ورود

View Full Version : آیا نصب سیستم عامل 32 بین روی سخت افزار 64 بیتی کارایی بهتری داره ؟

franchesco
یک شنبه 24 مهر 1390, 13:44 عصر
با سلام

آیا سیستم عامل 32 بین روی سخت افزار 64 بیتی کارایی بهتری داره ؟ یا اینکه هیچ فرق نداره؟

Mehdi Naderi
یک شنبه 24 مهر 1390, 15:24 عصر
سیستم عامل های 32 بیتی از نصف ظرفیت یک CPU 64بیتی برای انتفال اطلاعات در واحد زمان استفاده میکنند
از نظر رم هم هر چه حافظه روی سیستم 64 بیتی شما نصب باشه فقط تا 3 گیگابایت آن آدرس دهی میشه

میلاد قاضی پور
یک شنبه 24 مهر 1390, 18:23 عصر
از نظر رم هم هر چه حافظه روی سیستم 64 بیتی شما نصب باشه فقط تا 3 گیگابایت آن آدرس دهی میشه

البته منظورشون 32 بیتی بود

Felony
یک شنبه 24 مهر 1390, 19:37 عصر
البته منظورشون 32 بیتی بود

منظورشون این بود که هر چه قدر حافظه روی سیستم 64 بیتی شما که سیستم عامل 32 بیتی روش نصب هست باشه فقط تا 3 گیگابایتش توسط سیستم عامل 32 بیتی آدرس دهی میشه .

میلاد قاضی پور
یک شنبه 24 مهر 1390, 21:03 عصر
اگه منظورشون از سیستم "سیستم عامل نباشه" درسته . من سیستم عامل خوندم اونو!

FastCode
دوشنبه 25 مهر 1390, 00:56 صبح
چرا همه فکر میکنند ویندوز همون سیستم عامل ه؟(یا سیستم عامل یعنی ویندوز)

فکر میکنم,(کاملاً مطمئن نیستم.).که توی انتقال اطلاعات بین سخت افزار و CPU از همه ی پهنای باند استفاده میشه.

senaps
دوشنبه 25 مهر 1390, 01:27 صبح
چرا همه فکر میکنند ویندوز همون سیستم عامل ه؟(یا سیستم عامل یعنی ویندوز)

دوست عزیز،پس شما فکر میکنین که ویندوز،یه وب سایته مثلا مثل فیس بوق؟!!
ویندوز به طور مطلق،معروف ترین و پر استفاده ترین سیستم عامل دنیاست!!!
و امار استفاده ی سایر سیستم عامل ها در مقابل،ناچیزه!!!!
توجه داشته باشین که اینو از یه لینوکسی می شنوین!!

franchesco
دوشنبه 25 مهر 1390, 07:33 صبح
دوستان بحث مربوطه بحث تئوریک هست و به هیچ سیستم عامل و سخت افزار خاصی مربوط نمیشه.

آیا نصب سیستم عملا 64 روی سیستم 32 بیتی امکان پذیر هست؟

Hooman.Prog
دوشنبه 25 مهر 1390, 19:44 عصر
ویندوز به طور مطلق،معروف ترین و پر استفاده ترین سیستم عامل دنیاست!!!
و امار استفاده ی سایر سیستم عامل ها در مقابل،ناچیزه!!!!
توجه داشته باشین که اینو از یه لینوکسی می شنوین!!
ویندوز در دسکتاپ چنین برتری ای داره. در زمینه های دیگه خیلی جاها لینوکس و بطور کلی یونیکسی ها و بخصوص انواع آزاد/بازمتن سهم مشابه، بیشتر، خیلی بیشتر یا حتی بقول شما مطلق دارن.
در سرورها، در ابررایانه ها، در دستگاههای مختلف.
از نظر اهمیت و سرویسهایی که لینوکس و بقیهء بروبچ آزاد میدن فکر میکنم چیز کمی نباشه در دنیا!

joker
دوشنبه 25 مهر 1390, 20:39 عصر
با سلام
آیا سیستم عامل 32 بین روی سخت افزار 64 بیتی کارایی بهتری داره ؟ یا اینکه هیچ فرق نداره؟

استفاده از نرم افزار 32بیتی روی یک سیستم 64بیتی فرق محسوسی در سرعت با یک سخت افزار مشابه پایه32بیتی نداره .

به علت ساپورت رجیسترهای 32بیتی در سیستم های 64 بیتی عملا فرق محسوسی نمیبنی بین یک سیستم مشابهه پایه32بیتی چون فقط از 32بیت استفاده میکنه و عملا 32 بیت دیگه را ازش استفاده ای نمیکنه.

تفاوت سرعت را وقتی میبینی که نرم افزار بر اساس 64بیتی کامپایل شده باشه و از تمام رجیسترهای سی پی یو 64بیت همزمان در هر کلاک سی پی یو استفاده کنه ،

این که میگم فرق محسوسی نمیبینی در مد نرم افزاره ( به عنوان مثال کارکرد سیستم عامل)، در مد نقل و انتقال دیتاباس سخت افزار و پردازش سخت افزار و کارکرد داخلی cpu تقاوت محسوس هست. ( که در اکثر مواقع از چشم ما دور هست چون نتیجه یک عمل را که به پردازش در سیستم عامل نیاز داره ، بر اساس محدودیت سیستم عامل خواهیم دید ، مثل قطاری در نظر بگیرید که نفر اول صف آرومتر از بقیه حرکت میکنه ، پس همه باید پشت سرش بمونند )

یه مقدار توضیحات (http://shabgard.ir/forums/showthread.php?t=21974&page=2) کلی

آیا نصب سیستم عملا 64 روی سیستم 32 بیتی امکان پذیر هست؟ خیر ، چون سیستم نرم افزاری نیاز داره از رجیسترهایی استفاده کنه که اصلا در سی پی یو 32بیتی نیستند. ( همون توضیح بالا پست اولش را ببینید)

FastCode
سه شنبه 26 مهر 1390, 01:05 صبح
آیا نصب سیستم عملا 64 روی سیستم 32 بیتی امکان پذیر هست؟

خیر ، چون سیستم نرم افزاری نیاز داره از رجیسترهایی استفاده کنه که اصلا در سی پی یو 32بیتی نیستند. ( همون توضیح بالا پست اولش را ببینید)
یکی اینو برای من تحلیل کنه:
من پارسال یه کاری کردم.خودم هنوز تو کفم.
من ubuntu x86_64 10.04 lts رو روی یه لپتاپ قدیمی ۳۲ بیت با CPU ۱.۷ Celeron x86 نصب کردم(موقعی که instruction set ه EM64T اومد اون لپتاپه از رده خارج شده بود.)
بعدش که دوباره میخواستم نصب بکنم موقع نصب خطا میداد میگفت CPU ساپورت نمیکنه.
پ.ن. من فقط یک بار ubuntu رو دانلود کردم و ۶۴ بیتی بوده.مطمئنم که image ام 64 بیتی بوده.