View Full Version : مبتدی: چه ابزاری برای اجرای سایت بر روی سیستم ؟
ya30ien2
چهارشنبه 27 مهر 1390, 00:51 صبح
سلام دوستان و اساتید
من میخوام تازه طراحی سایت رو شروع کنم
اول اینکه آیا php زبان خوبی هست برای شروع کار من و بعد اینکه آیا ابزاری نیاز هست که کدها رو روی سیستم ببینم و بعد اینکه بعد از طراحی اگه بخوام صفحات رو به نمایش بزارم آیا باید از html استفاده کنم ؟
Saber Mogaddas
چهارشنبه 27 مهر 1390, 09:39 صبح
سلام
من جای شما بودم asp .net کار میکردم..با visual studio
موفق باشی..
w3schools.com منبع خوبیه برای آموزش شما..
idocsidocs
چهارشنبه 27 مهر 1390, 11:46 صبح
من جای شما بودم asp .net کار میکردم..با visual studio
من شنیدم که دات نت خیلی ساده هست و همه چیز رو آماده کرده برای طراح سایت.
می شه در این مورد توضیح بدید؟
tux-world
چهارشنبه 27 مهر 1390, 11:57 صبح
اره ولی رو مرورگر مزخرف IE خوب جواب میده که یعنی اختصاصی اون. شرکت ما که به هیچ عنوان این رو قبول نداره که برنامه نویسی طراحی سایت با net. انجام بشه.
css-man
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:20 عصر
به نظرم بهترین زبان php هست
برای اجرای کدها روی سیستمت هم از wamp میتونی استفاده کنی
البته نرم افزار های دیگه ای هم هست به نظرم برای ویندوز کار ها wamp مناسب باشه
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:27 عصر
سلام دوستان و اساتید
من میخوام تازه طراحی سایت رو شروع کنم
اول اینکه آیا php زبان خوبی هست برای شروع کار من و بعد اینکه آیا ابزاری نیاز هست که کدها رو روی سیستم ببینم و بعد اینکه بعد از طراحی اگه بخوام صفحات رو به نمایش بزارم آیا باید از html استفاده کنم ؟
شما برای مشاهده فایل های php و asp در سیستم خودتون باید 1 وب سرور مجازی (localhost) ایجاد کنید . html بدون نیاز به localhost قابل مشاهده می باشد .
localhost زبان ASP با گذاشتن CD ویندوز و نصب آن قابل اجرا می باشد ولی زبان php باید نرم افزار های زیر را با هم Config کنید :
apache
php
MySQL
موفق باشید
css-man
چهارشنبه 27 مهر 1390, 12:54 عصر
شما برای مشاهده فایل های php و asp در سیستم خودتون باید 1 وب سرور مجازی (localhost) ایجاد کنید . html بدون نیاز به localhost قابل مشاهده می باشد .
localhost زبان ASP با گذاشتن CD ویندوز و نصب آن قابل اجرا می باشد ولی زبان php باید نرم افزار های زیر را با هم Config کنید :
apache
php
MySQL
موفق باشید
نیازی به confige این گزینه ها نیست چون میتونن از نرم افزارهایی استفاده کنن که همه این کارها رو خودشون انجام میدن
wamp
xamp
easyphp
,....
Star.Debugger
چهارشنبه 27 مهر 1390, 13:24 عصر
نیازی به confige این گزینه ها نیست چون میتونن از نرم افزارهایی استفاده کنن که همه این کارها رو خودشون انجام میدن
wamp
xamp
easyphp
,....
تائید می شه .
hamiii
چهارشنبه 27 مهر 1390, 20:23 عصر
هیچ وقت نمی توانید بین دو گزینه php و asp.net بهترین را انتخاب کنید.چون هر دو بهترین هستند در کاربرد خودشون.
هر زبان ویژگی های خاص خودش رو داره و در شرایطی بهترین گزینه است.
بجای معرفی هر کدام به عنوان بهترین گزینه بهتره اطلاعات خودتون رو درباره مزایا و معایب هر کدام منصفانه بیان کنید تا دوستانی که می خواهند به تازگی وارد این عرصه بشند نیازهاشون رو درست بشناسن و خدایی نکرده مسیر رو اشتباه نرن.
موفق باشید دوستان عزیزم.
css-man
پنج شنبه 28 مهر 1390, 00:25 صبح
دقیقا این دوزبان حرف اول رو در این زمینه میزنن و هر دو زبان های قدرتمندی هستند
من شخصا به این دلیل به سمت پی اچ پی گرایش دارم چون احساس کردم توی نت پشتیبانی بیشتری ازش میشه یعنی مطالب آموزشی بیشتری در اینترنت براش هست و برا حتی اگر به مشکلی برخورد کنی میتونی از طریق یک جستجوی ساده مشکلت رو حل کنی
این دلیل این بود که من پی اچ پی رو انتخاب کردم
tux-world
پنج شنبه 28 مهر 1390, 10:07 صبح
هیچ وقت نمی توانید بین دو گزینه php و asp.net بهترین را انتخاب کنید.چون هر دو بهترین هستند در کاربرد خودشون.
