View Full Version : سوال: طراحی یک وب سایت
zeinab-es'haghi
شنبه 23 مهر 1390, 12:03 عصر
من دارم یک پورتال طراحی می کنم که صفحاتش خیلی زیاده. مثلا بخش پژوهش این پورتال خودش به 10 قسمت تقسیم میشه که هر کدوم از این بخش ها دوباره چند بخش می شود و به این ترتیب فقط بخش پژوهش پورتال 100 صفحه داره. در هر صفحه ی انتهایی هم یک سری مطالب وجود داره.
می خواستم ببینم بهتره برای هر صفحه یک جدول درست کنم یا اطلاعات بیشتری رو داخل یک جدول بریزم؟ کدوم روش درسته ؟ جدول ها حجم اطلاعات بالایی داشته باشند یا تعداد جدول ها زیاد باشد و اطلاعاتشون کمتر ؟!!!
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
aliyeh
شنبه 23 مهر 1390, 12:48 عصر
اگه فقط یک جدول داشته باشی با فیلدهای Page_Id,Page_Content و Page_Name که نام و محتوای هر صفحه رو داخلش قرار بدی مشکلی پیش نمی یاد.
نیازی نیست چندین جدول تعریف کنی
esmahdi
شنبه 23 مهر 1390, 14:22 عصر
سلام
نظر من اینه
شما وقتی چند تا جدول داشته باشی پیدا کردن اطلاعات تو جدول های مختلف برای سیستم خیلی آسون تره تا اینکه یه جدول خیلی خیلی سنگین داشته باشی. تصورش رو بکنین جستجو از بین کلی داده تو یه جدول. واقعا مشکله.
به خاطر همین تعدد جدولا شاید منطقی تر باشه.
به این قضیه خوب فکر کنین و بهترین راه حل رو پیدا کنین. چون طراحی پایگاه داده ی یک پرتال خیلی پر اهمیته و اگر اشتباه بکنید شاید بعدا خیلی سخت بتونین جبرانش کنین.
ولی یه مساله رو هم فراموش نکنین که باید به نوع پرتالتون هم توجه کنید.
این پرتال چقدر بازدید کننده داره؟
بازدید کنندگانش چقدر اطلاعات شخصی دارن؟(منظورم نوع محتویات صفحات اخصاصی اونا و ...)
بازدید کنندگانش ثابت هستن یا متغیر؟
و خیلی چیزای دیگه.
موفق باشین.
alireza.stack
دوشنبه 25 مهر 1390, 15:27 عصر
اصول طراحی بانک سلیقه ای نیست که بگیم اینجوری بهتره یا اونطوری
بایستی موجودیتها رو در سایت شناسائی کنی و بر طبق اون جداول رو طراحی کنی. بانک رو خوب باید بلد بشی. طراحی پورتال اون هم انفرادی کار راحتی نخواهد بود مگر اینکه کلی تجربه و وقت داشته باشی. که گویا شما از آن بی بهره هستید
پس بهترین پیشنهاد اینه که برید بانک رو مطالعه کنید
hamiii
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:25 عصر
سیستم های مدیریت محتوای مطرحبرای اینکار از یک جدول بیشتر استفاده نمیکنند.
hamidre13
پنج شنبه 28 مهر 1390, 03:52 صبح
سیستم های مدیریت محتوای مطرحبرای اینکار از یک جدول بیشتر استفاده نمیکنند.
فکر میکنم منظور شما دیتابیس هست نه جدول!!!
سیستم های مدیریت محتوی از چندین جدول استفاده میکنن دوست عزیز!!
مهم این هست که شما موجودیت ها رو بشناسی و بر اساس موجودیت ها دیتابیست رو طراحی کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.