View Full Version : این یعنی ویروس روی هارد نشسته ؟
programmerzahra
یک شنبه 24 مهر 1390, 20:55 عصر
سلام دوستان
من سرپرست یک هنرستان شدم ، با ویروسی شدن سیستم ها خیلی مشکل دارم ، داره کار به جایی می کشه که استعفا بدم !!!!!!!!!!!:عصبانی++:
برای یه سیستم که کلا ویروسی بود و مدام هنگ می کرد ، یه ویندوز جدید نصب کردم البته قبلش درایو c رو فرمت کردم ، الان دوباره چند تافایل که به شکل اینترنت هستند رو دسکتاپ میاد ، و اجازه نصب آنتی ویروس رو هم نمی ده ! این یعنی ویروس روی هارد نشسته ؟
لطفا کمک کنید .........
m.soleimani
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:33 عصر
سلام دوستان
من سرپرست یک هنرستان شدم ، با ویروسی شدن سیستم ها خیلی مشکل دارم ، داره کار به جایی می کشه که استعفا بدم !!!!!!!!!!!:عصبانی++:
برای یه سیستم که کلا ویروسی بود و مدام هنگ می کرد ، یه ویندوز جدید نصب کردم البته قبلش درایو c رو فرمت کردم ، الان دوباره چند تافایل که به شکل اینترنت هستند رو دسکتاپ میاد ، و اجازه نصب آنتی ویروس رو هم نمی ده ! این یعنی ویروس روی هارد نشسته ؟
لطفا کمک کنید .........
خودت رو ناراحت نکن برای هر مشکلی یه کاری میشه کرد و البته نباید زود دلسرد بشی.
چندتا مورد هست خوب بخون و درست پاسخ بده تا تو کمترین زمان مشکلت برطرف بشه.
1- از چه ویندوزی استفاده میکنید توی دبیرستانتون؟
2- پسوند فایلهایی که روی دستکتاپ هستند و به شکل اینترنت معرفیشون کردی پسوندشون چی هست « اگر بلد نیستی پسوندشون رو ببینی به مواردی که میگم دقت کن »
راه شماره یک : ابتدا رو یه جای خالی از دستکتاپ کلیک کن تا جای دیگهای به غیر از دسکتاپ در حالت انتخاب نباشه بعد موس رو روی یکی از اون فایلهایی که گفتی نگه دار یه متن زیر نشان گر موس نشون داده میشه که نوع فایلها رو مشخص کرده داخلش نوشته Type: xxxx که جای اون x ها نوع فایل مورد نظر نوشته شده
راه شماره دو : روی یکی از این فایلها کلیک راست کن و از منویی که باز میشه آخرین گزینه به نام Properties رو انتخاب کن یه پنجره تازه باز میشه که چندتا تب داره توی تب پیشفرض همونی که تا بازش میکنی نشونش میده یعنی تب General چندتا قسمت جدا از هم هست توی یکی از این قسمتها نوع فایل رو نوشته برای مثال نوشته Type of file بعد نوع فایل رو جلوش نوشته
خب حالا نوع فایل مورد نظر رو میدونی یادداشتش کن و بیا توی همین تاپیک بنویس.
