ورود

View Full Version : درد دل

iran2008
شنبه 23 مهر 1390, 01:57 صبح
سلام به همه مدیران زحمت کش و کاربران عزیز انجمن بزرگ برنامه نویس ؛ :خجالت:

جا دارد اول از هر چیزی ، تشکری داشته باشم از کلیه کسانی که به هر طریقی به این انجمن با ارائه راه حل و جواب به دوستان کمک می کنند ، از مدیران گرفته تا کاربران .

واقعا این خیلی خوبه که یکی از دانش خودش که چیزی میدونه در اختیار دیگران قرار میده ، هزار برابر ثواب معنوی میبره . :تشویق:

نمیدونم دقیقا و چه تاریخی عضو انجمن شده ام ، خیلی وقته ( به روایت انجمن : شهریور 86 )، و از اون موقع هم همیشه به برنامه نویسی و طراحی سایت و شبکه علاقه داشتم و هنوزم دارم .
شاید افسوسی که الان میخورم اینه که چرا الان که سنم زیاد شده و رفته بالا ، نتونستم حرفه ای بشم در یکی از زمینه ها . :گریه:

الان سایت طراحی میکنم ، ولی حرفه ای نیستم .
برنامه نویسی میکنم ، ولی هنوزم توی همون سطح مبتدی موندم .

تنها چیزی که همیشه باعث حیف و افسوس بیش از من از خودم میشه و هر وقت به انجمن میام اینه که وقتی بالای این انجمن ، همون اولش توی کادر زردرنگ ، انواع و اقسام آموزشی ها و کلاس های مختلف رو میبینم . از اینکه نتونستم و نمیتونم توی هیچ یک از این کلاس ها شرکت کنم افسوس میخورم و همیشه خوشبحال تهرونی ها میگم که توی تهرون هستند . میتونید از آموزش ها و کلاس ها استفاده کنید .
ما که توی اخرین نقطه جنوب ، جا خوش کردیم و بدلیل دوری مسافت راه و عدم هزینه های مختلف و نداشتن جا و مکان در پایتخت ، همیشه به راحتی قید این همه کلاسی که همیشه آرزوم بوده رو میزنم .:ناراحت:

از کسی توقعی ندارم که هیچ وقت ، چیزی نشونم بده .
خودم باید میچسبیدم در دوران نوجوانی به این چیزا .
همون موقعی که علاقه داشتم و وقت بسیار و خیلی آزاد بودم .
الانم آزادی و علاقه هست ، منتها مثل سابق که گذشته ها گذشته ، نمیشه . :افسرده:

چقدر دلم میخواست PHP یاد بگیرم ،
چقدر دنبال ASP.NET بودم ،
دلم لک میزد برای ویژوال بیسیک ، که الان رفتم سراغ سی شارپ .

الان که موقع کار و زندگی هست ، خودمو میبینم تا هیچی وارد نیستم .
تازه استارت زدم برای آموزش سی شارپ . اسکیول و asp.net .
چون اگر بخوام بگم سایت طراحی میکنم بازم میبینم تا هنوزم آماتورم .

تنها چیزی که باعث شد این تاپیک رو امشب بزنم ، طبق عادت همیشه ، همون کادر زردرنگ اول انجمن هست که غصه ام گرفت و درد دلم شد که هیچ وقت نتونستم به این کلاس ها بروم .
خواستم به کاربرا توصیه کنم اگر راهشون نزدیکه یا اگه هزینه رو دارند حتم ابه این کلاس ها بروند و در اینده مثل من نشوند که ببینند همه بهت میگن استاد ، مهندس ، و ... اما هیچی حالیتون نباشه .
من که فعلا بدلیل دوری مسافت و نداشتن توان مالی ، فعلا امکان آمدن به کلاس ها برام مقدور نیست .

یادگیری هر زبان برنامه نویسی خیلی به شما در آینده کمک میکنه .
البته نه فقط برنامه نویسی ؛ بلکه مثلا طراحی سایت یا گرافیک یا شبکه یا امنیت یا یک نرم افزاری حتی خود word یا exel , ...

