محاسبات تنش ها و حل های عددی معادلات مکانیکی) نیازمند یک زبان قوی و قدرتمند هستیم.
اکثرا فورترن استفاده میکنن اما خب من به دنبال زبانی هستم که سرعت محاسبات خوبی داشته باشه و از منابع سیستمی خوب استفاده کنه
در کل یک زبان برنامه نویسی میخوام که همیشه کمک دستم باشه، از لحاظ زمان یادگیری هم هیچ مشکلی ندارم، بالاخره برای بدست آوردن اهداف خوب و متعالی باید وقت گذاشت و زحمت کشید

از این جهت از دوستان خوبم و آشنا به برنامه نویسی خواهشمندم منو در انتخاب زبان بین
C++ و Python راهنمایی بفرمایند
میخواستم ببینم قدرت محاسبات در کدوم یکی از این زبان ها قابل تحسین هست و در کل با توجه به نیازهایی که براتون تعریف کردم بدرد من میخوره

با تشکر از همه شما

python_85
پنج شنبه 21 مهر 1390, 20:38 عصر
سلام
به نظر من نباید اینجوری در مورد سی++ و پایتون قضاوت کرد.
به نظر من سرعت پایتون(مخصوصا نسخه 3) خیلی خوب و قابل قبول اما شاید تو محاسبات خیلی سنگین در مقابل سی از نظر سرعت کم بیاره
از اون طرف خیلی کار کردن باهاش ساده تره،از امکاناتش خیلی راحت تر از سی میشه استفاده کرد و ...

m.soleimani
پنج شنبه 21 مهر 1390, 20:56 عصر
با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
بعد از خوندن مطالب انجمن باز هم نتونستم تصمیم درستی بگیرم چرا که پساخ سوالم رو به صورت دقیق نتونستم جایی پیدا کنم.

بنده مهندس مکانیک هست و برای انجام محاسبات و شبیه سازی های مکانیکی(محاسبات تنش ها و حل های عددی معادلات مکانیکی) نیازمند یک زبان قوی و قدرتمند هستیم.
اکثرا فورترن استفاده میکنن اما خب من به دنبال زبانی هستم که سرعت محاسبات خوبی داشته باشه و از منابع سیستمی خوب استفاده کنه
در کل یک زبان برنامه نویسی میخوام که همیشه کمک دستم باشه، از لحاظ زمان یادگیری هم هیچ مشکلی ندارم، بالاخره برای بدست آوردن اهداف خوب و متعالی باید وقت گذاشت و زحمت کشید

از این جهت از دوستان خوبم و آشنا به برنامه نویسی خواهشمندم منو در انتخاب زبان بین
C++ و Python راهنمایی بفرمایند
میخواستم ببینم قدرت محاسبات در کدوم یکی از این زبان ها قابل تحسین هست و در کل با توجه به نیازهایی که براتون تعریف کردم بدرد من میخوره

با تشکر از همه شما

شوخیت گرفته دوست عزیز ؟
درسته من خودم عاشق پایتون هستم ولی سی++ رو داری با پایتون به چالش می‌کشی !!
خدا بیامرز دنیس ریچی تنش توی گور لرزید بیارن هم احتمالن الان افقی شده

ببین شما اگر نیاز به یه زبان همه کاره داری و از نظر زمان و ریاضی هم مشکلی نداشته باشی « که گویا نداری » هیچ زبانی کاری که سی و سی++ برای شما توی این زمینه می‌تونه انجام بده رو نمی‌تونه انجام بده شک نکنید در ضمن بعد از این پروژه هم دستتون باز خواهد بود تو کلی پروژه‌های دیگه ./

farhang_760
پنج شنبه 21 مهر 1390, 21:29 عصر
با تشکر از شما دوستان عزیزم.. به نظر من کاری که من کردم اشتباه بود من حقیقتا نخواستم این دوتا زبان را با هم مقایسه کنم بلکه خواستم بگم کدوم یک با شرایطی که من دارم با توجه به شناختی که دوستان از این دو زبان دارند، کارآمد تر است.
طبق تحقیقاتی که کردم سی پلاس پلاس در محاسبات مکانیکی که گهگاهی نیازمند محاسبات چند روزه توسط کامپیوترست در زبان سی سرعت و پایداری بیشتری را بهره میبرد.گرچه تمام این حرفهای دلیل بر نقص پایتون نیست. پایتون هم زبان مفیدی است اما چون با شرایط بنده فعلا زمان به من اجازه میده میتونم وقتم رو روی سی بذارم و از اون نتایج مطلوب تری بگیرم. گرچه همه ما میدونیم پایتون راحت تره و نتیجه رو سریع تر میده اما در این شرایط خاص بنده و با توجه به دوستان خوبم در آینده زمینه های وسیع تری را میتوان توسط سی پلاس پلاس پوشش داد

با تشکر از توجه شما...
در انجمن سی پلاس پلاس منتظر سوالات من باشید!!!!:لبخند:

m.soleimani
پنج شنبه 21 مهر 1390, 23:53 عصر
شما اگر سی++ رو یاد بگرید تقریبن یک دوجین زبان برنامه نویسی دیگه یادگرفتنشون مثل آب خوردن می‌شه براتون چون کلی زبان بدرد بخور هست که همشون از سی و سی++ ریشه گرفتن مثل سی‌شارپ, جاوا, پی‌اچ‌پی, جاوااسکریپت, پرل, و حتی پایتون که با آبجکتیو سی نوشته شده و فقط کمی یا خیلی کم از نظر سینتکس متفاوت هستن. به هر حال از نظر سرعت کدهای پایتون ابتدا به کدهای سی ترجمه می‌شه و بعد به اسمبلی و بعد از اون به کد ماشین ولی کدهای سی ابتدا به اسمبلی و بعد به زبان ماشین که سرعتش چندبرابر هست.

شاد و پیروز باشید./

serj1975
شنبه 23 مهر 1390, 22:17 عصر
اکثر رشته های مهندسی برای انجام کارهای خاص، نرم افزارهای مخصوص به خودشان را استفاده میکنند، این سریعترین روش کار است (البته نه اینکه سریعتر اجرا شود)
در مرحله بعد استفاده از python خیلی ساده است و یک زبان همه منظوره است، البته مسلمه که از C و یا Assembly کندتر است
در آخرین گزینه C سریعتر است ولی خوب کار شما خیلی کندتر پیش خواهد رفت
البته نوابغی را هم دیدم که با Assembly هم مسئله های سطح بالا را حل میکنند و یا قسمتهایی از کدشون را برای سرعت بیشتر به اسمبلی مینویسند

و در آخر در نظر داشته باشید که ممکنه عدم تسلط به یک زبان و در نظر گرفتن بعضی نکات، باعث تولید کد خیلی کندتری بشود