3- قصد داشتی چه ویروسیابی رو نصب کنی روی سیستم دبیرستانتون؟ « اسمش رو بنویس و اگر میدونی ورژنش البته اینا زیاد مهم نیست ولی ممکنه قبل از اینا یه ویروس یاب روی ویندوزتون نصب شده باشه حالا یا ناقص یا به صورت کامل که شما مطلع نیستی یا متوجه نشدی که کسی نصب کرده و اون به شما اجازه نصب یه ویروس یاب تازه رو نمیده شاید هم ویروس یابی که قصد داری نصبش کنی تاریخ مصرفش گذشته و دیگه قابل نصب نیست که همه اینا احتمال داره باشه »
4- اگر ویندوز رو خودت نصب کردی آیا نرم افزاری به نام Deep Freeze رو نصب کردی یا نه این نرمافزار برای این هست که کسی نتونه روی سیستم چیزی نصب کنه یا اگر نصب کرد بعد از این که سیستم دوباره راه اندازی شد اون نرم افزار پاک شده باشه « اگر نمیدونی توی تسکبار اون گوشه سمت راست کنار ساعت سیستم ببین تصویر یه خرس سفید رنگ هست یا نه اگر یه علامت مثلث هست روش کلیک کن تا تمام آیکنهای اون گوشه نشون داده بشه »
5- هر خطایی که برای نصب ویروسیاب میده رو به دقت اینجا بنویس
6- اگر پیغام ناشناسی میبینی که مدام تکرار میشه هم اینجا بنویسش
7- آیا ویندوز به صورت خود به خود تلاش میکنه که به اینترنت وصل بشه یا نه؟
8- کلیدهایی رو که میگم اگر با هم روی صفحه کلید فشار بدی باید یه پنجره به نام Task manager باز بشه اگر باز شد که هیچ اگر باز نشد بگو؛ کلیدها اینها هستند « ctrl + alt + delete » به فارسی کنترل « که همون کلید سمت چب کلید ویندوز رو کیبورد هست بعد آلت کنترل سمت راستی کلید ویندوز و کلید دلیت رو هم که بالا کلیدهای جهت حدود 6 تا کلید هست که اونجا پیداش میکنی »
9- کلید مربوط به ویندوز که تصویر یه پنجره روش کشیده شده رو به همراه حرف R فشار بده یه پنجره تازه باز میشه توی این پنجره این دستور رو تایپ کن msconfig یه پنچره تازه باز میشه به نام System Configuration که باز هم چندتا تب داره یکی از تبها به این نام هست Startup روش کلیک کن چندتا تکست باکس هست که تیک خوردن خب حالا همه صفحات دیگه که باز هستن رو مینی مایز کن تا فقط همین پنجره تازه نشون داده بشه یعنی پنجره System Configuration بعد دقت کن که تبی که گفتم هنوز روی همون باشی « Startup »بعد کلیدی به نام Print Scrn رو روی صفحه کلید پیدا کن باید یه جایی اون بالای صفحه کلید سمت راست باشه و کنارش هم به احتمال زیاد کلیدی به نام Pause یا Scroll Lock هست خب یک بار روی Print Scrn کلیک کن. دوباره کنترل + R رو بزن « ctrl + R » اینبار دستور mspaint رو بزن همون برنامه نقاشی ویندوز باز میشه چیزی لازم نیست توش بکشی فقط روی صفحه کلیک کن و کلیدهای کنترل + V رو بزن « دقت کن علامت به اضافه رو لازم نیست برای هیچکدام از این ترکیب کلیدها بزنی این یعنی این که فلان کلید همزمان با یه کلید دیگه » خب کجا بودیم الان باید یه عکس از صفحه دسکتاپ ویندوز توی برنامه پینت باشه اون رو ذخیره کن و بعد توی همین تاپیک بزارش »
*** خب همه این کارها رو که انجام دادی و توی سایت برنامه نویس گذاشتی خیلی زود متوجه خواهی شد که سیستم دبیرستانتون ویروس داره یا نه اگر داره باهم از بین میبریمش و اگر نبود هم که هیچ ***
پینوشت : میدونم خودت به احتمال زیاد خیلی از اینها رو بلد هستی ولی خواستم که دوباره کاری نشه و اگر کس دیگهای هم بعد به اینجا مراجعه کرد بتونه از این نوشتهها استفاده کنه :چشمک:
شاد و پیروز باشید./
returnx
یک شنبه 24 مهر 1390, 23:02 عصر
با تشکر از جناب سلیمانی ، من یک نکته اظافه کنم:
اگه ویروس نمیزاره anti Virus رو باز کنی یا فولدری که توش آنتی ویروس هست ور به محض باز کردن میبنده ، بعنی اینکه titlebar پنجره رو میگیره و اگه اسم AntiVirus بود میبنده پس شما باید چی کار کنی باید ویندوز مدیا پلیر یا هر چیزی که OpenDialog داشته باشه رو باز کنی و بری منوی File >>Open و از پنجره Open آنتی ویروس رو باز کنی ، اینجوری مشکلت حل میشه...
senaps
دوشنبه 25 مهر 1390, 00:40 صبح
سلام....
به نظر من،یه بار سیستم ها رو فرمت کنین،اینبار،از دیپ فریز استفاده کنین و یه عمر خودتون رو خلاص کنین!
sanay_esh
دوشنبه 25 مهر 1390, 01:05 صبح
only deep freeze به نظر منم همین کار رو بکنی خیالت راحت میشه !