سعی کنید در یک نرم افزاری نه اینکه حرفه ای ، ولی کار باهاش رو بدونید و بع دبروید سراغ برنامه دیگیری .
مثل من نشید که هی این شاخه اون شاخه پریدم و همه چی هم بلدم ولی در حد ابتدائی . در حدی که بتونم کارایی که خودم میخوام رو انجام بدم ، نه چیزی که دیگران ازم میخوان .

خدا شاهده رفتم عکاسی جهت کار ؛
فتوشاپم خوبه ، ولی همون چیزها رو اونجا طبق سواد ودستور کتابی ازت میخوان نه اینکه خودت بلد باشی .
هیچی ، اونجا اومدم بیرون .

یه جا برنامه نویس میخوان ،
خیلی دلم میخواد برم ، برای همین دارم یادش میگیرم . چیزی که خودت بلدی فایده نداره ، باید اصولی یاد بگیری .

خلاصه ، لپ کلام : دنبال یک تخصص و اصل یادگیری در یک زمینه باشید .

امیدوارم که سر کسی رو درد نیاورده باشم .
از اینکه مطلب بنده رو خوندید موفق باشید و برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت میکنم .:قلب:

موفق باشید
یا حق . :خجالت:

amirjalili
دوشنبه 25 مهر 1390, 14:03 عصر
فقط یک نکته خواستم بگم و اون اینکه برای یادگیری لزومی به رفتن به کلاس نیست و با مطالعه کتاب های زبان اصلی و تمرین و تلاش و کسب تجربه در طول سالیان دراز میشه به هدفت برسی پس به خاطر اینکه نمیتونی کلاسی بری خیلی ناراحت نباش.

Hooman.Prog
دوشنبه 25 مهر 1390, 22:32 عصر
خوشبختانه فیلد استثنایی رایانه و برنامه نویسی چه از نظر فیزیکی و چه از نظر اطلاعاتی در دسترس بیشتر مردم است.
شما در برنامه نویسی میتونی بصورت خودآموز هم تا هرجایی پیش بری و منابع کافی کامل و دقیق در این زمینه هست.
البته زبان انگلیسی خودتون رو قوی کنید تا از منابع انگلیسی استفاده کنید. منابع فارسی به هیچ وجه کامل و دقیق نیستن.
قبول دارم کلاسها مزایایی دارن (بخصوص از نظر بحث بازار کار)، اما اینطور نیست که بدون اونا نتونید به جایی که میخواید برسید.
خودتون میتونید پیش برید و از وقت و انرژیتون بخوبی استفاده کنید، نهایت با مدتی کارآموزی میتونید بقیهء اطلاعات و مهارت های لازم رو بدست بیارید.
ضمنا لزوما به یک کار و یک جا وابسته نشید و روش اصرار نکنید.
جاهای مختلفی رو امتحان کنید.
بنده هیچوقت از تعویض شغل ضرر نکردم. شغل اولم افتضاح بود، شغل دوم خیلی بهتر بود و چیزهای مفیدی یاد گرفتم و سابقه و اعتمادبنفس بیشتر پیدا کردم اما هنوز برام بصورت دائمی قابل تحمل/قبول نبود، شغل سومی که پیدا کردم استثنایی بوده (حداقل تاحالا) و هنوزم در اون شغل هستم (اما اصراری ندارم و شاید در آینده این شغل رو هم عوض کنم یا مجبور بشم عوض کنم). البته منظورم از شغل لزوما نوع کار و تخصص استفاده شده نیست، بلکه به محیط و شرایط اون اشاره دارم (ولی تغییر نوع هم میتونه داشته باشه).

بعضی/خیلی افراد شارلاتان و/یا استثمارگر هستن. از موندن زیادی پیش اونا چیزی عاید آدم نمیشه و ضرر هم هست.
در دین هم میگه هجرت کنید. مجبور نیستید برای همیشه یک جا بمونید و اصرار روی چیزی که در قدرت و تحت کنترل شما نیست عاقلانه نیست و شما رو به جایی نمیرسونه. اما با تغییر و تحول ممکنه خیلی پیشرفت کنید.

