ورود

View Full Version : سوال در مورد آپلود سایت

sh-eng
جمعه 29 مهر 1390, 17:31 عصر
سلام من از sql server 2005 استفاده می کنم می خواستم آپلودش کنم تاپیک های موجود رو خوندم ولی نفهمیدم
من باید تو هاست یه یوزر database بسازم ؟تا اونجا بتونم پایگاهمو restor کنم؟
آخه Enterprise Manage نداره
سوال دوم:
من از این راه کانکشن می سازم مشکلی پیش نمیاد؟

SqlConnection con = new SqlConnection("data source=(local);initial catalog=maskan;integrated security=true");

aliasghar2
جمعه 29 مهر 1390, 17:47 عصر
سلام
اشتباهت اینجا که فکر می کنی باید بانکتو بسازی
اینجوری نیست بلکه وقتی یه فضا رو از هاست میخری و درخواست یه دیتابیس می کنی خودشون اونو می سازن و وقتی بانکتو restore می کنی جدول ها ت با داده هایی که توش بود داخل بانکت ایجاد می شه این کار رو می تونی توی سیستم خودت هم تست کنی یه دیتابیس خالی ایجاد کنی به بک آپتو توش restore کنی

در مورد کانکشن هم کافی بجای سرور لوکال Ip یا اسم هاستی که خریداری کردی رو بدی و رمز و پسوردی که هاستت بهت داده رو استفاده کنی
SqlConnection con = newSqlConnection("data source=maskan.com;initial catalog=maskan;integrated user=username password= PASS ");

sh-eng
جمعه 29 مهر 1390, 20:09 عصر
خیلی ممنون پس باید به پشتیبان هاستم بگم برام یه db با اسمی که می خوام ایجاد کنه درسته؟آخه هیچ بانکی وجود نداره

aliyeh
جمعه 29 مهر 1390, 20:40 عصر
خودت هم میتونی با استفاده از کنترل پنل سایتت بانک رو ایجاد کنی.

atashsavar
شنبه 30 مهر 1390, 17:46 عصر
عزیزم تو کنترل پنل سایتت یه بانک ایجاد کن با نام کاربری و رمز عبور سپس از دیتابیس لوکالت 1 اسکریپت بساز بعد با استفاده از ssms به بانکت وصل شو و اون اسگریپت را اجرا کن

sh-eng
شنبه 30 مهر 1390, 21:52 عصر
عزیزم تو کنترل پنل سایتت یه بانک ایجاد کن با نام کاربری و رمز عبور سپس از دیتابیس لوکالت 1 اسکریپت بساز بعد با استفاده از ssms به بانکت وصل شو و اون اسگریپت را اجرا کن

همین ssms رو نمیدونم چیه؟چه جوری به بانکم وصل بشم؟

aliyeh
یک شنبه 01 آبان 1390, 07:38 صبح
من که با ssms کار نکردم.رو هاستم یک دیتابیس با همون نام دیتابیس برنامم اجرا کردم و بهش یوزر و پسورد دادم. بعد رو دیتابیس لوکالم راست کلیک کردم و از گزینه task زیر گزینه export رو انتخاب کردم و تمام table های دیتابیس لوکالم رو روی دیتابیس هاستم export کردم.به همین سادگی بود