ورود

View Full Version : decompile کرردن فایل exe در دلفی

majod791
چهارشنبه 27 مهر 1390, 15:18 عصر
سلام چطوری من یه فایل exe دلفی رو decompile کنم ؟

یوسف زالی
چهارشنبه 27 مهر 1390, 22:06 عصر
سلام.
معمولا برنامه های ساخته شده برای این کار فقط تا حدودی این کار رو انجام می دن و هرگز دقیقا کد اصلی رو نمی دن.
خیلی دنبال این کار نباشین.
وقتتون رو روی نوشتن بگذارید.
اما اگر واقعا نیاز دارید DEDE گزینه مناسبی هست.

loo30fer
پنج شنبه 28 مهر 1390, 03:27 صبح
معمولا برنامه های ساخته شده برای این کار فقط تا حدودی این کار رو انجام می دن و هرگز دقیقا کد اصلی رو نمی دن.البته دوست من فکر نمیکنم بیرون آوردن اطلاعات از ریسورس و قسمتهایی از فایل که به شکل ساده توی فایل نوشته شده از قبیل اسم unit و غیرو که این قسمتها به سادگی تو برنامه های ویرایشگر هگز قابل مشاهده هستن واضحتر بگم مثلا اسم کتابخانه ها رو بدین شکل توی فایل نوشته Windows,SysUtils کلا دکمپایل حساب نمیشه چون کاری جز این و یکم موارد بیشتر که جزئی هستن نمیکنن البته نمایش اسمبلی فایل هم که همون زبان کمپایلره یا همون زبان سطح پایین چیز خاصی باشه قبول دارم که گرداوری چنین برنامه ای به همین سادگی نیست ولی کار خاصی هم ازش بر نمیاد شاید گاهی وقتها اطلاعاتی بده که برای کرکرها مفید واقع بشه ولی دکمپایل حساب نمیشه تازه توی یکی از انجمنهای همینجا خوندم dede ادعا کرده که میتونه فایلهای دلفی رو کامل دکمپایل کنه اگه واقعیت داشته باشه حرف بسیار خنده داری زده و فکر میکنم منظورش اگزه های مولتی مدیا بیلدر بوده :قهقهه:
نظر شما چیه دوست من؟
البته یکوقت اشتباه نشه قصد به حاشیه کشیدن تاپیک رو ندارم.

Felony
پنج شنبه 28 مهر 1390, 10:17 صبح
توی یکی از انجمنهای همینجا خوندم dede ادعا کرده که میتونه فایلهای دلفی رو کامل دکمپایل کنه
همچین چیزی محاله ؛ اون برنامه یکسری از کدهای بسیار ساده اسمبلی رو به معادلشون تبدیل میکنه ، مثلا هر جا تو کد دی اسمبل شده نوشته بود mov اون بر میداره میزاره =: ؛ البته نه به همین سادگی و به این شیوه ولی کلیت کار همینه و اون ادعا که شما نقل کردید بی معنا هست ، اون برنامه وقتی به 4 تا حلقه تو در تو ، Generic ها ، Dynamic Array ها ، Message Handler ها ، بلوک های مدیریت حافظه یا اینطور مباحث بخوره باید حالشو پرسید !