خیلی تجربه ها برای آدم لازمه تا آگاه و اصلاح بشه.
اینکه میگم شغل اول بنده افتضاح بود درسته، ولی همون شرایط غیرقابل تحمل که باعث شد یک هفته بیشتر در اون شغل باقی نمونم باعث شدن تا دیدم درمورد واقعیت ها اصلاح بشه و از طرف دیگر قدر شغل های بعدی رو بدونم (در حد ارزش واقعی خودشون). چه بسا اگر شغلی رو که الان دارم اول بدست میاوردم قدرش رو نمیدونستم و نسبت بهش اهمال و نادانی میکردم و این باعث میشد از دست بدمش. بله احتمال چنین چیزی واقعا زیاد بود!

A.Yousefi
سه شنبه 26 مهر 1390, 20:36 عصر
اینکه غصه گرفتن نداره آخه!
فک میکنی تو این کلاسا چی میگن مگه؟
همون چیزی که تو این سایت میگن!
همون چیزی که کتابا میگن!
همون چیزی که MSDN میگه!
همون چیزی که کلاسای دیگه مثه این(مجتمع فنی و...)میگن!
اینهمه آدم تو شهرستانن خیلی هم موفقن مگه همشون اومدن این کلاسارو رفتن آخه

mohamadz5
شنبه 07 آبان 1390, 11:09 صبح
من كه تهرانم يك دونه كلاس هم نرفتم . خودم خواستم رفتم دنبالش بي خوابي كشيدم ياد گرفتم .
شما هم مي توني دوست عزيز كافيه بخواي و تلاش كني

amin1softco
شنبه 07 آبان 1390, 11:42 صبح
صرفاً جهت اطلاع!!!!
دوست عزیز یک شرکت مثل سیسکو وقتی دید هزینه تعلیم کاربران به صورت قدیمی (دفتر و کتاب و استاد و کامپیوتری که شما دنبالشی) خیلی زیاده رفت سراغ آموزش الکترونیکی شمام بهتره این کارو بکنید.

سيسكو عقيده داشت كه آموزش الكترونيكي ،راهي نوين
براي تقويت مهارت و دانش نيروي كار و شركاي شركت،
مي باشد. بنابر اين، سيسكو برنامه هاي آموزش الكترونيكي را
اجرا نمود كه به دانشجويان امكان يادگيري نرم افزار،
سخت افزار و رويه هاي جديد را مي داد. سيسكو معتقد
است هنگامي كه افراد آموزش الكترون يكي را تجربه كنند،
به اين نتيجه مي رسند كه سريع ترين و راحت ترين راه
كسب اطلاعات لازم براي رسيدن به موفقيت است . اين
شركت، دلتا فورس 2 را براي پياده سازي آموزش
الكترونيكي به وجود آورد . دلتا فورس از مدير عامل، واحد
فناوري اطلاعات و گروه راه حل يادگيري اينترنتي 3
تشكيل مي شد. اولين پروژه، ساخت دو درگاه آموزشي
بود؛ يكي براي 40 شركت شريك كه محصولات سيسكو
را مي فروشند و ديگري براي 4000 مهندس سيستم كه
محصولات را بعد از فروش پياده سازي مي كنند.

دستاوردها
شركت سيسكو، بازگشت سرمايه را تنها در دوره فناوري
سيستم اطلاعات بين سازماني بدين صورت برآورد كرده است:
• هزينة نيروي انساني براي توسعة دورة تركيبي،
400،12 دلار است.
• اين شيوه ارائه، براي هر مهندس سيستم، بالغ بر 1200
دلار صرفه جويي در هزينه را به دنبال دارد.
• در نخستين دورة برگزار شده، هفده مهندس سيستم با
مجموع 20400 دلار صرفه جويي در هزينه، شركت
داشتند. بنابراين شركت سيسكو هزينه هاي توسعه را
در اولين دوره بازيابي كرد و 8000 دلار نيز بازگشت
درآمد داشت . از مارس 2001 ، تيم خدمات آموزش
سيستم اطلاعات بين سازماني در هر ماه، دو دوره، هر يك
با حضور 40 مهندس برگزار كرده است. با اين نرخ
برگزاري، سيسكو فقط براي همين يك دوره ، هر 12 ماه به
طور خالص 152،000 دلار صرفه جويي داشته است .

