ورود

View Full Version : نرم افزار آموزش زبان انگليسي

mas'oud
دوشنبه 25 مهر 1390, 13:37 عصر
سلام
من نرم افزاري رو دارم مينويسم (تقريبا 70 درصد پيشرفت) كه موضوع آن آموزش زبان انگليسيه نمونه مشابه آن هم تو بازار نيست. حالا با در نظر گرفتن اينكه اين برنامه از آن دست برنامه هايي است كه بصورت انبوه توليد ميشه (مثلا 2000 نسخه) و اينكه رابط كاربري آن استاندارد ويندوز هست و اينكه من توانايي مالي توليد انبوه آن را ندارم، به نظرتون اين نرم افزار رو به يك موسسه آموزشي معتبر بفروشم (امتياز و سورس برنامه) كار خوبيه يا اينكه وام بگيرم و خودم توليد انبوه كنم؟ و اگر جوابتون "فروش امتياز" است چه قيمتي؟
تخمين خودم : قيمت هر نسخه 5 تا 7 هزار تومان
البته يك معذرت خواهي هم بايد بكنم چون نميتونم بيشتر از اين در مورد برنامه اطلاعات بدم.

سوداگر
دوشنبه 25 مهر 1390, 17:17 عصر
لا اقل میگفتی:
چقدر طول کشیده تا نوشتیش
قیمت کامپوننت ها
با چه زبونی نوشتیش
Skinable هست یا نه
و دیگر جزئییاتی که فکر میکنی Secret نیست.
=================================================
اگه خودت بخوای وام بگیری و بفروشیش باید تبلیغاتت هم قوی باشه، قفل نرم افزار رو هم حساب کنی، حتماً ثبتش کنی تا اگه کپیش کردن بتونی دفاع کنی (ثبتش زیاد طول میکشه و چند باری هم باید بری تهران!)
به نظر من با یه شرکت طی کن که مثلاً 50% هرچی فروختن، بریزن به حسابت

دانشجوها، صدای استاد سی شارپ رو ضبط کردن و بعداً که شرکت زدن، یه CD آموزشی ساختند و هر کدومش رو 18 هزار تومن به مشتریا میفروشن.
استادمون میگفت 50% فروش، توی جیب من میره!
اون شرکت برای قیمت گذاری، دقیق تره + یک دست، صدا ندارد
این نظر من بود!:خجالت:

mas'oud
دوشنبه 25 مهر 1390, 20:13 عصر
خيلي ممنون!
البته من ساكن تهرانم و مدتي هم تو كار ثبت شركت و اختراع و پلمپ و صورتجلسه و ... از اين مسائل حقوقي بودم و به ثبت نرم افزار هم فكر كرده بودم.هم ثبت وزارت فرهنگ و هم ثبت شوراي عالي انفورماتيك.

چون وقفه بين كارم زياد بوده و تهيه ديتابيس برنامه هم خيلي سنگين بود (هنوز هم كامل نيست!) 7-8 ماهي ميشه كه روش كار ميكنم. برنامه نويسيش تقريبا يكماه زمان برده ولي تهيه ديتابيس و فايلهاي صوتي كمرم رو خم كرده!!!
كامپوننت خاصي استفاده نكردم.فقط يك كامپوننت مديا پلير
به زبان سيشارپ و بانك اكسس و دات نت 4
skin-able هم نيست.يعني نيازي به اين كار نبود و طراحي رابط كاربريش استاندارد ويندوز سون هست.
هزينه قفل گذاري و تبليغات هم با خريداره!

سوداگر
پنج شنبه 28 مهر 1390, 16:40 عصر
من دو سه سال پیش، آی پک مهندس غفاری رو 8000 تومن خریدم ولی الآن نمیدونم چقدره!
(اگه خودت می خواهی بفروشیش) این نرم افزار مشابهش بود.

(مثلا 2000 نسخه)
2000*8000 تقریباً 16 میلیون میشه

نمونه مشابه آن هم تو بازار نيست.
ببخشید که گفتم "مشابه"، چون واقعاً اکثر اونایی که میخوان جنسشون رو تبلیغ کنن، اول میگن "متفاوت"
یادگیری زبان در خواب، زبان را در اتوبوس یاد بگیرید، به تلویزیون نگاه کنید و لغت یاد بگیرید و .....:گیج:
موفق باشید.

mas'oud
جمعه 29 مهر 1390, 11:59 صبح
نه دوست عزيز اصلا به خوابيدن و اتوبوس و اين حرفا ربطي نداره.حيف كه نميشه لو داد!