PDA

View Full Version : فروش برنامه ها و سورس کد های شما در وب سایت یونیک تاپیک

bahar_engineer
سه شنبه 26 مهر 1390, 09:45 صبح
سلام
این وب سایت مال منه http://www.uniqtopic.com (http://www.uniqtopic.com/)
دوست دارم نظرتون رو بدونم
راجع به هزینه ثبت نامش
امکاناتش
طراحیش و کلا هر نظری یا انتقادی هست که بهترش می کنه ممنون می شم بهم بدین

اگه هزینه ثبت نامش بالاست بگین (10000 تومان سالیانه)

من می خوام یه وب سایت محبوب بشه

اینو ببینید: امکانات این وب سایت هست :

اعضای محترم وب سایت بزرگ یونیک تاپیک، شما به مدت یک سال از امکانات زیر برخوردار خواهید شد :

I. امکان فروش برنامه های کاربردی، قالب های گرافیکی، سورس کدها، پایان نامه، طرح های علمی و دانشگاهی، پروژه ها، مقالات و کتب الکترونیکی تان با قیمت دلخواه از طریق اضافه کردن آنها در بخش Shopping وب سایت که جمع فروش هر ماه، با کسر 10% حق وب سایت یونیک تاپیک و 5% کارمزد بانک، در اولین روز ماه بعد به حساب بانکی معرفی شده توسط شما، واریز می گردد.

II. فضای اختصاصی بر روی سرور سایت با حجم 20 مگابایت و امکان آپلود فایل هایتان بر روی آن

III. امکان آپلود وب سایت استاتیک شخصی شما بر روی فضای اختصاصی

IV. امکان اتصال دامین شما بر روی فضای اختصاصی جهت راه اندازی وب سایت اختصاصی

V. امکان شرکت در مزایدات و مناقصات وب سایت و همچنین درج محصولات دلخواهتان در بخش مزایدات و مناقصات

منتظر پیشنهادات و انتقاداتتون هستم

مدیران محترم بخش شرمنده که اینجا تاپیک زدم، آخه این سایت مخصوص برنامه نویس هاست:لبخند:
تو گفتگوی عمومی زدم از جمعه تا به حال هیچ کس جواب نداده
لطفاً انتقال ندین!! ممنون

mmbarname
سه شنبه 26 مهر 1390, 10:17 صبح
سایت خوبی دارین ولی برای شروع 10000تومن زیاده.

bahar_engineer
سه شنبه 26 مهر 1390, 11:21 صبح
مرسی از پاسختون
پیشنهادتون چقدره ؟ چقدر باشه خوبه؟ رایگان که نمی شه:متفکر: اما بگین... 5 تومان؟ 2 تومان ؟ چقدر ؟ اگه هزینش کمتر از 5 تومان بشه دیگه نمی تونم فضای وب رایگان بدم ها!!!

منتظر نظراتتون هستم

ممنون

ce_safdari
سه شنبه 26 مهر 1390, 11:34 صبح
واسه اینکه می خواهی یه کاری شروع کنی به اعتقاد من باید یکم از جیب بگذاری سعی کنید درآمدتون رو از جاهای دیگه در بیارید مثلا تبلیغات، فروش کتاب و .... به فکر سود نباشید مهم اینه که سایتتون پر بازدید بشه پول خودش می آد مهم جا افتادن سایتتونه

mehran_sh_t
سه شنبه 26 مهر 1390, 11:41 صبح
سلام
ایده خوبیه به نسبت. ولی این که هم حق عضویت بگیرید هم درصد از پروژه، فک نکنم واسه اول کار جواب بده!
ولی ببینید، باید یه کاری کنید تا اونایی که می خوان عضو بشن رو تحریک کنید.
مثلا، فضا رو به 1 مگابایت رایگان در اختیار بذارید (1مگ مثاله، خودتون تحلیل کنید ببینید چقدر خوبه، کمتر یا بیشتر) بعد اگر کسی خواست، می تونه مقدار بیشتری بخره، مثلا 5 مگ 1000 تومن. زیاد هم قیمت رو بالا نبرید.
به عنوان یه کار دیگه، بیاید یک امکان بذارید، مثلا کاربر ویژه، بیاد یه پولی پرداخت کنه، پروژه اش تو صفحه اول باشه! یا ایده هایی از این قبیل. بعد کم کم تبلیغات می گیرید و ...
موفق باشید

