ورود

View Full Version : سوال: يه سوال در باره آپلود ديتا بيس

Mehdi Zarepour
جمعه 29 مهر 1390, 16:05 عصر
سلام
من تو پروژه هام براي ايجاد ديتابيس از sql خود ويژوال استديو اسنفاده مي كنم، آيا ديتابيسم حتما بايد با خود SQL SERVER باشه كه بتونم آپلودش كنم، اگه لازم نيست بايد چيكار كنم.
يه سوال ديگه: تو سايت somee.com ثبت نام كردم تونستم صفحاتو آپلود كنم ولي نمي دونم ديتابيسو چجوري بايد آپلود كنم. اگه مي شه يه توضيح بديد. البته ديتابيسم تو ويژوال استديو ساختم.
ممنون.

MiladSe7en
جمعه 29 مهر 1390, 16:11 عصر
سلام

قاعدتا نباید با دیتابیستون مشکل پیش بیاد. در کل باید از دیتابیس Backup گرفت و داخل هاست Restore کرد.

در ضمن برای گرفتن هاست رایگان ویندوز با امکانات زیر به Admin@WebRahkar.com ایمیل بزنین.

.net framework 2,3,3.5,4
sql server 2008 r2
ajax
crystal report
unlimited disk space

Mehdi Zarepour
جمعه 29 مهر 1390, 16:20 عصر
سلام

قاعدتا نباید با دیتابیستون مشکل پیش بیاد. در کل باید از دیتابیس Backup گرفت و داخل هاست Restore کرد.

در ضمن برای گرفتن هاست رایگان ویندوز با امکانات زیر به Admin@WebRahkar.com ایمیل بزنین.

.net framework 2,3,3.5,4
sql server 2008 r2
ajax
crystal report
unlimited disk space

اگه قرار باشه كه حتما بك آپ بگيريم پس حتما بايد با SQL SERVER باشه ديگه.
متوجه منظورت نشدم چه ايميلي؟

MiladSe7en
جمعه 29 مهر 1390, 16:24 عصر
کلا Managment Studio نداری؟ الان فهمیدم. نه اینطوری نمیتونی دیتابیس رو قرار بدی رو هاست. (البته منظورم روی Somee هست. چون یادمه محدودیت داشت رو بعضی چیزا)

تا 2 روز پیش به 10 نفر محدود بود درخواست هاست. الان برای هفته دیگه هر کس بخواد میتونه درخواست خودشو برای گرفتن هاست ایمیل کنه. :چشمک:

Mehdi Zarepour
جمعه 29 مهر 1390, 16:35 عصر
کلا Managment Studio نداری؟ الان فهمیدم. نه اینطوری نمیتونی دیتابیس رو قرار بدی رو هاست. (البته منظورم روی Somee هست. چون یادمه محدودیت داشت رو بعضی چیزا)

تا 2 روز پیش به 10 نفر محدود بود درخواست هاست. الان برای هفته دیگه هر کس بخواد میتونه درخواست خودشو برای گرفتن هاست ایمیل کنه. :چشمک:

كار كردن با كنترول پنلها با هم متفاوته يا همشون يكي هستن؟
الان كه با somee كار كردم مي تونم با بقيه هم كار كنم؟
پس قفط برا somee بايد بك آپ بگيرم؟

MiladSe7en
جمعه 29 مهر 1390, 16:52 عصر
کنترل پنل Somee با همشون فرق داره، کنترل پنلهای معروف Plesk و WebsitePanel هستن.
برای Somee تا جایی که یادمه اینطوری بود. Someeهم محدوده هم تبلیغ داره زیاد بهت پیشنهاد نمیکنم. خودم 1 بار استفاده کردم ازش و دیگه هم نمیکنم :)

Mehdi Zarepour
جمعه 29 مهر 1390, 17:03 عصر
کنترل پنل Somee با همشون فرق داره، کنترل پنلهای معروف Plesk و WebsitePanel هستن.
برای Somee تا جایی که یادمه اینطوری بود. Someeهم محدوده هم تبلیغ داره زیاد بهت پیشنهاد نمیکنم. خودم 1 بار استفاده کردم ازش و دیگه هم نمیکنم :)

پس از چي استفاده كنم ( رايگان )

MiladSe7en
جمعه 29 مهر 1390, 17:19 عصر
اگر عجله داری میتونم بهت هاست بدم.
هاست ما پنل نداره فعلا ولی هم به دیتابیس و هم FTP با هر روشی میتونی وصل شی. فقط بنویس به چه اسمی یوزرنیم بسازم برات