View Full Version : سوال: آیا دامنه های .ir باعث پایین اومدن سرعت سایت می شن؟
idocsidocs
جمعه 22 مهر 1390, 21:35 عصر
من جایی دیدم که می گفت دامنه های ir باعث پایین اومدن کیفیت سایت می شن، آیا این مطلب درسته؟
joker
جمعه 22 مهر 1390, 21:38 عصر
اشتباهه.....اینم ده کاراکتر....
idocsidocs
جمعه 22 مهر 1390, 23:32 عصر
بنظرتون بخاطر سی پنل نیست؟ چون تا اونجا که می دونم سی پنل دامینهای ir رو تحریم کرده.
sanay_esh
جمعه 22 مهر 1390, 23:50 عصر
نه بخاطر سی پنل هست نه بخاطر دامنه
احتمالا سروری که سایت شما را میزبانی میکنه از نظر مشخصات فنی پایین هست
یا سایت شما بصورت سنگین بارگذاری شده که دیر لود میشه همین !
Star.Debugger
سه شنبه 26 مهر 1390, 23:15 عصر
انصافا این سوال های ناز در حد این سایت نیست ! لطفا مدیران سایت اجازه Publish اش را ندهید !
idocsidocs
سه شنبه 26 مهر 1390, 23:48 عصر
انصافا این سوال های ناز در حد این سایت نیست ! لطفا مدیران سایت اجازه Publish اش را ندهید !
من قبلا از یه شرکت خدمات دهنده هاست گرفته بودم و می گفت دامنه های ir مشکل دارن و ممکنه باعث پایین اومدن سرعت سایت بشن و ....
باز خوب که دوستمون sanay_esh راهنمایی کردن.
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 00:25 صبح
آدرس اینترنتی اون شرکتی که این حرفو به شما زده بگید ، من توی وب هاستیگ تالک به عنوان کلاهبردار معرفی اش کنم .
ya30ien2
چهارشنبه 27 مهر 1390, 00:46 صبح
که چی بشه
خوب دوست عزیز بازار یعنی همین طرف برای اینکه مشتریش رو نگه بداره میگه دامین مشکل داره نه ما
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 02:03 صبح
آدرس اینترنتی اون شرکتی که این حرفو به شما زده بگید ، من توی وب هاستیگ تالک به عنوان کلاهبردار معرفی اش کنم .
پارسال این مشکل رو داشتن و الان دیگه نمی دونم.
درثانی مایل نیستم که مردم رو از نون خوردن بندازم چون چیزی رو مخفی نکرده بودن و توی سایتشون این موضوع رو گفته بودن.
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:30 عصر
که چی بشه
خوب دوست عزیز بازار یعنی همین طرف برای اینکه مشتریش رو نگه بداره میگه دامین مشکل داره نه ما
بازاری که ما توش هستیم ، صداقت حرف اول رو می زنه . بازار سایر دوستان را نمی دونم !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.