ورود

View Full Version : google custom search vs website search

میلاد قاضی پور
جمعه 29 مهر 1390, 09:25 صبح
سلام. من میخوام در سایتم یه قسمت جستجو قرار بدم . با توجه به اینکه میخوام سایتم کاملا حرفه ای بوده و حرفهایی برای گففتن داشته باشه به نظر شما بهتره از کاستوم سرچ گوگل استفاده کنم یا یه جستجوی اختصاصی برای سایتم قرار بدم ؟

حمید محمودی
جمعه 29 مهر 1390, 10:54 صبح
سلام،

این قضیه بستگی به وبسایتتون داره.اگه بتونید تمام نیاز های جستجوی کاربران رو با "جستجوی اختصاصی سایت خودتون" براورده کنید، به شخصه فکر میکنم بهتر باشه سایت خودش یه جستجوی خوب داشته باشه.

درصد قابل توجهی از وبسایت ها یه جستجوی به درد بخور ندارن! اگه اینطور باشه که کاربر به مشکل بر بخوره همون جستجوی گوگل هم میتونه در کنار جستجوی سایت، کمک کننده باشه.

مثلا بصورت پیش فرض جستجوی سایت طوری در سایت قرار بگیره که کاربر در وهله اول با این دید که از جستجوی اختصاصی سایت استفاده میتونه بکنه، برای جستجو بره. اگه به مشکلی برخورد در همون صفحه جستجو، طوری باشه که google-custom-search هم قابل استفاده باشه.

موفق باشید.

moslem.hady
جمعه 29 مهر 1390, 12:31 عصر
دوستمون درست میگن. اگر هم نتونستی یه سرچ خوب بنویسی میتونی همون سرچ گوگل رو استفاده کنی و یه style قشنگ بهش بدی. من به gcs سایتم یه استایل ساده دادم.
http://www.niazjoo.ir/googlesearch.aspx

میلاد قاضی پور
جمعه 29 مهر 1390, 20:45 عصر
من فکر میکنم نوشتن سرچ مخصوص سایت اونهم برای مطالب سایت کار کاملا بیهوده ای باشه . البته منهای سایتهایی که روی مطالب خاص مثل ریاضیات یا هنر و ... کارمیکنن. چون گوگل روز به روز کاملتر و سریعتر میشه و هوش مصنوعی به کار رفته در شناسایی پستهای ارزشمند از محدوده ی فکری یک کاربر معمولی هم بالاتره . دلیل دیگه وقتی هست که برای نوشتنش صرف میشه . توی سایتی مثل فورشیرد وقتی فایلی رو جستجو میکنیم سرچ انجین فورشیرد هم خودش پیدا نمیکنه اما با استفاده از گوگل فایلهای مرتبط زیادی یافت میشه . جستجوی مطالب در گوگل در کسری از ثانیه انجام میشه در حالی که در سایت اگه بخوایم 500 تا صفحه رو با فور بررسیکنیم احتمالا راننده سرور یه اردنگی میزنه بهمون میندازتمون بیرون یا اینکه اگه سمت کلاینت پردازش انجام بشه کاربر بروزرش که هیچ ، ویندوزش که هیچ ، کیس و مونیتورشم فریز میشه !