ورود

View Full Version : انتخاب دیتابیس مناسب

kamran00f
چهارشنبه 27 مهر 1390, 23:45 عصر
با سلام، من متاسفانه اطلاعات چندانی در مورد کار با دیتابیس ها ندارم و یه برنامه نوشتم که قراره یه حجم زیادی از اطلاعات رو جمع آوری کنه. در حال حاضر این کارو دارم با فایل انجام میدم ولی وقتی اطلاعات جمع آوری شده حجیم تر بشن به مشکل بر میخورم. می خواستم بدونم که برای یه برنامه ی دسکتاپ (فقط کارش محدود به سیستمی میشه که روش نصبه) از کدوم DBMS استفاده کنم بهتر و سریعتره. البته چیزی که خودم فکر میکنم اینه که اکسس نمیتونه جوابگو باشه چون احتمالا وقتی برنامه کل اطلاعاتشو جمع کنه حدود 10 میلیون رکورد داره که حجم هر کدوم شاید نزدیک 1کیلوبایت باشه. من میخوام یه دیتابیس انتخاب کنم که سرعتش اونقدری باشه که بتونه برای پردازش 10گیگابایت اطالاعات (یا شاید بیشتر) نسبتا سریع عمل کنه تا مجبور نباشم بعدا عوضش کنم. فقط دقیق نمیدونم که از چه نسخه ای از کدوم دیتابیس استفاده کنم. اگه بعد از پیشنهاد دیتابیس مناسب راهنمایی کنید که برای نصب engine اون دیتابیس باید دنبال چی بگردم ممنون میشم (منظورم اینه که بیشتر ممنون میشم). منظورم از engine یه برنامه ی نه چندان بزرگ و بدون چیزای غیر ضروری هست که باید رو کامپیوتر مقصد نصب شه تا بتونه از برنامه ی من استفاده کنه (چون زیاد بلد نیستم گفتم شاید اصطلاحشو اشتباه به کار بردم).

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

reza69
سه شنبه 18 بهمن 1390, 14:59 عصر
به نظر من sql یا oracle استفاده کن
oracle طرفداران زیادی داره و برای مدیریت سیستم های جامع مفید هست.ولی کار با Sql آسانتره من sql رو انتخاب می کنم ولی در مورد oracle هم تحقیق کن.
موفق باشی.