PDA

View Full Version : دلیل در جا زدن ما ایرانیها

daneshmand1354
شنبه 23 مهر 1390, 09:16 صبح
ضمن کسب اجازه از مدیران محترم سایت توجه دوستان را به نکته ای جلب میکنم.
چند روز پیش مطلبی گذاشتم با عنوان "خواندن پورت کام ترازوی پند".متاسفانه هیچکس در این رابطه کمکی نکرد ، با اینکه این کار را خیلی ها انجام داده اند.
وقتی از کمک دیگران نا امید شدم اینترنت را زیر و رو کردم و یکی دو روز توی یکی از شرکتها رفتم در یک محیط آلوده صنعتی آنقدر کار کردم تا پاسخ را پیدا کردم ، و با اینکه VB کار نیستم این کار را در VB انجام دادم ، که این کار هم وقتی بیشتری را از من گرفت.با اینحال و وقتی پاسخ را پیدا کردم برای همه گذاشتم که میتوانید ببینید واستفاده کنید.
بعد هم تاپیکی گذاشتم با عنوان ارسال اطلاعات به بانک ملی.در این تاپیک هم نهایت کمکی که شد این بود که دوستان گفتند به بانک مراجعه نمایید که از این راهنمایی آنها بی نهایت سپاسگذارم:تشویق::تشویق:
راستش را بخواهید ، من وقتی یک سیستم حقوق نوشته ام ، میتوانم ارسال به بانک آنرا هم بنویسم ولی وقتی میدانم دوستان دیگری این کار را انجام داده اندخواستم برای این کار وقت نگذارم.
در کل میتوانم بگویم متاسفانه دلیل در جا زدن ما ایرانیها که بعد از سالها هنوز نتوانستیم یک سیستم عامل ملی طراحی کنیم ، این است که تمام وقت ما صرف انجام این کارهای پیش پا افتاده است.و وقتی برای پرداختن به کارهای بزرگتر نداریم.همین کار ارسال دیسکت به بانک ملی را شاید هزار نفر در کشور انجام داده اند ولی... :متفکر::متفکر:
وقتی که ما برنامه نویسها در یک محیط پیشرفته اینترنتی از دادن اطلاعات به همدیگر دریغ می کنیم چه انتظاری باید از سایر مردم باید داشته باشیم.ای کاش حداقل در این فضای مقدس یعنی سایت برنامه نویس وقت خود و دیگران را صرف انجام کارهای قویتری میکردیم نه اینکه فقط اگر اگر یک مبتدی یک سوال پیش پا افتاده مطرح کرد همه احساس مسئولیت کرده و به او پاسخ دهند.
:گریه::گریه::گریه:
چند وقت پیش در یک برنامه طنز تلوزیونی مردی که درب صندوق عقب ماشینش باز بود هزاران نفر با بوغ و چراغ به او اخطار دادند ولی وقتی بنزین ماشینش تمام شد و در گوشه این تقاضای بنزین کرد حتی یک نفر حاضر نشد به او کمک کند.:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهق هه::قهقهه::قهقهه:
این گونه است کمک ما ایرانیها و اینست دلیل در جا زدن ما.

gbg
شنبه 23 مهر 1390, 11:08 صبح
حرفت حقیقتی هست که نمیشه کتمان کرد
شاید خیلی ها بودن که این تاپیکت رو دیدن ولی جوابش رو نمی دونستن و اگه بلد بودن جواب میدادن
مثلا من خودم فرمت ارسال اطلاعات برای بانک رو دارم و تاپیکت رو هم دیدم ولی من برای بانک ملت و پاسارگاد رو داشتم و نه ملی
خب میومدم یه پست الکی میدادم میگفتم من بانک ملت و پاسارگاد رو دارم!
ولی خیلی از ما ایرانیا میترسیم اطلاعات بدیم و البته به نظر من کسایی که ذهن خلاقی ندارن اینجوری رفتار می کنن و میترسن بقیه پیشرفت کنن و خودشون جا بمونن

مهران رسا
شنبه 23 مهر 1390, 13:46 عصر
دوست عزیز، در سایت برنامه نویس، باید هر بحثی رو در بخش مربوط به خودش مطرح کنی. بخش دلفی و پاسکال محل انتشار درد دل های شما نیست.

