ورود

View Full Version : سوال: تعیین میزان صدای یکی از صداهای پیش فرض ویندوز

hp1361
سه شنبه 26 مهر 1390, 10:35 صبح
باسلام

آیا میشه بصورت کدنویسی در صورتیکه یکی از صداهای پیشفرض ویندوز پخش شد(مثلا صدای beep و یا صدای Exclamation)مقدار ولوم اونو با کد تعیین کنیم؟
من توی برنامه ام نیاز دارم اگه beep بخش شد صدای متوسطب بخش بشه اما وقتی exclamation پخش میشه حداکثر صدا پخش بشه.

البته اینم بگم برنامه من فقط میخواد کنتل رو روی پخش این صداها داشته باشه و عامل ایجاد کردن این صداها برنامه ای دیگر است.

ممنون

Felony
سه شنبه 26 مهر 1390, 11:17 صبح
باید توابعی که فراخوانیشون موجب پخش این صداها میشه رو شناسایی و هوکشون کنی و از پخششون جلوگیری کنی ، تو برنامتون ولوم رو تنظیم کنید و پخش صدا رو مجدادا توسط برنامتون انجام بدید و بعد از پخش صدا ، مقدار ولوم رو به حالت اول برگردونید ؛ در مورد نحوه هوک کردن توابع بارها صحبت شده و تو نت هم مقالات متعددی پیدا میشه .

hp1361
سه شنبه 26 مهر 1390, 12:53 عصر
سلام مجدد

چطور بفهمم که کدوم تابع فراخوانی شده؟فرض من اینه که تابعی مشخص برای فراخوانی صدای بیپ وجود داره.ایا این فرض درسته؟

daneshmand1354
سه شنبه 26 مهر 1390, 14:57 عصر
می تونی فایل mp3 مربوط به آن صدا را گرفته و با نرم افزارهایی شبیه Cool EDIT شدت صدا را در برای هر فایل کم یا زیاد کنید

hp1361
چهارشنبه 27 مهر 1390, 16:12 عصر
سلام

ممنون از نظرتون.اتفاقا اين روش به ذهنم رسيد.اما اونوقت قابل تغيير نخواهد بود.بقول معروف مقدار مورد نظر ديناميك نيست.من احتياج دارم كه كاربر خودش ميزان ولوم صداي مورد نظر رو مشخص كنه.

ممنون

Felony
پنج شنبه 28 مهر 1390, 10:05 صبح
باید تابع مورد نظر ( Beep ) رو هوک کنید ، اگر خودتون بخواین این کار رو انجام بدید کار ساده ای نیست ولی میتونید از کامپوننت ها یا کتابخانه هایی مثل MadHook استفاده کنید .

MohsenB
پنج شنبه 28 مهر 1390, 10:24 صبح
سلام

شاید یه راه سادش این باشه که شما یه جوری دسترسی به اون فایلهای صوتی رو تحت نظر بگیرین و به محض درخواست یک نرم افزار از اون فایلها میزان صدای ویندوز رو تغییر بدین .

ویا یه راه دیگه اینه که به صدای خروجی تو برنامتون گوش بدین و اگه اون صدایی که میخواین بلندتر پخش بشه ، پخش شد یه صدای بلندتر دیگه و یا همون صدا با ولوم بیشتر رو دوباره پخش کنید . که این روش یه کم نیاز به پردازش صدا داره .

ویا ترکیب هر دوتا روش بالا .

موفق باشید

hp1361
شنبه 30 مهر 1390, 09:31 صبح
سلام

ممنون از نظرات

دوست عزیز MohsenB: خوب بنظر شما چطوری میتونم بفهمم یکی از اون فایل های mp3 اجرا شده؟

دوست عزیز اقای تاجیک : پیگیری میکنم و جواب میدم

ممنون