ورود

View Full Version : استفاده از فیلدهای دیگر dropdownlist

mandanim
پنج شنبه 28 مهر 1390, 11:34 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک dropdownlist دارم که SqlDataSource1 داره
در SqlDataSource1 من چند تا فیلد بهش نسبت دادم
حالا میخوام در صورتیکی dropdownlist وقتی یکی از فیلداشو نسبت دادم با انتخاب یکی از موارد dropdownlist فقط مقدار selectvalue رو نمی خواهم
من درست یکی از فیلدهارو بهش نسبت دادم ولی می خواهم اطلاعات فیلدهای همان رکورد رو تو بخشهای مختلف استفاده کنم
امیدوارم درست توضیح داده باشم
مثلا فیلدهای شماره پرسنلی - نام - نام خانوادگی - نام پدر - ش ش رو به SqlDataSource1 نسبت دادیم
و dropdownlist فقط شماره پرسنلی رو می تونه انتخاب بکنه ولی من یه string های مختلفی دارم که قرار تو اینا
مقادیر متناظر اون فیلد رو تو string هام قرار بده
فکر کنم بشه با SqlDataSource1 بشه این کار رو به راحتی انجام داد ولی من نتونستم:متفکر::متفکر:
دوستان از query string بهیچ وجه نمی خواهم استفاده کنم

smm2006sh
پنج شنبه 28 مهر 1390, 12:10 عصر
سلام
سوالتون که مبهمه
اما وقتی شما به یه dropdownlist یه جدول از بانک اطلاعاتی نسبت میدید ، این dropdownlist دوتا کار میتونه انجام بده .یکی این که مقداری را برای شما نشون بده و یکی دیگه هم این که وقتی کلیک میکنید چه value ای را برای شما بفرسته . اما شما برای این که فیلد های بانک (مقادیرشون) را داشته باشی باید یه select به بانک بزنی و مقادیر فیلد هارا برگردونی . البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، از خود SqlDataSource1 مقادر را بگیری.

mandanim
پنج شنبه 28 مهر 1390, 13:51 عصر
سلام دوست من
من می خواهم به مقادیر متناظر با DROPDOWN که در SqlDataSource1هست دسترسی داشته باشم
می دونم که که به دو تا بیشتر دسترسی نداره و لی می خواهم در صورت انتخاب یکی از مقادر به مقادیر موجود در SqlDataSource1 دسترسی داشته باشم
با SELECT که بخوام بنویسم سه سوته دوست من
می خوام به SqlDataSource1 دسترسی داشته باشم