ورود

View Full Version : كار برنامه نويسي يك كار مكانيكي بي روح نيست

saed2006
چهارشنبه 27 مهر 1390, 11:22 صبح
همانطور كه ميدونيد كار برنامه نويسي يك كار مكانيكي بي روح نيست يعني نميتوان بي وقفه بدون استراحت به مدت طولاني كار كرد و دوام اورد
در شركت هاي نرم افزاري خارجي بين كار چقدر استراحت ميكنند
در ايران چجوريه؟
هر ساعت كار چند دقيقه بايد استراحت كرد

FastCode
چهارشنبه 27 مهر 1390, 22:06 عصر
به نظر من محدودیت در استراحت بزرگترین حماقتیه که کارفرما میتونه انجام بده.البته بعد از حقوق دادن بر اساس حجم کد.
برنامه نویس ممکنه حال بکنه یک هفته نخوابه و فقط بنویسه.و ممکنه ۲ هفته هیچچیزی ننویسه.
مهم کیفیت کده.
من خودم همینطوری کار میکنم.

JaguarXF
پنج شنبه 28 مهر 1390, 03:05 صبح
همانطور كه ميدونيد كار برنامه نويسي يك كار مكانيكي بي روح نيست يعني نميتوان بي وقفه بدون استراحت به مدت طولاني كار كرد و دوام اورد
در شركت هاي نرم افزاري خارجي بين كار چقدر استراحت ميكنند
در ايران چجوريه؟
هر ساعت كار چند دقيقه بايد استراحت كرد

یعنی چی ؟ هر موقع خسته شدی که از رو صندلیت بلند میشی میری یک قهوه ای چیزی میریزی میخوری دیگه. مگه بدن سازیه که بین هر ست ۳۰ ثانیه استراحت کنی!

Behrouz_Rad
پنج شنبه 28 مهر 1390, 17:06 عصر
امیدوارم افراد بالا دستی با درک و شعور مناسبی رو در کنارت داشته باشی. اما همون طور که در پست قبلی هم گفته شده هر موقع که احساس خستگی کردی باید از پای سیستم بلند بشی و کاری که فکر می کنی بهت آرامش میده رو انجام بدی. من از محیط کار بیرون میرم و زیر درختی که سایه ی خنکی داره می ایستم یا مسافتی رو پیاده روی می کنم.

از استفاده از برنامه ی ذیل غافل نشو:
http://download.cnet.com/Stretch-Break/3000-2129_4-10339758.html

برنامه نویس ممکنه حال بکنه یک هفته نخوابه و فقط بنویسه.و ممکنه ۲ هفته هیچچیزی ننویسه.

من اگر مدیر پروژه ی شرکت بودم، شما رو اخراج می کردم :)

موفق باشید.

Qermezkon
پنج شنبه 28 مهر 1390, 20:19 عصر
من پیاده روی رو ترجیح میدم

FastCode
پنج شنبه 28 مهر 1390, 21:42 عصر
من اگر مدیر پروژه ی شرکت بودم، شما رو اخراج می کردم :)
خوش به حال شرکتی که شما مدیر پروژش نیستی من هم برنامه نویسش نیستم. :)

JaguarXF
جمعه 29 مهر 1390, 21:45 عصر

با بهروزـراد موافقم!
کار شرکتی با کار شخصی تفاوت داره. شرکت RoadMap داره . Release Schedule داره. معلومه که کارها باید طبق زمابندی پیش بره. افزون بر اون این روزها هم که بسیاری شرکتها از Agile استفاده میکنند و هر روز هم Standup meeting دارند اونجا توی جلسه که نمیشه گفت والا امروز حس و حالش نبود کار کنم! حالا به جاش جمعه کار میکنم!

چیزی که شرکت خوب باید داشته باشه در مواردی از این دست اینهاست:
امکان کار از خانه با داشتن VPN که به اینترنت شرکت وصل شوید.
ساعتهای کاری منعطف به این صورت که حتما لازم نباشه رای ساعت هشت صبح اونجا باشی .
gym و یک سری وسایل تفریحی مثل میز پینگ پنگ و فوتبال دستی و دارت و ...
اتاقهای Private Room که بشه اونها رو رزور کرد رفت توش درب رو هم قفل کرد. ( تا حالا استفاده نکردم. شاید بعضی ها برای چرت زدن یا نماز خوندن استفاده میکنند . خودم فقط موقع حرف زدن با گوشیم میرم اونجا )

میلاد قاضی پور
جمعه 29 مهر 1390, 23:24 عصر
اتاقهای Private Room که بشه اونها رو رزور کرد رفت توش درب رو هم قفل کرد. ( تا حالا استفاده نکردم. شاید بعضی ها برای چرت زدن یا نماز خوندن استفاده میکنند . خودم فقط موقع حرف زدن با گوشیم میرم اونجا )

ببخشید این پرایوت روم هواکشم داره؟

مهران رسا
جمعه 29 مهر 1390, 23:46 عصر
ببخشید این پرایوت روم هواکشم داره؟
به نظرت به دردسرش می ارزه؟

alamate_aoal
شنبه 30 مهر 1390, 19:40 عصر
یه مقدار روی حرف های آقای Behrouz_Rad (http://barnamenevis.org/member.php?7945-Behrouz_Rad) تآمل کنید و احساسی برخورد نکنید.

fa_karoon
شنبه 30 مهر 1390, 23:37 عصر
ما یه تیکه فرش داشتیم که موقع نماز خوندن آقایون رو می فرستادیم یه اتاق دیگه در رو هم روشون می بستیم ، بعد از نماز حکم شرکت این بود که حتما باید فقط اون موقع استراحت کنید و روی فرشی که جای یه نفر به زور می شه سه نفری دراز بکشیم:قهقهه:(چی کشیدیم واقعا)