View Full Version : سوال: تابع serialize توی جی کوئری چه ششباهتی با این تابع توی پی اچ پی داره؟
idocsidocs
پنج شنبه 21 مهر 1390, 18:02 عصر
تابع serialize توی جی کوئری چه ششباهتی با این تابع توی پی اچ پی داره؟
وقتی توی جی کوئری مقادیر یه فرم رو به کمک این تابع کد می کنیم، در سمت سرور به کمک چه تابعی باید اطلاعات فرم رو دیکد کنیم و اصلا آیا دیکد کردن لازم هست؟
Mahnet
پنج شنبه 21 مهر 1390, 21:59 عصر
با سلام
تابع serialize در jQuery اطلاعات form رو به شکل ارسال با متد get در داخل url کد میکنه در مثالی که براتون نوشتم با jQuery زمانی که ماوس روی لینک ارسال اومد فرم رو serialize میکنم و در انتهای مسیر فایلی که میخوام اطلاعاتم رو توی اون بخونم در داخل خصیصه href تگ a بعد از یه ? قرار میدم ...
حالا وقتی روی لینک ارسال کلیک کنم مثل این میمونه که اطلاعات فرم رو با متد get به اون صفحه ارسال کردم...
البته این یه روش برای استفاده بود...
این هم demo ...
موفق باشی
idocsidocs
پنج شنبه 21 مهر 1390, 23:11 عصر
در مثالی که براتون نوشتم با jQuery زمانی که ماوس روی لینک ارسال اومد فرم رو serialize میکنم
ظاهرا مثالتون اشتباه هست.
تا اونجا که من می دونم، باید بعد از ارسال فرم این تابع رو بکار برد. ولی مطمئن نیستم.
Mahnet
پنج شنبه 21 مهر 1390, 23:26 عصر
ظاهرا مثالتون اشتباه هست.
تا اونجا که من می دونم، باید بعد از ارسال فرم این تابع رو بکار برد. ولی مطمئن نیستم.
دوست عزیز تعداد دیدار های فایلی که براتون گذاشتم تا این لحظه 0 هست چطور وقتی مثال رو تست نکردین میگین اشتباهه ... در ضمن این فقط یه ایده ی بود و لازم به ذکر هستش که مثال بنده بخشیش با jQuery بود همونطور که میدونین jQuery روی client اجرا میشه پس serialize فرم باید قبل از ارسال باشه و در این مثال هیچ الزامی به decode کردن نیست و ...
موفق باشین
idocsidocs
جمعه 22 مهر 1390, 00:12 صبح
دوست عزیز تعداد دیدار های فایلی که براتون گذاشتم تا این لحظه 0 هست چطور وقتی مثال رو تست نکردین میگین اشتباههمن گفتم فکر کنم که اشتباهه
پاراگراف زیر از سایت جی کوئری گرفته شده (http://api.jquery.com/serialize/)
No submit button value is serialized since the form was not submitted using a button. For a form element's value to be included in the serialized string, the element must have a name attribute. Values from checkboxes and radio buttons (inputs of type "radio" or "checkbox") are included only if they are checked. Data from file select elements is not serialized.
من فکر می کردم که قبل از ارسال فرم نباید اون رو سریال کرد اما این مورد فقط برای دکمه های ارسال هست.
کجا می تونم مثالهای آماده پیدا کنم؟ می تونم مثالهای اینچنینی رو از خود سایت جی کوئری پیدا کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.