View Full Version : این قابلیت با چی نوشته شده؟
m.a.sh
یک شنبه 24 مهر 1390, 22:16 عصر
سلام دوستان
ببخشید اگه عنوان این تاپیک انقدر نامعلومه اما نمیدونستم چی باید بنویسم
من توی چند سایته که یه طرح خیلی قشنگ میبینم اما نمیدونم چطوری ایجاد شده
مثلا
salemzi.com
worldit.ir
منظورم او لوگوشون هست که حالت فلش داره اما مطمئنم که فلش نیست ممنون میشم که بهم کمک کنید
من حدس میزنم که جاوا اسکریپت باشه اما همونش رو هم شک دارم چون آخرین مطالب رو توی اون نمایش میده
و باید یه ربطی با سرور داشته باشه
blackmak
یک شنبه 24 مهر 1390, 23:38 عصر
این ajax هستش یعنی تلفیقی از یک زبان server side مثل php یا asp.net و یه زبان clinet side مثل javascript طراحیه یه همچین چیزی با jquery سخت نیست. جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید
tux-world
یک شنبه 24 مهر 1390, 23:46 عصر
هر دوشون Jquery هستن
m.a.sh
دوشنبه 25 مهر 1390, 00:24 صبح
ممنون از راهنماییتون
نمیدونم که چرا به فکر خودم نرسید:متفکر:
البته نمیدونستم از ajax این کارها هم بر میاد خیلی برام جالبه
آخه خیلی شبیه فلشه مخصوصا نوع عوض شدن عکسها
باز هم ممنون
tux-world
دوشنبه 25 مهر 1390, 00:56 صبح
به نظر من اون تیکه فقط Jquery هستش و به ایجکس ربطی نداره چون هیچ کد برنامه نویسی براش لازم نیست فقط افکته که ساختن
golnouri
دوشنبه 25 مهر 1390, 01:18 صبح
دنیای فناوری اطلاعات = Ajax و Jquery و ...
blackmak
دوشنبه 25 مهر 1390, 20:21 عصر
به نظر من اون تیکه فقط jQuery هستش و به ایجکس ربطی نداره چون هیچ کد برنامه نویسی براش لازم نیست فقط افکته که ساختن
چون داره اطلاعاتو از database میخونه و واضحه که هیچ زبان clinet side ای نمیتونه با سرور مستقیم در ارتباط باشه و jQuery هم یک library از javascript هست که سمت کاربر هستش. تنها ادغام اون با یه زبان سمت سرور مثل php . asp.net , asp و ... میتونه همچین چیزیو تولید کنه. که به این هم میگن ajax
البته انگار من بد فهمیدم که منظور دوستمون دقیقا چه چیزی تو اون صفحه هستش. بنده منظورم slide show و قسمت اخبارش هستش. اگه منظور دوستمون menu هست (نه لوگو) حق با شماست.
موفق باشید
naskam
پنج شنبه 05 آبان 1390, 00:59 صبح
اگه ممنظورت لوگو است باید بگم عکسه اگه منظورت اون اسلاید هست .Nivo.js هست یا همون jquery پرسونال شده یه کار خاض
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.