View Full Version : حذف اسکرول بدون overflow
Morteza.B
شنبه 23 مهر 1390, 10:42 صبح
سلام دوستان عزیز:قلب::قلب:
من میخوام سایتم اسکرول نداشته باشه ولی با overflow در حقیقت اسکرول مخفی میشه تا اینکه حذف بشه...:گریه::گریه::گریه::گریه:
شما اگه دکه غلتک موس رو فشار بدین متوجه میشین که اسکرول هست و صفحه به پایین یا چپ میره...:گریه::گریه::گریه::گریه :
با این تفاسیر راهی برای حذف کلی اسکرول نیست؟؟؟؟؟:متفکر::متفکر::متف ر::متفکر:
tux-world
شنبه 23 مهر 1390, 13:15 عصر
مشکل از طراحی یا اسکلت سایتتتون هستش به حذفش ربطی نداره اینه که از اندازه صفحه نمایش بزرگتر در نظر گرفته شده
Mahnet
شنبه 23 مهر 1390, 14:46 عصر
باسلام
همونطور که دوستمون گفتن مشکل از طراحیه ولی اگه مایل به تغییر در طراحی نیستین چن تا پیشنهاد بهتون میکنم و انتخاب با خودتون ...
1) اول از همه به overflow مقدار hidden بدین ...
2) jQuery رو به سایتتون اضافه کنین ...
3) حالا کلید های بالا و پایین و space رو زمانی که focus روی input یا select یا هر بخش خاصی -که به این کلید ها توش نیاز دارین- نیست، از صفحه کلید غیر فعال کنین ....
4) کلید وسط ماوس رو هم میتونین غیر فعال کنین ...
این هم کد jQuery برای کار شما ...
$(document).ready(function(){
$(document).scrollTop(0); // برای اینکه در بالاترین حد اسکرول قرار بگیره...
$(document).bind('mousedown', function(e){ if(e.which == 2) return false; }); // برای غیرفعال کردن کلید وسطی ماوس
$(document).bind('keydown', function(e){ if(e.keyCode == 32 || e.keyCode == 38 || e.keyCode == 40) return false; }); // برای غیر فعال کردن کلید های بالا و پایین و ...
});
پیشنهاد بعدی من اینه که طراحی رو تغییر بدین :بامزه:...
موفق باشی
Morteza.B
دوشنبه 25 مهر 1390, 11:03 صبح
باسلام
همونطور که دوستمون گفتن مشکل از طراحیه ولی اگه مایل به تغییر در طراحی نیستین چن تا پیشنهاد بهتون میکنم و انتخاب با خودتون ...
1) اول از همه به overflow مقدار hidden بدین ...
2) jQuery رو به سایتتون اضافه کنین ...
3) حالا کلید های بالا و پایین و space رو زمانی که focus روی input یا select یا هر بخش خاصی -که به این کلید ها توش نیاز دارین- نیست، از صفحه کلید غیر فعال کنین ....
4) کلید وسط ماوس رو هم میتونین غیر فعال کنین ...
این هم کد jQuery برای کار شما ...
$(document).bind('mousedown', function(e){ if(e.which == 2) return false; }); // برای غیرفعال کردن کلید وسطی ماوس
$(document).bind('keydown', function(e){ if(e.keyCode == 32 || e.keyCode == 38 || e.keyCode == 40) return false; }); // برای غیر فعال کردن کلید های بالا و پایین و ...
});
پیشنهاد بعدی من اینه که طراحی رو تغییر بدین :بامزه:...
موفق باشی
جواب گرفتم...ممنون از کدی که دادین...
اما مشکلی که وجود داشت اینه که غلتک موس باز فعال بود...یعنی هر وقت غلتک رو فشار میدم باز میادش بالا پایین میره...
ممنون میشم بازهم کمکم کنی...
<html>
<head>
<script src="jquery-1.6.4.min.js"></script>
<script>
});
</script>
<style>
body{
overflow:hidden;
}
.tttt{
height:1000px;
width:500px;
background:red;
}
</style>
</head>
<body>
<div class="tttt">
salam
</div>
</body>
<html>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.