ورود

View Full Version : سوال: ریجستری کردن ocx ها در ویندوز سون ؟ » سوال «

alishademan
یک شنبه 24 مهر 1390, 18:38 عصر
با سلام :
من حدود 250 ocx روی سیستمم دارم و بیشترشون با ویندوز سون مشکل دارن می خوام بدونم چی کار می شه کرد تا بشه این ocx ها رو توی ویندوز سون ریجستر کنم ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه هم داشتم اونم این بود که دوستان نمی شه یک نرم افزاری نوشت که این ocx ها رو در یافت کنه و بعد خود نرم افزار ریجستر کنه تا کار راحت تر بشه ؟؟

ممنون می شم کمکم کنید . خیلی هم عجله دارم :دی

با تشکر

MohammadGh2011
یک شنبه 24 مهر 1390, 19:03 عصر
سلام عليکم

من حدود 250 ocx روی سیستمم دارم و بیشترشون با ویندوز سون مشکل دارن می خوام بدونم چی کار می شه کرد تا بشه این ocx ها رو توی ویندوز سون ریجستر کنم ؟؟؟؟
با همون دستور Regsvr32 ميشه اين کار رو کرد.و با نرم افزار هاي ستاپ ساز.

و یه سوال دیگه هم داشتم اونم این بود که دوستان نمی شه یک نرم افزاری نوشت که این ocx ها رو در یافت کنه و بعد خود نرم افزار ریجستر کنه تا کار راحت تر بشه ؟؟
آره ميشه نوشت .نمونش هم تو سايت هست.

البته منم با ريجستر کردن کامپوننت ها تو ويندوز 7 مشکل دارم و خيلي سخت تر از ريجستر کردن تو ويندوز XP.
و به خاطر همين از فايل هاي ستاپ ساز که گفتم استفاده ميکنم تا کامپوننت هايي که تو برنامم ازشون استفاده کردم ريجستر کنه ولي بعضي از نرم افزار اي ستاپ ساز هم نميتونن کامپوننت ها رو ريجستر کنن.نميدونم مشکل از کامپوننت هاست يا نرم افزار ستاپ ساز يا ويندوز7!:متفکر:

موفق باشيد

alishademan
یک شنبه 24 مهر 1390, 19:09 عصر
آره ميشه نوشت .نمونش هم تو سايت هست.

دوست عزیز میشه چنتا نمونش رو برام بزاری با لینک صفحش رو ممنون می شم

returnx
یک شنبه 24 مهر 1390, 21:03 عصر
شما Install Shield رو بگیر نصب کن رو سیستمت ، یک پروژه از نوع VbPackge بساز بعد فقط کافیه OCX ها رو انتخاب کنید بعد Setup رو بساز ، بعد Setup رو روی سیستمت نصب کن مشکلت حل میشه...

Restlesa
یک شنبه 24 مهر 1390, 21:09 عصر
حالا دوست عزيز اين كار رو انجام بديم به طور 100% كامپوننت ها و فايل هاي Dll هامون رجيستر ميشن ؟؟؟؟
و سوال بعد اينكه اگه من اين كار رو در ويندوز Xp انجام بدم ديگه نيازي به انجام اين كار در ويندوزهاي ديگه (حالا هر نسخه اي مي خواد باشه) نيست ؟؟؟
وسوال آخر هم اين كه از چه نسخه ي اي برنامه بايد استفاده كنيم ؟؟؟؟

returnx
یک شنبه 24 مهر 1390, 21:52 عصر
حالا دوست عزيز اين كار رو انجام بديم به طور 100% كامپوننت ها و فايل هاي Dll هامون رجيستر ميشن ؟؟؟؟
اگه OCX با Win7 سازگار باشه 99% آره حله...

سوال بعد اينكه اگه من اين كار رو در ويندوز Xp انجام بدم ديگه نيازي به انجام اين كار در ويندوزهاي ديگه (حالا هر نسخه اي مي خواد باشه) نيست ؟؟؟
منظورتون رو متوجه نشدم کدوم کار رجیستر کردن OCX ها یا ساخت Setup !؟

وسوال آخر هم اين كه از چه نسخه ي اي برنامه بايد استفاده كنيم ؟؟؟؟
هر نسخه ای میشه ، من با نسخه 2010 کار میکنم واقعا راضیم...

alishademan
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:05 عصر
شما Install Shield رو بگیر نصب کن رو سیستمت ، یک پروژه از نوع VbPackge بساز بعد فقط کافیه OCX ها رو انتخاب کنید بعد Setup رو بساز ، بعد Setup رو روی سیستمت نصب کن مشکلت حل میشه...

نه دوست عزیز من چنین برنامه ای رو نمی خوام من فقط می خوام خودم نرم افزار رو بنمویسم که وقتی ocx ها رو دریافت کرد ریجستر کنه

returnx
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:09 عصر
نه دوست عزیز من چنین برنامه ای رو نمی خوام من فقط می خوام خودم نرم افزار رو بنمویسم که وقتی ocx ها رو دریافت کرد ریجستر کنه
خوب این نمونش تو همین سایت هست جستجو کنی پیدا میکنی ، البته اینی که تو این سایت هست به کمک Regsvr32 این کار رو انجام میده ....

alishademan
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:25 عصر
خوب این نمونش تو همین سایت هست جستجو کنی پیدا میکنی ، البته اینی که تو این سایت هست به کمک Regsvr32 این کار رو انجام میده ....

ای خدا اینقدر از این کلمه جستحو بدم میاد داداش دوست بالایی هم گفت سرچ کنی پیدا می کنی اگر پیدا کرده بودم که دیگه سوالم رو دوباره مطرح نمی کردم عزیز دل برادر

MohammadGh2011
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:58 عصر
ای خدا اینقدر از این کلمه جستحو بدم میاد داداش دوست بالایی هم گفت سرچ کنی پیدا می کنی اگر پیدا کرده بودم که دیگه سوالم رو دوباره مطرح نمی کردم عزیز دل برادر

سلام علیکم
ببین این چه طوره
http://barnamenevis.org/showthread.php?284946-برنامه-ریجیستر-کردن-ocx&highlight=regsvr32

returnx
یک شنبه 24 مهر 1390, 23:03 عصر
ی خدا اینقدر از این کلمه جستحو بدم میاد داداش دوست بالایی هم گفت سرچ کنی پیدا می کنی اگر پیدا کرده بودم که دیگه سوالم رو دوباره مطرح نمی کردم عزیز دل برادر بابا این قانون این فروم هست !! من براتون برنامه رو ضمیمه کردم:

Restlesa
دوشنبه 25 مهر 1390, 11:40 صبح
منظورتون رو متوجه نشدم کدوم کار رجیستر کردن OCX ها یا ساخت Setup !؟
منظورم رجيستر كردن OCX ها هستش

Restlesa
دوشنبه 25 مهر 1390, 13:27 عصر
يه لطف مي كني يه OCX و يا Dll رجيستر نشده برام ارسال كني با اين برنامه اي كه ضميمه كردم تست كنم ؟؟؟

pcdownload.bloghaa.com
دوشنبه 25 مهر 1390, 15:48 عصر
سلام
برای dll های مربوط به دات نت که ریجستر معنی نداره.

برای dll ها و ocx های دیگه هم کافیه در منوی استارت کلمه cmd را جستجو کنید بعد روش کلیک راست کنید و گزینه Run as administrator را انتخاب کرده و داخلش عبارت :
regsvr32 dllpath را نوشته و اینتر بزنید.به همین راحتی.فقط به جای dllpath آدرس فایل مور د نظر را بنویسید.