فقط ایرانیهای باهوش رو با اینجور نرم افزارهای محدود کننده میشه کنترل کرد!!!!:گیج:
m.soleimani
دوشنبه 25 مهر 1390, 15:32 عصر
سلام....
به نظر من،یه بار سیستم ها رو فرمت کنین،اینبار،از دیپ فریز استفاده کنین و یه عمر خودتون رو خلاص کنین!
only deep freeze به نظر منم همین کار رو بکنی خیالت راحت میشه !
:گیج:
دوستان لطف کنن از زدن آفتاپیک خودداری کنن اگر دوستان مدیریت این پست رو دیدن ممنون میشم هر دو پست آخر به همراه خود این پست رو از تاپیک حذف کنن. در ضمن از استفاده از این نرمافزار فقط برای محیطهای عمومی مناسب به نظر میاد و به همین خاطر بود که من ازش اسم بردم.
شاد و پیروز باشید./
programmerzahra
سه شنبه 26 مهر 1390, 14:31 عصر
خودت رو ناراحت نکن برای هر مشکلی یه کاری میشه کرد و البته نباید زود دلسرد بشی.
چندتا مورد هست خوب بخون و درست پاسخ بده تا تو کمترین زمان مشکلت برطرف بشه.
1- از چه ویندوزی استفاده میکنید توی دبیرستانتون؟
ویندوز xp
2- پسوند فایلهایی که روی دستکتاپ هستند و به شکل اینترنت معرفیشون کردی پسوندشون چی هست « اگر بلد نیستی پسوندشون رو ببینی به مواردی که میگم دقت کن »
راه شماره یک : ابتدا رو یه جای خالی از دستکتاپ کلیک کن تا جای دیگهای به غیر از دسکتاپ در حالت انتخاب نباشه بعد موس رو روی یکی از اون فایلهایی که گفتی نگه دار یه متن زیر نشان گر موس نشون داده میشه که نوع فایلها رو مشخص کرده داخلش نوشته Type: xxxx که جای اون x ها نوع فایل مورد نظر نوشته شده
راه شماره دو : روی یکی از این فایلها کلیک راست کن و از منویی که باز میشه آخرین گزینه به نام Properties رو انتخاب کن یه پنجره تازه باز میشه که چندتا تب داره توی تب پیشفرض همونی که تا بازش میکنی نشونش میده یعنی تب General چندتا قسمت جدا از هم هست توی یکی از این قسمتها نوع فایل رو نوشته برای مثال نوشته Type of file بعد نوع فایل رو جلوش نوشته
خب حالا نوع فایل مورد نظر رو میدونی یادداشتش کن و بیا توی همین تاپیک بنویس.
3- قصد داشتی چه ویروسیابی رو نصب کنی روی سیستم دبیرستانتون؟ « اسمش رو بنویس و اگر میدونی ورژنش البته اینا زیاد مهم نیست ولی ممکنه قبل از اینا یه ویروس یاب روی ویندوزتون نصب شده باشه حالا یا ناقص یا به صورت کامل که شما مطلع نیستی یا متوجه نشدی که کسی نصب کرده و اون به شما اجازه نصب یه ویروس یاب تازه رو نمیده شاید هم ویروس یابی که قصد داری نصبش کنی تاریخ مصرفش گذشته و دیگه قابل نصب نیست که همه اینا احتمال داره باشه »
Node 32 ، تاریخش نگذشته فایل آپدیت آفلاین رو هم دانلود کردم روی لپ تاب خودم هم تازه نصبش کردم اتفاقا خوب هم کار میکنه
4- اگر ویندوز رو خودت نصب کردی آیا نرم افزاری به نام Deep Freeze رو نصب کردی یا نه این نرمافزار برای این هست که کسی نتونه روی سیستم چیزی نصب کنه یا اگر نصب کرد بعد از این که سیستم دوباره راه اندازی شد اون نرم افزار پاک شده باشه « اگر نمیدونی توی تسکبار اون گوشه سمت راست کنار ساعت سیستم ببین تصویر یه خرس سفید رنگ هست یا نه اگر یه علامت مثلث هست روش کلیک کن تا تمام آیکنهای اون گوشه نشون داده بشه »
نه این برنامه رو نصب نکردم
5- هر خطایی که برای نصب ویروسیاب میده رو به دقت اینجا بنویس
نصب ویروس یاب به پایان میرسه ، زیرمنو scan file هم با کلیک راست روی فایل ها نمایش داده میشه ، ولی وقتی انتخابش میکنم هیچ کار نمی کنه ، پنجره node 32 هم اصلا باز نمیشه ،یعنی هر چی روش کلیک میکنم انگار نه انگار!
