ورود

View Full Version : نحوه ی کار و ادامه تحصیل در کانادا؟

F.zeinali
جمعه 22 مهر 1390, 15:14 عصر
سلام دوستان
نمی دونم این سوالی که می پرسم جاش اینجاس یا نه
اما خواهشآ به این سوال جواب بدید و حذفش نکنید

من تصمیم گرفتم که بعد از اینکه لیسانس گرفتم برای کار و ادامه تحصیل برم کانادا ، اما راستش نمی دونم که وضعیت تحصیل و کار اونجا چطور هستش؟؟؟
حالا چند تا سوال داشتم...
1_برای من که فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار از دانشگاه پیام نور خواهم شد و آشنایی قابل قبولی از برنامه نویسی با C#‎‎‎‎‎, Sql server , Html , Html5 , CSS,PHP,....دارم جایی تویه بازار کار کشور کانادا هست یا نه؟؟؟؟؟
2_ برای اینکه بتونم در کانادا ادامه تحصیل بدم ،شرایط به چه صورته؟؟؟؟
3_آیا کانادا برای مهندسان نرم افزار خوبه یا اینکه همین ایران بمونم آینده بهتری خواهم داشت؟؟؟؟؟من اصلا نمی دونم کانادا خوبه یا نه ،این انتخابم فقط از روی احساس بوده!:متعجب:

با توجه به اینکه من در حال حاضر ترم 5 دانشگاه هستم.

ممنوم میشم از دوستانی که در این رایطه اطلاعاتشون رو در میون بزارن و منو راهنمایی کنند.

r2_irooni
جمعه 22 مهر 1390, 15:54 عصر
سلام دوست من . بنده هم بعد از سال ها البته در بخش شبکه های کامپیوتری به این نتیجه رسیدم که باید برم یه کشوری که قدر دانشمونو بدونن . ایران تنها جایی که قدر دانشت رو نمیدونن نیست اما یکی از بزرگترین هاشه.

F.zeinali
جمعه 22 مهر 1390, 15:57 عصر
ممنون که به سوالم توجه کردید
میشه خواهش کنم بیشتر رهنماییم کنید و به سوال هایی که پرسیدم جواب بدید.(از همه دوستان)

F.zeinali
شنبه 23 مهر 1390, 13:02 عصر
به سوال من جواب بدید
خواهشآ

میلاد قاضی پور
شنبه 23 مهر 1390, 14:22 عصر
در لیست مشاغل مورد نیاز کشور کانادا من چند وقت پیش که نگاه کردم در مورد علوم انفورماتیک جایی ندیدم اما مستقیم یا غیر مستقیم از دانش شما استفاده میشه .
یعنی مثلا اونها به پزشکی که کامپیوتر بلده ممکنه بیشتر از یه متخصص که هیچی از کامپیوتر نمیدونه بها بدن . اما در اروپا تقاضا برای مشاغل تحت آی تی زیاد هست . بطوریکه مجبور هستن اغلب از هند و چین متخصص های کامپیوتری رو درخواست کنن.
من ترجیح میدم اینطور بیان کنم که ایران از لحاظ متخصصین علوم فنی دچار کمبوده و از فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه اشباع. و کانادا بالعکس. منتها شرایط در ایران بگونه ای نیست که بتونن از متخصصین علوم فنی استفاده کنن. یعنی اگر کشور ما الکترونیکی بشه فوق العاده به متخصصین کامپیوتر نیاز پیدا میکنه اما چون نیست ، از این پتانسیل نمیتونه استفاده کنه . اما در کشورهای توسعه یافته شرایط بگونه ای هست که اگر پتانسیلی برای جذب نییرو وجود داشته باشه از بالقوه به بالفعل تبدیل میشه.