bahar_engineer
سه شنبه 26 مهر 1390, 15:48 عصر
مرسی از همگی ... باشه من عضویت 1000 نفر اول رو رایگان می کنم. فقط درصد فروش رو می ذارم باشه.. تا بعد روی قیمت عضویتش تصمیم بگیرم... شاید هم تا تهش رایگان بمونه:چشمک: یه جورایی دلیل عضویت پولی این بود که هرکس از راه رسید نیاد عضو بشه بعد بیاد سایت و خراب کنه... کسی که هزینه می ده دیگه از این کارا نمی کنه.. مثلا تو بخش مزایدات و مناقصات طرف حتما باید عضو باشه که بعدا اگه برنده شد زیرش نزنه و یه جورایی حسن نیت خودشو ثابت کنه. حالا برای اون یه فکری می کنم.. البته همه تاپیک هایی که کاربران توی سایت وارد می کنن چه برای فروش چه برای مزایدات و مناقصات رو اول من می بینم اگه تایید شد نمایش داده می شه توی سایت

به هر حال ممنون از نظراتتون

ce_safdari
سه شنبه 26 مهر 1390, 15:54 عصر
چرا خراب کنه این چه ایده ایی آخه واسه پول گرفتن اصلا دلیل خوبی نیستا ببخشیدا!!!شما بهتره هدف تون رو از روی مادیات بردارید بیشتر به کیفیت فکر کنید تا پول، گفتم پول خودش می آد اگه از اول هدف رو بگذارید پول جواب نمی ده!!!!!آره ایده تایید توسط مدیر ایده خوبی و قابل توجه هست، مبنای سایت رو روی علم قرار بدید بهتره
بازم ببخشید پر حرفی کردم فقط خواستم نظر خودمو گفته باشم

مهران رسا
سه شنبه 26 مهر 1390, 18:49 عصر
سلام ،

عضویت باید رایگان باشه.

موفق باشید.

A.Yousefi
سه شنبه 26 مهر 1390, 20:41 عصر
آخه کدوم احمقی میاد 10 تومن بده تو یه سایتی که هنوز یه هفته نیس را افتاده و به زور روزی 50 تا بازدید داره عضو شه؟!!!!!!!!!!!!
ببخشیدا رک گفتم!

ce_safdari
سه شنبه 26 مهر 1390, 20:57 عصر
بیا همین رو می خواستی؟؟؟ بچه هارو عصبانی می کنی؟؟؟؟؟من خیلی خودم نگه داشتم اما این دوستمون (یوسفی) همه رو گفت.....:لبخندساده:

A.Yousefi
سه شنبه 26 مهر 1390, 21:03 عصر
البته خوبه که آدم به فکر مادیات باشه ولی نه اینکه هنوز هیچی نشده بگه بیاین 10 تومن بدین عضو شین،حالا باز اگه یه ایده نویی بود شاید ولی...

ce_safdari
سه شنبه 26 مهر 1390, 21:08 عصر
البته خوبه که آدم به فکر مادیات باشه ولی نه اینکه هنوز هیچی نشده بگه بیاین 10 تومن بدین عضو شین،حالا باز اگه یه ایده نویی بود شاید ولی...

ولی باز هم ایده نو نیاز به بازدید زیاد داره نه اینکه هنوز هیچی نشده یا علی پولارو بیایید بالا......سایتشون گرفافیکه قشنگی داره من دوستش داشتم اما اون پول رو نه چون الان برنامه نویسا می تونند به راحتی کامپوننت های رایگان رو با بهترین کد دریافت کنند باید به مردم خدمت کرد نه اینکه جیب رو خالی کرد، پول نتیجه زحمت و تشکری که دیگران برای آدم می دن درسته که ما برنامه نویسسم و باید کارای علمی اینجا انجام بدیم اما به نظر بنده حقیر خیلی چیز ها هم بایداز هم دیگه یاد بگیریم

joker
سه شنبه 26 مهر 1390, 21:20 عصر
هزینه ثبت نامش خوبه ، ولی نه برای الان و نه با وجود سرویسهای تقریبا مشابه
سیستم های نرم افزاری سه حالت بیشتر ندارند یا به صورت عمومی هستند ( حسابداری - و برنامه های روتین دانشجوئی ) یا به صورت خاص و یا سفارش مشتری
سیستم های خاص یهو یکی دلش میخواد مثلا یک نرم افزار پخش mp3 بده بیرون ، سفارش مشتری نبوده ولی یه سیستم کاربردی هست
سیستم های سفارش مشتری هم که تکلیف معلومه یک نفر براساس نیازش یه سفارشی میده ( مثلا سایت پارس کدرز)