6- اگر پیغام ناشناسی میبینی که مدام تکرار میشه هم اینجا بنویسش
نه ، هیچ پیغام ناشناسی نیست!
7- آیا ویندوز به صورت خود به خود تلاش میکنه که به اینترنت وصل بشه یا نه؟
نه
8- کلیدهایی رو که میگم اگر با هم روی صفحه کلید فشار بدی باید یه پنجره به نام Task manager باز بشه اگر باز شد که هیچ اگر باز نشد بگو؛ کلیدها اینها هستند « ctrl + alt + delete » به فارسی کنترل « که همون کلید سمت چب کلید ویندوز رو کیبورد هست بعد آلت کنترل سمت راستی کلید ویندوز و کلید دلیت رو هم که بالا کلیدهای جهت حدود 6 تا کلید هست که اونجا پیداش میکنی »
نه این سه تا کلید با هم کار نمیکنن ! یعنی پنجره Task manager نشون داده نمیشه !
9- کلید مربوط به ویندوز که تصویر یه پنجره روش کشیده شده رو به همراه حرف R فشار بده یه پنجره تازه باز میشه توی این پنجره این دستور رو تایپ کن msconfig یه پنچره تازه باز میشه به نام System Configuration که باز هم چندتا تب داره یکی از تبها به این نام هست Startup روش کلیک کن چندتا تکست باکس هست که تیک خوردن خب حالا همه صفحات دیگه که باز هستن رو مینی مایز کن تا فقط همین پنجره تازه نشون داده بشه یعنی پنجره System Configuration بعد دقت کن که تبی که گفتم هنوز روی همون باشی « Startup »بعد کلیدی به نام Print Scrn رو روی صفحه کلید پیدا کن باید یه جایی اون بالای صفحه کلید سمت راست باشه و کنارش هم به احتمال زیاد کلیدی به نام Pause یا Scroll Lock هست خب یک بار روی Print Scrn کلیک کن. دوباره کنترل + R رو بزن « ctrl + R » اینبار دستور mspaint رو بزن همون برنامه نقاشی ویندوز باز میشه چیزی لازم نیست توش بکشی فقط روی صفحه کلیک کن و کلیدهای کنترل + V رو بزن « دقت کن علامت به اضافه رو لازم نیست برای هیچکدام از این ترکیب کلیدها بزنی این یعنی این که فلان کلید همزمان با یه کلید دیگه » خب کجا بودیم الان باید یه عکس از صفحه دسکتاپ ویندوز توی برنامه پینت باشه اون رو ذخیره کن و بعد توی همین تاپیک بزارش »
*** خب همه این کارها رو که انجام دادی و توی سایت برنامه نویس گذاشتی خیلی زود متوجه خواهی شد که سیستم دبیرستانتون ویروس داره یا نه اگر داره باهم از بین میبریمش و اگر نبود هم که هیچ ***
پینوشت : میدونم خودت به احتمال زیاد خیلی از اینها رو بلد هستی ولی خواستم که دوباره کاری نشه و اگر کس دیگهای هم بعد به اینجا مراجعه کرد بتونه از این نوشتهها استفاده کنه :چشمک:
شاد و پیروز باشید./
یکی دو مورد از سوالاتون رو که جواب ندادم فردا تو دبیرستان چک میکنم تو پست بعدی میزارم !
راستی من نرم افزار Deep freeze رو رو لپ تاپ خودم نتونستم نصب کنم ، طرز کار با این نرم افزار را میشه یه کم توضیح بدید !