هر زبان ویژگی های خاص خودش رو داره و در شرایطی بهترین گزینه است.
ولی من این رو قبول ندارم. برای اینکه ببینید چقدر از سایتهای دنیا داره با php راه میشه شده و خواهد شد. کاربری راحت و ویندوز تنها دلیل استفاده از asp.net هستش مخصوصا تو ایران.
برای یکی از پروژه های سنگین میلیاری اداره مون با چند تا شرکتی که قرار گذاشتیم اومدن همشون گفتن net. وقتی چند تا چیز اساسی ازشون پرسیدیم گفتن خوب هم راحته و هم اینکه از پشت موشتا خبری نداریم و خودمون رو درگیر نمیکنیم.
php زبان بسیار قدرتمندی هستش که کاملا میشه کاستومایزش کرد ولی دات نت همون چیزیه که شما دستتونه اش کشک خالته چه بخوری چه نخوری پاته.
نیازمندی بلا استثنا روی هاست ویندوز هم اولین و آخرین شرطشه و هزینههای معمولا گزافی رو برای پشتیبانی میخواد ولی php این روی هر سیستم عاملی جواب میده و خیالی نیست.
nilmil_nil
پنج شنبه 28 مهر 1390, 10:43 صبح
منم به نظرم PHP واسه طراحی سایت عالیه
میتونی از برنامه هایWamp ,esay PHP واسه اجرای کد ها استفاده کنی و ترجیحاً از نرم افزار DreamWeaver واسه طراحی اسفاده کن
البته میتونی کد های PHP , Java رو هم بنویسی
محیط Syntax خوبی داره
من خودم دارم استفاده مکنم
Saber Mogaddas
پنج شنبه 28 مهر 1390, 13:00 عصر
من شنیدم که دات نت خیلی ساده هست و همه چیز رو آماده کرده برای طراح سایت.
می شه در این مورد توضیح بدید؟
سلام
نه از نظر برنامه نویسی که من C# کار می کنم پیچیده تر از php هست..به نظر من php زبان خوبی نیست..البته نظر شخصیه منه..asp .net رو اصولی و استاندارد می دونم برای طراحی وب..
و من هر احتیاجی که دارم تو Visual واسم فراهم کرده..
هم آماده داره هم می تونی خودت طراحی کنی..کار من طراحی وبه به جز dream از برنامه جانبی دیگه استفاده نمی کنم..چون با همه پیچیدگی های visual و net. برام خوشایند و راحت میاد..
aliyeh
پنج شنبه 28 مهر 1390, 13:51 عصر
موضوع سر بهتر بودن php و .net نیست.
ببینید اگه کسی قبلا با C کار کرده باشه و یا با برنامه نویسی تحت ویندوز vb یا C# آشنا باشه اینکه بخواد کار وب رو با asp.net شروع کنه براش راحت تره و زودتر به نتیجه میرسه.
ولی اگه هیچ پیش زمینه ای از برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت نداره بهتره کارو با php شروع کنه.
سایت های بزرگ و معتبر زیادی با php طراحی شده بود و خیلی از برنامه نویسای php ادعا داشتن که .net تجربه چنین سایت هایی رو نداره. اما الان میبینیم که سایت های معتبر زیادی هم با دات نت نوشته میشه. واقعا مهم نیست که چه زبانی رو برای برنامه نویسی انتخاب می کنیم مهم اینه که در اون زبان به تسلط کافی برسیم.
css-man
پنج شنبه 28 مهر 1390, 13:54 عصر
موضوع سر بهتر بودن php و .net نیست.
ببینید اگه کسی قبلا با C کار کرده باشه و یا با برنامه نویسی تحت ویندوز vb یا C# آشنا باشه اینکه بخواد کار وب رو با asp.net شروع کنه براش راحت تره و زودتر به نتیجه میرسه.
ولی اگه هیچ پیش زمینه ای از برنامه نویسی با محصولات مایکروسافت نداره بهتره کارو با php شروع کنه.
سایت های بزرگ و معتبر زیادی با php طراحی شده بود و خیلی از برنامه نویسای php ادعا داشتن که .net تجربه چنین سایت هایی رو نداره. اما الان میبینیم که سایت های معتبر زیادی هم با دات نت نوشته میشه. واقعا مهم نیست که چه زبانی رو برای برنامه نویسی انتخاب می کنیم مهم اینه که در اون زبان به تسلط کافی برسیم.
حرف دل منو زدی دستت درد نکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.