ورود

View Full Version : سوال: قیمت نرم افزار پایانه مسافربری با WPF چقدره؟

سوداگر
یک شنبه 24 مهر 1390, 03:36 صبح
سلام دوستان برنامه نویس!
من در حال گذراندن سخت ترین دوره ی برنامه نویس شدنم، یعنی ورود به بازار کار هستم. متاسفانه وقتی میبینم کسانی که ویندوز 7 را کمتر از 4 دلار میخرند مشتری برنامه نویسان هستند، نمی فهمم چه قیمتی بدم که نه سیخ بسوزه نه کباب:متعجب:.
این شد که تصمیم گرفتم از شما دوستان عزیز کمک بخواهم. می خواستم بدونم شما این برنامه رو چقدر می فروشید/خرید؟ FastCode عزیز خوشحال میشم اگه نظر بدی.
برنامه مربوط به مدیریت ترمینال مسافربری هست که:
فرم هاش رو با WPF نوشتم.
قابلیت تعویض پوسته داشته باشد.
پایگاه داده اون با فایل های XML هست که تا حدود زیادی نسبت به SQL بهینه تر هست_ از نظر حافظه اشغال شده و هم از نظر سرعت و کارایی.
بک آپ گرفتنش به صورت ذخیره فایل XML به صورت Zip شده هست.
تمام اطلاعات هر سفر، قابل بازیابی و جستجو هستند.
و هر چیز لازم برای مدیریت حرکت خودروهای ترمینال مسافربری
حدود 3 ماه براش کد نوشتم (CSharp + XAML) آخه نمیدونستم پایگاه داده XML حجم کدنویسی رو بالا میبره.
نسبت به نرم افزارهای مشابه این رو اضافه تر داره که چون برای Skinable کردن اون از WPF استفاده شده، سرعت برنامه رو پایین نمیاره، پایگاه داده اون بهینه است، کار کردن باهاش راحته و همه چیز دم دسته + خودکار کردن نوبت دهی به راننده ها.
این جور نرم افزارها به چندین شرکت، فروخته می شوند و هر کدام از آنها فرم گزارش گیری (چاپ اطلاعات) مخصوص به خود را طلب میکنند که موجب میشود که برای هر شرکت، قالب چاپ گزارش رو تغییر بدهم.
ممنون.

butterfly8528
یک شنبه 24 مهر 1390, 16:27 عصر
سلام دوست عزیز .
با توجه به کاربران برنامه شما ، 600 تا 800 هزار تومان . البته اگه به صورت پکیج و عمومی فروخته بشه .
موفق باشید .

سوداگر
دوشنبه 25 مهر 1390, 02:13 صبح
سلام دوست عزیز .
با توجه به کاربران برنامه شما ، 600 تا 800 هزار تومان . البته اگه به صورت پکیج و عمومی فروخته بشه .
موفق باشید .

یعنی میگید یه شرکت مسافربری حاضر میشه چنین پولی رو پرداخت کنه؟!!!!!
کم کم دارم باور می کنم برنامه نویسی پردرآمده. آخه این پروژه پایانی کاردانیم بود، منهای Skinable بودن اون :چشمک:

butterfly8528
دوشنبه 25 مهر 1390, 19:57 عصر
سلام .
فروش یک مبحث پیچیده هست و قیمت یک محصول رو مولفه های زیادی تعیین می کنند .
در نهایت این شما هستید که باید قیمت رو مشخص کنید نه خریدار !
موفق باشید .

sanay_esh
پنج شنبه 28 مهر 1390, 01:21 صبح
سلام و با تشکر از شما که این برنامه رو آماده کرده اید

به نظر بنده این برنامه باید به حدی حرفه به نظر برسه که کاربر بتونه حداقل 500 هزار تومان پول خرج کنه

البته در ایران برنامه نویسان همشون جزو قشر با انصاف جامعه هستند و خود برنامه نویس هر برنامه ای میدونه که برنامه اش چقدر میارزه

ولی اگر بنده به عنوان یک مشتری که نیاز به چنین برنامه ای دارم نمیتونم بیشتر از 150 هزار تومان هزینه این چنین برنامه هایی بکنم

چون برنامه های جامع تری وجود داره که در مقایسه با چنین برنامه هایی قیمتشون خیلی پایین تره و کاربر بعد از اینکه بفهمه هزینه زیاد کرده

برنامه نویس این برنامه را اذیت خواهد نمود

خیلی خیلی ممنون !!!

سوداگر
پنج شنبه 28 مهر 1390, 16:13 عصر
برنامه های جامع تری وجود داره که در مقایسه با چنین برنامه هایی قیمتشون خیلی پایین تره و کاربر بعد از اینکه بفهمه هزینه زیاد کرده
برنامه نویس این برنامه را اذیت خواهد نمود

در خط سیزدهم عرض کرده بودم:
هر چیز لازم برای مدیریت حرکت خودروهای ترمینال مسافربری
پس به جامعیتش شک نکنید
برنامه های مشابهی که من دیده ام، صفحه ی برنامه آبی است و یک کمبوباکس برای لیست مسافرین داره و یک تکست باکس برای ورود مسافر
نوبت راننده ها هم که باید روی مقوای چایی شون بنویسن! و بعدش دعوا که نوبت من بود و .....
از طرف دیگر، برنامه هایی دیده ام که بسیار پیچیده و جامع اند امَا به قول ما (شتر و بارش داخل اون گم میشه!)
تفاوت برنامه من و اونا مثل تفاوت ورد 2007 با 2003 است
ممنون از نظراتتون

L u k e
پنج شنبه 28 مهر 1390, 16:38 عصر
حالا چون اولین کارت هست و نوشتیش باید نسبت به مشتریت خودت یه قیمت تعیین کنی ولی در دفعات بعدی تا تعیین نکردی کارو شروع نکن

سوداگر
یک شنبه 08 آبان 1390, 00:43 صبح
ممنون از نظرات دوستان:قلب:
حالا اگه سورسشو بخوام به يه شركت بفروشم چقدر ميدن؟

butterfly8528
سه شنبه 10 آبان 1390, 01:58 صبح
سلام .
دوست عزیز این هم باز به خودتون بستگی داره اما در کل سورس این برنامه رو به نظر من میتونید تا 2-3 برابر قیمت پکیج تعیین کنید .
موفق باشید :لبخندساده:.