از لطفتون بی نهایت سپاسگزارم
programmerzahra
چهارشنبه 27 مهر 1390, 17:21 عصر
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون، من از راهنماییتون استفاده کردم و برای همه ی کامپیوتر ها ویندوز جدید نصب کردم وهمه ی درایو های قبلی رو فرمت کردم ، یه نسخه Deep freeze 7 Enterprize رو سیستم ها نصب کردم، اما بلد نیستم باهاش کارکنم محیط این برنامه که من نصب کردم اینه:
76773 تنظیمات دلخواهم رو تو این صفحه انجام می دم (شامل زمان پیش فرض برای shut down سیستم ها ، درایو هایی که باید فریز بشن ، درایو هایی که می خوام thawspace باشن) اما نمی دونم چه طور set کنم منظورم اینه که بگم از حالا به بعد این تنظیمات رو سیستم من اجرا بشه، راستی اگه بعد از فریز کردن یه سیستم بخوام فقط خودم یه برنامه رو درایو c که تو تنظیماتم فریز معرفیش کردم نصب کنم باید چی کار کنم باید این برنامه رو uninstall کنم بعد این کار رو انجام بدم یا یه جایی واسه پسورد گذاشتن هست که اینجور مواقع کمکم کنه ، اگه میشه راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!!
بسیار از لطفتون ممنونم
#target
چهارشنبه 27 مهر 1390, 20:14 عصر
یه نسخه Deep freeze 7 Enterprize رو سیستم ها نصب کردم،
نسخه اینترپرایز رو نباید رو سیستم ها نصب کنید . اونوو رو یک سیستم نصب کنید (ترجیحا سرور . یا یک سیستمی که کسی بهش دسترسی نداره . چون با اون میشه پسورد ساخت و سیستم ها رو آزاد کرد . اونهایی هم نصب کردید رو بردارید ) . تنظیمات رو انجام بدین بعد فایل نصب رو ازش بگیرید اونو به سیستم ها انتقال بدین و نصب کنین .
برای گرفتن فایل نصب تنظیماتتو درست انجام بده و از منوی File گزینه Create Program رو بزن و فایل رو Save کن فایل یک فایل اجرایی معمولا با نام DF7Wks ذخیره میشه اون رو به سیستم ها انتقال بده (از فلش استفاده نکن که باز ویروسی نشه ) و اجرا کن خودش نصب میشه و این تنظیمات و رو اون سیستم به اجرا میاره
درایو هایی که می خوام thawspace باشن
ThawSpace برای شما دیسک مجازی درست میکنه . پس اگر بیش از یک پارتیشن دارید و مثلا فقط C رو برای فریز تیک زدین بقیه درایو ها آزادن . ولی اگه فقط یک C دارین میتونین از فضای درایو C درایو آزاد ایجاد کنین که به این میگن ThawSpace
بخوام فقط خودم یه برنامه رو درایو c که تو تنظیماتم فریز معرفیش کردم نصب کنم باید چی کار کن
در سیستمی که دیپ فریز نصب (یعنی اون فایل DFWks رو نصب کردین)ه با نگهداشتن کلید های ترکیبی Ctrl , Alt , Shift , F6 پنجره باز میشه و از شما پسورد می خواد
همین تب توی عکسی که گذاشتی Password تا 15 پسورد میشه تعریف کرد تیک شو بزن نوع رو Workstation بذار و ... . اما اگه پسورد ایجاد نکردی در همون صفحه ای که ازت پسورد میخواد بالاش یک عدد Hex هست به اسم OTP Token اینو یادداشت میکنی میبری به جایی که Enterprise نصب شده بعد از سیستم ساخت پسورد یک بار مصرف یا یک روز مصرف پسورد رو میسازی میای تو برنامه میزنه وارد که شده گزینه Boot Thaw On Next 1 Reset رو بزن و سیستم رو ریاستارت کن تا کامپیوتر آزاد بیاد بالا و تغییرات رو بده بعد ریاستارت کن دوباره میره رو فریز چون On Next 1 restartرو انتخاب کردی اون عدد رو میتونی تا 99 بالا ببری !
در قسمت Advanced Option گزینه Show System tray Icon on Frozen رو بردار تا کله خرس کنار ساعت نیاد که جلب توجه کنه فکر کنم بهتر باشه !
با استفاده از برنامه DataIgloo میتونی پوشه ای که تغییرات داخلش بدرد میخوره و باید بعد از ری استارت بمونه رو به یک درایو دیگه که آزاده Redirect کنی !
بهتره قبل از نصب دیپ فریز Error Reporting ویندوز رو غیر فعال کنی ! کلیک راست روی My Computer بعدش Properties بخش Advanced دکمه Error Reporting اینحا Disable Error Reporting رو انتخاب کن گزینه But Notify me ... رو هم تیکشو بردار . چون در صورت مواجهه با صفحه آبی همش اون Dont Send نیاد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.