PDA

View Full Version : form validation

mhd.ghavam
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:18 عصر
سلام دوستان

من می خوام یک ولیدیشن برای فرمم بذارم اما نمی دونم چی کار کنم دقیقا می خوام که به صورت آژاکس باشه یعنی هر فیلد رو که پر کردم مطالب مورد نظر رو چک کنه و در کنار اون فیلد وضعیت رو نشون بده این رو می تونم انجام بدم اما توی فعال و غیر فعال کردن باتن موندم چی کار کنم

لطفا کمکم کنید در ضمن من از php استفاده می کنم

اینم بگم که امروز چند ساعت این این سایت و جاهای دیگه گشتم اما چیزی دستگریم نشد

hpsarvari
سه شنبه 26 مهر 1390, 13:45 عصر
سلام، دوست خوبم نمونه های زیادی از form validation موجود هست که زیباترینهاشم توسط jquery نوشته شده است . شما عبارت jquery form validation رو داخل گوگل جستجو کنید نمونه های زیادی پیدا میشه که فقط کافیه آنها رو در صفحه قرار داده و ایدی فرمها را با کدهای jquery یکسان کنید . بعد آژاکس هم که می فرمایید برای اینکارهای استفاده نمیشه و اصلا نیازی نیست که کلاینت با سرور ارتباط برقرار کنه شما توسط کدهای جاوا به راحتی میتونید فرم ولیدیت بسازید . نمونه خیلی ساده :
$(function(){
$('#submit').click(function(){
var username = $('#username').val();
var password = $('#password').val();
var errMsg = "";

if (password == null || password == '')
{
errMsg = "رمز عبور خود را وارد کنيد";

}
if (username == null || username == '')
{
errMsg = "نام کاربری خود را وارد کنيد";

}
if (username.length < 4)
{
errMsg = "نام کاربری باید 4 کاراکتر باشد";

}
if (errMsg != "")
{
$("#message").css("display","block");
$('#message').html('<p>'+ errMsg + '</p>');
return false;
}

});
});
و فرم رو نیز به این صورت بنویسید :

<div id="message"></div>
<label for="username">نام کاربری</label>
<input type="text" name="username" id="username" />

<label for="password">رمز عبور</label>
<input type="password" name="password" id="password" />
<br /><br />

mhd.ghavam
سه شنبه 26 مهر 1390, 14:10 عصر
سلام، دوست خوبم نمونه های زیادی از form validation موجود هست که زیباترینهاشم توسط jquery نوشته شده است . شما عبارت jquery form validation رو داخل گوگل جستجو کنید نمونه های زیادی پیدا میشه که فقط کافیه آنها رو در صفحه قرار داده و ایدی فرمها را با کدهای jquery یکسان کنید . بعد آژاکس هم که می فرمایید برای اینکارهای استفاده نمیشه و اصلا نیازی نیست که کلاینت با سرور ارتباط برقرار کنه شما توسط کدهای جاوا به راحتی میتونید فرم ولیدیت بسازید . نمونه خیلی ساده :
$(function(){
$('#submit').click(function(){
var username = $('#username').val();
var password = $('#password').val();
var errMsg = "";

if (password == null || password == '')
{
errMsg = "رمز عبور خود را وارد کنيد";

}
if (username == null || username == '')
{
errMsg = "نام کاربری خود را وارد کنيد";

}
if (username.length < 4)
{
errMsg = "نام کاربری باید 4 کاراکتر باشد";

}
if (errMsg != "")
{
$("#message").css("display","block");
$('#message').html('<p>'+ errMsg + '</p>');
return false;
}

});
});
و فرم رو نیز به این صورت بنویسید :

<div id="message"></div>
<label for="username">نام کاربری</label>
<input type="text" name="username" id="username" />

<label for="password">رمز عبور</label>
<input type="password" name="password" id="password" />
<br /><br />

سلام دوست عزیز واقعا ممنون که پاسخ دادی خوب یه جورایی کمکم کردی اما برای فعال و غیر فعال کردن باتن ارسال چیزی نگفتی

خوب آخه مشکل اینجاست که فقط پر یا خالی بودن مهم نیست و فقط مهمم نیست که طرف یک ایمیل معتبر وارد کنه

مشکل اینه که من می خوام چک کنه که username, email, کد ملی غیر تکراری باشه در دیتابیس حالا بازم کمکم کن بسیار ممنونم

kartuf
چهارشنبه 27 مهر 1390, 10:30 صبح
دوست من شما با توسعه دادن همین کدی که دوست عزیزمون به شما معرفی کرد میتونی کاره خودت رو را بندازی برای بررسی کردن اینکه اطلاعات قبلا توی دیتا بیس ذخیره شده یا نه میتونید شرط تعریف کنید وقتی کاربر از فیلیدی به فیلد بعدی رفت ازلاعات فیلد قبلی از طریق ایجکس کنترل بشه و پیام مناسب داده بشه و این کار رو ادامه بدی تا آخرین فیلد در آخرین فیلد بیای علاوه بر پیام اگر اطلاعات درست بود دکمه ارسال رو هم فعال کنی

mhd.ghavam
چهارشنبه 27 مهر 1390, 13:05 عصر
دوست من شما با توسعه دادن همین کدی که دوست عزیزمون به شما معرفی کرد میتونی کاره خودت رو را بندازی برای بررسی کردن اینکه اطلاعات قبلا توی دیتا بیس ذخیره شده یا نه میتونید شرط تعریف کنید وقتی کاربر از فیلیدی به فیلد بعدی رفت ازلاعات فیلد قبلی از طریق ایجکس کنترل بشه و پیام مناسب داده بشه و این کار رو ادامه بدی تا آخرین فیلد در آخرین فیلد بیای علاوه بر پیام اگر اطلاعات درست بود دکمه ارسال رو هم فعال کنی

واقعا ممنونم از شما دوستان عزیز اما من مشکلم اینه که javascript خوب بلد نیستم ولی خدارو شکر php تقریبا خوب بلدم اما تو برنامه دارم که javascript رو هم خوب یاد بگیرم اما تسلط کافی ندارم میشه کمکم کنید؟ خواهش می کنم خیلی نیاز دارم