MohsenB
شنبه 23 مهر 1390, 15:26 عصر
سلام

حرفتون تا اندازه ای درسته

ولی همه چی رو به هم ربط ندین :

جواب ندادن رو به همه اعضا
کارای همه رو به پیش پا افتاده
برنامه نویس ها رو به خصاصت
همه سوالات مطرح شده رو به مبتدی
درب صندوغ عقب رو به بنزین
نبود سیستم عامل رو به درجا زدن
درجا زدن رو به ایران
درد دل رو به قسمت مباحث عمومی دلفی

ربط ندین لطفا .

باتشکر

alaveh
شنبه 23 مهر 1390, 16:13 عصر
صحبت شما درسته

البته من خودم سوالاتم رو معمولا توی تالارهای خارجی مطرح می کنم و در کمتر از 10 دقیقه جواب می گیرم مگر سوالاتی مثل همین بانک ملی که باید توی تالارهای ایران پرسیده بشه .

متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات تالارهای ما اینه که اگر خودتو بکشی کسی جوابتو نمیده ولی وای به روزی که بقیه ببینن سوالت قبلا یه جا پرسیده شده یا مثلا ربطی به این قسمت نداره ( مثل همین تاپیک شما ) 20 نفر میان و توی 1 ساعت اول اخطار میدن و ادعای کمالات می کنن و ایراد می گیرن . توی تالارهای خارجی ایراد می گیرن ولی اول جواب میدن بعدا تذکر میدن اگر موردی باشه .

سوال بانک ملی که پرسیده بودین هم واقعا گنگ بود و نگفتید که چی می خواید و خداییش هم بهترین راه برای گرفتن جوابتون خود بانک بود . این جوابی بود که من دادم بهتون :

به هر صورت کسی نمی تونه ساختار فایل و نوع فایل و فیلدها و طول فیلدهای برنامه شما یا برنامه داخلی بانک رو به شما بگه . این چیزها رو یا خودتون باید مشخص کنید یا اگر برای بانک دارید می نویسید و این برنامه قراره از فایلهای خروجی یک برنامه دیگه استفاده کنه باید خود بانک این اطلاعات رو بهتون بده .

اگر بهتر توضیح میدادین شاید افراد مجرب در این زمینه کمک می کردند .

ای کاش تالارهای ایرانی هم مثل تالارهای خارجی می شدند .

MohsenB
شنبه 23 مهر 1390, 16:49 عصر
البته من خودم سوالاتم رو معمولا توی تالارهای خارجی مطرح می کنم و در کمتر از 10 دقیقه جواب می گیرم مگر سوالاتی مثل همین بانک ملی که باید توی تالارهای ایران پرسیده بشه .
...

اگر بهتر توضیح میدادین شاید افراد مجرب در این زمینه کمک می کردند .

ای کاش تالارهای ایرانی هم مثل تالارهای خارجی می شدند .

از این حرفاتون معلومه که تو تاپیکهای خارجی تا حالا مشکلاتتونو مطرح نکردین . یه سری بهشون بزنین ، به تاریخ ها و جوابها نگاه کنین می فهمین چه خبره .

