View Full Version : سوال: ست کردن NameServer بر روی سرور اختصاصی
saeidgab
شنبه 23 مهر 1390, 16:21 عصر
سلام ،
یه دامین دارم که الان رو یه هاست بالاست و کار میکنه. حالا یه سرور اختصاصی گرفتم که server 2008 R2 و plesk 10.3 روش نصبه و میخوام سایتم رو بیارم رو این سرور. مشکل اینه که NameServer ها رو تو plesk اضافه کردم ولی وقتی اونارو تو کنترل پنل دامینم به عنوان NameServer های سفارشی وارد میکنم پیغام is not a valid nameserver رو میده.
نمیدونم چیکار کنم کلی هم search کردم . اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین کمک کنید.
shahab_ksh
یک شنبه 24 مهر 1390, 16:24 عصر
نیم سرور رو توی کنترل پنل دامنه Register کردی ؟
دو نیم سرور رو در DNS Register بر روی آی پی سرور ست کن 12 تا 72 ساعت هم باید صبرکنی
saeidgab
دوشنبه 25 مهر 1390, 01:42 صبح
دو نیم سرور رو در DNS Register بر روی آی پی سرور ست کن اگر منظورتون همون Add Record از نوع NS و A (از هر کدوم دو تا) هست ، این کار رو تو Plesk انجام دادم.
نیم سرور رو توی کنترل پنل دامنه Register کردی؟وقتی تو کنترل پنل دامین میخوام NameServer رو برای دامنه Register کنم ارور is not a valid nameserver رو میگیرم.
اینطور که من متوجه شدم باید برای یه سرور دو تا IP برای NameServer در نظر گرفت و نمیشه domain hosting رو روی این Ip ها انجام داد و باید برای این کار هم Ip های دیگه ای رو سرور داشته باشیم.
حالا به غیر از مشکل اصلی دو تا موضوع گنگ هم تو این بحث بوجود اومده:
1- اگر NameServer ها به عنوان نام و معرف یه سرور برای تمام دامین های روی اون سرور عمل میکنند ، یعنی وابسته به یک دامین نیستن ، تو تعریف ns1.myDomain.com عبارت MyDoman چی باید باشه . مثلا میتونم nameserver ام رو NS1.google.com تعریف کنم؟
2- و اینکه اصلا وقتی من nameserver رو برای سرورم ست میکنم چطوری سرور من با اون NameServer شناخته میشه؟ مثلا در مرکز مشخصی همه ی nameServer ها ثبت میشن و از اونجا قابل شناسایی هستن؟ اگه اینطوره یعنی وقتی من NameServer رو تو Plesk وارد میکنم ، در واقع NameServer در مرکز مشخصی ثبت میشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. اگر مقاله ای هم در این زمینه معرفی کنید ممنون میشم. سرچ کردم ولی چون اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم نتونستم چیزی پیدا کنم.
shahab_ksh
دوشنبه 25 مهر 1390, 23:42 عصر
اینطور که من متوجه شدم مشکل شما اینه چطور دامنه تون با سرور ارتباط برقرار میکنه
اول باید بگم نیازی به دو IP نیست و برای هر دو نیم سرور میتونید یک آی پی رو ست کنید
برنامه پلسک شما با یک DNS Server در سرور شما متصل میشه و رکورد های مورد نیاز اونجا ثبت میشه که فکر می کنم Plesk از dns bind server استفاده می کنه
شما نمی تونید از هر دامنه ای برای DNS کردن استفاده کنید
از Plesk نیم سرور های یک و دو رو ایجاد کنید
از طریق ثبت دو نیم سرور در پنل دامنه اقدام کنید (در صورت مشکل داشتن با ساپورت دامنه تماس بگیرید به احتمال زیاد میگه دو روز طول میکشه)
و بدین شکل دو نیم سرور دامنه و سرور به هم متصل میشه
من به شخصه معتقدم از هیچ کنترل پنلی برای هاست استفاده نکنید در حالتی که برای دامنه های خودتون میخاید و خودتون تنظیمات رو به صورت دستی انجام بدین (البته می دونم کار مشکلی)
و نهایتا اگه از نرم افزار هاستینگ می خاید استفاده کنید DotNetPanel رو نصب کنید و پولتون رو برای Plesk حروم نکنید
saeidgab
سه شنبه 26 مهر 1390, 19:12 عصر
اینطور که من متوجه شدم مشکل شما اینه چطور دامنه تون با سرور ارتباط برقرار میکنه
در واقع هنوز به این مرحله نرسیدم ، چون وقتی NameServer رو Ping میکنم پیغام Could not found رو دریافت میکنم.
shahab_ksh
چهارشنبه 27 مهر 1390, 14:25 عصر
اگه از خود سرور پینگ میزنید و مشکلی نداره اما از اینترنت پنگ میز نید و جواب نمی گیرید
یه لحظه فایروال رو غیر فعال کنید ببینید مشکل از اونجاست
saeidgab
چهارشنبه 27 مهر 1390, 14:34 عصر
از خو د سرور هم پینگ میکنم جواب نمیده.
shahab_ksh
چهارشنبه 27 مهر 1390, 21:39 عصر
کلا ببینید پینگ به آی پی سرورتون جواب میده؟
saeidgab
شنبه 30 مهر 1390, 15:16 عصر
با تشکر از توجه آقا شهاب،
آره ping ipجواب میده، سایت هم رو IP الان آوردم بالا و Ip تو Browser میزنم سایت میاد بالا. کل کاری که برای ست کردن nameserver انجام دادم رو توضیح میدم شاید انجام کاری رو از قلم انداختم:
یه Server Dedicated که Plesk 10.3 روش نصبه گرفتم. بعد با admin وارد plesk شدم یه مشتری تعریف کردم . بعد با Account مشتری وارد plesk شدم و یه Domain تعریف کردم و بعد در قسمت dnsSetting دامین 2 تا رکورد نوع A تعریف کردم و در هر دو ip سرور رو زدم و بعد دو تا رکورد نوع NS تعریف کردم.
حالا یه ایمیل هم به پشتیبانی Server زدم که خودشون NameServer ها رو ست کنن ولی هنوز جوابی ندادن.
shahab_ksh
یک شنبه 01 آبان 1390, 12:15 عصر
اینجا به شما الگوی لازم رو میده
http://67.199.62.250/websitepanelcookbook/index.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.