فرضا اقای ایکس یک نرم افزار تلفن گویا لازم داره ، خب اولین کاری که میکنه یه سرچ روی اینترنت میزنه و 100تا سایت + سایت شما بهش معرفی میشه
خب هر کسی میتونه با حدود 20-30 هزارتومن سالیانه یک سایت کامل برای خودش داشته باشه
باید یه فرقی بین سرویس شما و بقیه تولید کننده ها و فروشنده های نرم افزاری باشه که ترقیب بشه به سایت شما مراجعه کنه برای قرار دادن محصولش در سبد خریدهای سایت شما
در عمل اگه سرویس خاصی که مورد بالا را بتونه بپوشونه ندین ، هیچ اتفاقی نمی افته :) نه خانی اومده نه خانی رفته

bahar_engineer
چهارشنبه 27 مهر 1390, 16:47 عصر
:ناراحت: چقدر بد برخورد کردین! اون 10000 تومان پول هاست هم بود. باشه من دیگه امکان فضای رایگان رو از روش برداشتم. ثبت نامش هم رایگان شد... با این حرفای شما دیگه جرات نمی کنم پولیش کنم. حتی بعد از ثبت نام 1000 نفر اول:افسرده:

خوب حالا دیگه رایگانه بیاین ثبت نام کنین :لبخندساده:

m.soleimani
چهارشنبه 27 مهر 1390, 18:08 عصر
:ناراحت: چقدر بد برخورد کردین! اون 10000 تومان پول هاست هم بود. باشه من دیگه امکان فضای رایگان رو از روش برداشتم. ثبت نامش هم رایگان شد... با این حرفای شما دیگه جرات نمی کنم پولیش کنم. حتی بعد از ثبت نام 1000 نفر اول:افسرده:

خوب حالا دیگه رایگانه بیاین ثبت نام کنین :لبخندساده:
چقدر زود کم آوردی همشهری !!!
البته خیلی خوب هست که به پیش‌نهادات دوستان گوش میدی و اعمال میکنی ولی نکته مهم این هست که شما تصمیم گیرنده نهایی هستی و این پروژه و هر نظری که روش داده بشه مدت زیادی هست که فکر شما رو به خودش مشغول کرده پس حتمن یه چیز مهمی رو توش دیدی که انجامش دادی؛ « برگرد به اون طرز فکرت و ببین که اون موقع دقیقن به چه چیزی فکر کردی که این حالت رو در نظر گرفتی اگر قانع نشدی فکر تازه رو بپذیر تا در آینده چیزی کم نیاد که نشه جبرانش کرد »
در کل ایده خوبی هست و چیزی هم نیست که قبلن انجام نشده باشه ولی اگر خوب پیش بره سرت شلوغ هم خواهد شد.

در مورد مشکلاتی که تو ذهنت داشتی هم بهتر هست پست‌ها و پیش‌نهادات رو یه سری مدیر یا کارمند شرکت مداوم چک کنن و افرادی که دارن نظم رو از بین می‌برن تنبیه یا اخراج بشن.

قوانین باید محکم اجرایی و غیر قابل انعطاف باشن حداقل نباید خیلی آسون و به خاطر درخواست یکی دو نفر تغییر کنن و حتمن باید بهشون فکر بشه؛ اگر این مورد نباشه از فردا هر کسی یه درخواستی خواهد داشت و هرج و مرج خواهد شد و کار سایت رو مختل میکنه. « نه خیلی سخت نه خیلی آسون با منطق جامعه ما بخونه »

پی‌نوشت : راستی یه مورد اگر کسی نسبت به کدی که خریده اعتراضی داشته باشه از چه طریقی می‌تونه این مورد رو انتقال بده که در آینده این مشکل برای کسه دیگه‌ای پیش نیاد « منظورم این هست که توی مشخصات یه پروژه چیز خاصی نوشته بشه که هنگام تحویل به مشتری توش موجود نباشه » تکلیف خریدار چی هست بهتر نیست که یه جور قسمت برای برنامه‌هایی که ضمانت شده هستن داشته باشین و جزو همون امکانات کاربران ویژه قرار بگیره » البته نظر خامی هست و فکرهای زیادی باید بشه روش.

شاد و پیروز باشید./

bahar_engineer
پنج شنبه 05 آبان 1390, 22:25 عصر
ممنون از نظرتون خیلی کامل بود همشهری!

