PDA

View Full Version : مشکل با پنجره Add Variable

returnx
پنج شنبه 21 مهر 1390, 20:15 عصر
من هر وقت می خوام یک متغیر به یک شی نسبت بدم ، زمانی که پنجره Add Variable رو باز می کنم با Error باز میشه و نمیتونه Script ها رو اجرا کنه و به همین دلیل Combobox انتخاب نوع متغیر اصلا ظاهر نمیشه ، تا اونجا که من متوجه شدم به احتمال 99% مشکل از تنظیمات امنیتی IE هست اما هر طور که تنظیماتش تغییر میدم درست نمیشه !!
لطفا راهنمایی ام کنید...

Nima_NF
جمعه 22 مهر 1390, 23:59 عصر
متاسفانه این یکی از مشکلات برخی نسخه های IE هست.
آخرین نسخه IE و آخرین سرویس پک ++VC را نصب کنید.

البته روش های دیگری هم هست که با کمک دستکاری رجیستری می توانید حل کنید:
http://blogs.msdn.com/b/vcblog/archive/2009/03/28/some-vs2005-and-vs2008-wizards-pop-up-script-error.aspx

returnx
شنبه 23 مهر 1390, 00:34 صبح
ممنونم با ساختن اون کلید در رجیستری ، خوشبختانه این مشکل حل شد اما الان که اون پنجره رو باز می کنم بعد از اینکه با کنترل های روی پنجره کار می کنم خطا میده و پنحره معروف Dont Send میاد ، البته این مشکل فکر می کنم بخاطر IE باشه چون این مشکل هم تو IE وجو داره و هم در Yahoo که از ieframe استفاده میکنه و هم در برنامه هایی که خودم از Ieframe استفاده میکنم ، متاسفانه IE رو دوباره هم نصب کردم اما مشکل رفع نشد ، یعنی مشکل از کجاست!؟

Nima_NF
شنبه 23 مهر 1390, 01:50 صبح
ممنونم با ساختن اون کلید در رجیستری ، خوشبختانه این مشکل حل شد اما الان که اون پنجره رو باز می کنم بعد از اینکه با کنترل های روی پنجره کار می کنم خطا میده و پنحره معروف Dont Send میاد ، البته این مشکل فکر می کنم بخاطر IE باشه چون این مشکل هم تو IE وجو داره و هم در Yahoo که از ieframe استفاده میکنه و هم در برنامه هایی که خودم از Ieframe استفاده میکنم ، متاسفانه IE رو دوباره هم نصب کردم اما مشکل رفع نشد ، یعنی مشکل از کجاست!؟
IE نسخه 9 و آخرین Service pack برای ++VC را نصب کردید؟

returnx
شنبه 23 مهر 1390, 11:08 صبح
IE نسخه 9 و آخرین Service pack برای ++VC را نصب کردید؟
متاسفانه چون در ویندوز Xp دارم کار می کنم نمیتونم IE9 رو نصب کنم البته Win7 هم رو سیستمم نصب هست ظاهرا باید از این به بعد باید بیشتر در Win 7 کار کنم...