JaguarXF
شنبه 23 مهر 1390, 17:57 عصر
آشنایی قابل قبولی از برنامه نویسی با C#‎‎‎‎‎‎‎, Sql server , Html , Html5 , CSS,PHP,....دارماینو قبلا هم پرسیدم یک تاپیک دیگه: :لبخند: سوال موارد علاقمه: متغیر استتیک چیست؟ کجا باید از آن استفاده کرد؟ کجا نمیتوان از آن استفاده کرد؟ کجا بهتر هست که از آن استفاده کرد؟ تاثیر منفی - اگر دارد - در هنگام نوشتن یونیت تست چیست؟

سوال بعدی: این دیگه آسونه :چشمک: فرق اعلان کردن یک متغیر با تعریف کردن یک متغیر چیست؟

من اصلا نمی دونم کانادا خوبه یا نه ،این انتخابم فقط از روی احساس بوده!
پس احتمالا آهنگ کیوسک رو گوش کردی: موفقیت یعنی قبولی تو کنکور. رفتن به کانادا . با رشوه و پول!"

اینها هم به کنار: تا وقتی اقامت کشوری رو نداشته باشی که نمیتونی توی شرکتهاشون تمام وقت استخدام بشی.

F.zeinali
شنبه 23 مهر 1390, 20:01 عصر
پس احتمالا آهنگ کیوسک رو گوش کردی: موفقیت یعنی قبولی تو کنکور. رفتن به کانادا . با رشوه و پول!"

اینها هم به کنار: تا وقتی اقامت کشوری رو نداشته باشی که نمیتونی توی شرکتهاشون تمام وقت استخدام بشی.

نه من آهنگ کیوسک رو نشنیدم!!!!
منظور تون رو خواهشا دقیق بیان کنید تا دقیقا متوجه جوابتون بشم
من الان گیج شدم
الان کانادا خوبه یا نه؟ برم بهتره یا نرم؟
نظرتون درباره کشور های اروپایی چیه؟
من یه جا خوندم زمانی شما دانشجو هستید می تونید یه کار نیم وقت هم داشته باشید.

senaps
شنبه 23 مهر 1390, 20:39 عصر
من یه جا خوندم زمانی شما دانشجو هستید می تونید یه کار نیم وقت هم داشته باشید.

یکی دو ساعت در هفته، با درامد بسیار کم!! هزینه های تحصیل رو که حتمی میدونین و از اون بابت خوشبختانه مشکلی ندارین....

متغیر استتیک چیست؟ کجا باید از آن استفاده کرد؟ کجا نمیتوان از آن استفاده کرد؟ کجا بهتر هست که از آن استفاده کرد؟ تاثیر منفی - اگر دارد - در هنگام نوشتن یونیت تست چیست؟
یه دوستی امروز ازم خواست که بهش سی شارپ یاد بدم و باهاش کمی کار بکنم تا راه بیوفته!! نتیجش برای من این بود که بردم شده بود؟!!(اگر چیزی بهم یاد بدی،من رو برده ی خودت کردی!) میشه این استتیک رو به من بگی چیه؟!!!من مطمئنم که اینو یه روز یکی از اساتید میگه و کل کلاس ما طبق معمول تو خوابه و نمیشه من جواب ندم!!

سوال بعدی: این دیگه آسونه :چشمک: فرق اعلان کردن یک متغیر با تعریف کردن یک متغیر چیست؟
تعریفش که یعنی فقط معرفیش میکنی،فک کنم هنوز حافظه نگرفته!! ولی اعلانش،یعنی استفادش و مشغول کردن حافظه!!

نتیجه میگیرم که خاک بر سرم با این بهترین دانشجوی 3 ترم متوالی دانشگاهمون بودن تو رشته ی نرم افزار و خدای برنامه نویسی دانشگاه بودن که پروژه ی ترم بالایی رو ها رو حل میکنم!! فردا برم سر کار،اینا رو ازم بپرسن،باید سرمو بندازم پایین بیام خونمون!!!پ

این اهنگه خیلی باحاله!! خوشم میاد ازش!