دلیل تغییرش این بود که از دوستان خودم هم که نظرسنجی کردم گفتند که اولش باید رایگان باشه
حداقل تعداد محدودی ! و چون توی این فروم هم نظرات اینطوری بود من محدودش کردم به 1000 تای اول

الان هم اعضای ویژه براش گذاشتم که هزینه ثبت نامش 5000 تومانه که همون پول هاستی (فضای وب سایت) هست که بهشون می دم

اون موقع هم که 10000 تومان بود نصفش به خاطر هاست بود و نصف دیگه اش به خاطر ثبت نام و امکانات وب سایت که البته به نظرم اومد که خوب باشه اما دوستان نظر دیگه ای داشتن! شاید برای تست کردن و جلب اطمینان اینطوری بهتره که اولش رایگان باشه.. به هر حال دیگران حق دارند یه سابقه از وب سایت داشته باشن بعد هزینه های استفاده از امکانات رو بپردازن و دیدم الان که بازدید آنچنانی نداره و هنوزززززززز فرصت نکردم براش تبلیغ خاصی بکنم، بهتره که رایگان باشه و وقتی بازدید بالا رفت منطقیه که ثبت نامش هزینه داشته باشه

از نظر امنیتی به نکته خوبی اشاره کردین
همونطور که مستحضرید من به عنوان مدیر وب سایت اول محصولات درج شده رو چک می کنم و بعد از تایید در وب سایت نمایش داده می شن
اما باز اگه من هم اشتباه کنم و مطمئنا از همه کد ها و برنامه ها و محصولات درج شده سر در نخواهم آورد اما خریدار با مشکلی مواجه نخواهد شد
چون من جمع فروش هر ماه محصولات هر عضو که در اینجا فروشنده هست رو در روز اول ماه بعد به حسابش واریز می کنم و تا اون موقع شما فرصت دارین که اعتراضاتتون رو به من بدین... از طریق بخش تماس با ما یا ایمیل. و اگه اعتراض به جا باشه پول به حساب شخص واریز نخواهد شد مگر اینکه محصول سالم را جایگزین کنه

البته اگه خسارت زیاد باشه مثلا خسارت زمانی برای خریدار یا خسارت مالی، اون وقت بصورت توافقی فروشنده باید جبران کند..

اگر فروشنده ای متخلف باشه و چندین بار محصولات معیوب آپلود کرده باشه و اعتماد کاربران به محصولات اون از بین بره از لیست اعضا حذف شده و قادر به درج محصول جدید نخواهد بود و مبالغ حاصل از فروش محصولاتش به کاربران عودت داده خواهد شد. البته کاربر باید اعتراضش رو ثبت کنه که قابل پیگیری باشه...

در ضمن اینو می دونین که کلیه محصولات فروشگاه این وب سایت، قابل دانلود هستند (یعنی خرید پستی و ارسال و ... وجود نداره) و پس از پرداخت آنلاین شما اونها رو دانلود می کنید و همون لحظه بعد از چک کردن می تونین اعتراض خودتون رو در اسرع وقت به اطلاع مدیر سایت برسونید...

امیدوارم که توضیحات کامل باشه
باز هم سوالی بود در خدمتم

m.soleimani
پنج شنبه 05 آبان 1390, 23:48 عصر
نه معلومه کاسبی:لبخند:
یا مشاور خوبی داری نظراتت بجا هست و مشکل روش پرداخت رو خیلی خوب برطرف کردی تا اینجای کار اوکی.
یه مورد دیگه هم این هست که سایت رو تا اونجایی که می‌تونی ساده طراحی کن چون نه مشتری حوصله‌ای داره برای تماشای سایت و نه کسی که برنامه به فروش می‌رسونه اهل این حرف‌هاست « برنامه نویس‌هایی که ما می‌شناسیم که اهلش نیستن :بامزه: » در مورد سیاست پولی کردن در آینده اگر الان مفت باشه به محض پولی شدن سایت سقوط خواهد کرد چون یه نفر دیگه با همین ایده میاد و یه نمونه رایگان راه میندازه « شاید خود من:اشتباه:» و تمام مشتری‌هایی رو که به این روش عادت کردن رو درو می‌کنه و میبره پس تصمیمش رو الان باید بگیری و به نظر من همون رایگان بیشتر شما رو به نتیجه خواهد رسوند.

شاد و پیروز باشید./