یوسف زالی
شنبه 23 مهر 1390, 17:00 عصر
سلام.
دوست عزیز:
- ممکنه کسی که مطلبی رو می دونه که کمکی می کنه بالا نباشه که جواب بده، اینجا ایرانه با میانگین سرعت اتصال ...چی بگم..
- طبق تجربه بنده (نمی دونم تا چه حد درسته) معمولا مدیران پس از حرفهای سایر دوستان نظر می دن. اینجا سایت آموزشی هست نه FAQ . درگیری بحث علمی با ارزش هست.
- شما چقدر صبر کردی؟ شما چقدر به سوالات دوستانی که بلد بودی جواب دادی؟ چرا؟ (ابدا منظور بدی ندارم)
- سوال شما در این زمینه چقدر واضح بوده؟ بانک فرمت دیسکتش چیه؟ خود من برای مثلا دیسکت بیمه برنامه نوشتم ، از کجا بدونم کمکی می کنه؟
- وقتی کسی خیابون اشتباهی میره همه می فهمن و تذکر میدن. از کجا بدونن طرف قصدش چیه؟ تذکر دوستانه اصلا دلیل برتری علمی نیست که.
- برنامه نویسان ایرانی همه یک جور نیستند. بعضی ها هم خسیس هستند.

راستی، قبلا ها که بنزین ارزون بود خود من شاهد هزاران بار کارهای از این دست بودم.

gbg
شنبه 23 مهر 1390, 18:37 عصر
والا سوال بانک که اینقدر که میگن ، گنگ کیج کننده نبودش
من از روی عنوان پستش متوجه شدم چی میخواد

daneshmand1354
شنبه 23 مهر 1390, 19:38 عصر
من خودم فرمت ارسال اطلاعات برای بانک رو دارم و تاپیکت رو هم دیدم ولی من برای بانک ملت و پاسارگاد رو داشتم و نه ملی
از شما دوست عزیز که در حد اطلاعات خودتان نظر دادید خیلی متشکر و ممنون هستم

والا سوال بانک که اینقدر که میگن ، گنگ کیج کننده نبودش
من از روی عنوان پستش متوجه شدم چی میخوادهمچنین از دفاعی که از حقیقت کردید باز هم ممنونم

ولی همه چی رو به هم ربط ندین :
اگر صحبت بی ربطی گفتم عذر خواهی میکنم :گریه::گریه::گریه:

در کل امیدوارم اینگونه صحبتهای بهانه ای برای نزدیکتر شدن ما باشد تا بتوانیم سایتی قویتر و ایرانی آبادتر داشته باشم :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:

daneshmand1354
شنبه 23 مهر 1390, 21:30 عصر
حالا که صحبت به اینجا رسید بگذارید باز هم درد دل کنیم.
آیا قبول داریم که این سایت یکی از سایتهای مهم کشوری و در نتیجه یکی از شاخصهای توسعه می باشد.
آیا قبول داریم که برنامه نویسی یکی از تخصصی ترین کارهای کشور می باشد.
آیا این سایت میتواند به نقطه شروعی برای رسیدن به برخی آرزوهای ملی مانند سیستم عامل ملی و ... تبدیل گردد.
آیا بهتر نیست مطالب منتشره در سایت توسط مدیران بعد از مدتی ویرایش شده و مطالبی که جنبه علمی ندارند حذف شوند.
آیا شده که دنبال یک مطلب در سایت بگردیم و در تاپیک های مختلفی گشت بزنیم و چیزی جز دیالوگهای بین کاربران دستگیر ما نشود.
در کل میتوان گفت ایجاد این سایت و نقطه ای که اینک در آن هستیم ثمره کار و تلاش بسیاری از عزیزان بوده و قابل تقدیر است.
اما هر چه باشد جا برای کار بسیار زیاد است.
در پایان از اینکه خودمان را به در جا زدن متهم کردم عذر خواهی میکنم ولی اگر ما خود ، خود را نقد نکنیم چه کسی از بیرون ما را نقد میکند؟
آیا اگر من به جای نقد کردن فقط به به و چه چه میکردم خوب بود؟
همچنین جا دارد از پیشکسوتهای سایت عذر خواهی کنم.امروز دهمین روز عضویت من در سایت است و به نقد و انتقاد پرداخته ام.
ای پدر پند کم ده از عشقم .............. که نخواهد شد اهل این فرزند