میلاد قاضی پور
شنبه 07 آبان 1390, 11:53 صبح
اتفاقا من کاملا با ایشون موافقم .
شما ساکنین تهرون 50 تومن گیرتون بیاد فوق فوقش 10 تومن هم کرایه ماشینتون میشه تا برید یه تکه پا آموزشگاه و برگردید . بنده برای هر بار شرکت در این کلاسها 100 تومن و حتی خیلی بیشتر گاهی خرجم میشه آخرشم خسته و کوفته با حالتی شبیه به آنچه از آن جنازه تعبیر کرد میشینم کلاسو بعد برمیگردم اون سر دنیا .
شما از اول اصولی یاد میگیرید و کمتر به مشکل برمیخورید اما کسی که تجربی یاد میگیره به خاطر اشتباه در تشخیص الگوریتمهای درست و ابزارات کار با بیشمار خطا مواجه میشه که هرکدومش ساعتها و روزها وقت رو میگیرن . شما با اندک دانشی میتونید درصدی از هزینه های صرف شده برای یادگیری رو تو پایتخت بازیابی کنید اما ما باید حتما اندازه ی ادیسون چیز میز بلد باشیم تا اینکه اگه بخت باهامون یار شد و یه پروژه گرفتیم بتونیم بگیم که آره بلدیمو فلان و بیسار تا طرف خاطر جمع بشه یا جذب شرکت ها بشیم .
چیزیرو که در شرکت در این دوره ها میشه توی سه ماه به خوبی یاد گرفت ماها چندین سال وقت برای یادگیریش میکنیم و به خاطر هیچچچچچ عمرمون تباه میشه تازه میرسیم به حدی که اون آقای 17 18 ساله توی کلاسهای تابستانی محض سرگرمی یاد گرفته . نتیجه چی میشه این میشه که شما میری توی کلاس با اون هیکلت میشینی و با 30 35 سال سن تازه شدی همکلاسی بروبچه های نوجوونی که وقتی نگاهشون میکنی میگیی عههههههههههههه چقد بلدن ایناااااا !!!!! چقد مخ هستنننننن !!!!
در حالی که اونها مخ نیستن تویی که عمرت رو گذاشتی واسه ارورهایی که نباید باهاشون روبرو میشدی .

phoenix87
چهارشنبه 11 آبان 1390, 14:00 عصر
دوست من من هم از یکی از شهرای غربی و محرومم ولی هیچ وقت حسرت نخوردم که تو کلاسی شرکت کنم.چون هیچکسی نمیتونه تو 40ساعت یه تکنولوژی رو به کسی یاد بده.خوشبختانه برای یک برنامه نویس خوب شدن سه چیز نیازه.داشتن کامپیوتر ،زبان انگلیسی که بتونی کتاب ها رو بخونی و اینترنت که اگه مشکلی داشتی اونجا پیدا کنی.
شاید تو شهر من معدود کسایی باشند که برن سراغ جاوا ولی من با داشتن این سه تا چیز الان تو شهرم پز می دم ،تو انجمن جاوا هم جواب سوال تهرونی ها رو هم می دم.

f_pakzad
چهارشنبه 11 آبان 1390, 18:26 عصر
کسی که تجربی یاد میگیره به خاطر اشتباه در تشخیص الگوریتمهای درست و ابزارات کار با بیشمار خطا مواجه میشه که هرکدومش ساعتها و روزها وقت رو میگیرن
اتفاقاً همین ازمون و خطاهاست که تجربه آدم رو بیشتر میکنه. وقتی با یک مشکلی مواجه میشسم به دنبال راه حل میگردیم و در مسیر یافتن راه حل با چند تا چیز دیگر هم آشنا میشیم. قرار نیست همه تکنولوژی ها رو کامل بلد باشیم. موضوع اینه که بتونیم از چیزهایی که بلدیم بهترین استفاده را ببریم. و در کارمون خلاقیت داشته باشیم. هستند کسانیمه خیلی چیزها بلدند اما نمیتونند در بازا کار از اون استفاده کنند . برای موفقیت در بازار کار فقط دانستن تکنولوزی کافی نیست