View Full Version : ایجاد برنامه ای مثل Ipig که اینترنت رو برای کاربران شبکه شیر کنه ؟؟
hamid20live
شنبه 30 مهر 1390, 00:54 صبح
سلام دوستان
من میخوام برنامه ای بنویسم که مثل ipig عمل کنه یعنی یوزرهایی که تعیین میکنم به سرور وصل بشن و از اینترنت سرور استفاده کنن .
میشه اینکار رو کرد؟
راهش چیه از کجا باید شروع کنم؟
joker
شنبه 30 مهر 1390, 11:17 صبح
ميان به جرم ساخت ابزار فيلترشكن ميگيرنت آ :چشمک:
براي اين كار نيازي نيست برنامه اي بنويسيد ، يك سرويس RRAS روي ويندوزي سرور راه اندازي كنيد ، كلاينتها ميتونن بهش vpn بزنن و از اينترنتش استفاده كنند (يكسري جزئيات هم داره البته ولي اين كلياتش بود و اون چيزي كه لازم داري( طبق درخواستي كه نوشتي) را بهت سرويس ميده
hamid20live
شنبه 30 مهر 1390, 12:52 عصر
ممنون از توجهت دوست عزیز
ولی شرمنده یادم رفته بود یه چیز رو اضافه کنم میخوام ارتباط با پورتی باشه که خودم تعیین می کنم و اجازه دسترسی به هر کسی ندم! و اینکه این برنامه برای یه کارخونست و ارتباطشون از طریق وایرلسه واسه vpn نمی خوام
به نظرم خیلی ساده باشه ولی من برنامه نویسی شبکم زیر دهه!
joker
شنبه 30 مهر 1390, 14:52 عصر
خب اين كاري كه ميخواي بكني يعني بياي كل ارتباطاتي شبكه را بياري تحت يك پورت و پروتكل نيازمند برنامه نويسي سطح پائين شبكه هست كه آسون و ارزون نيست ، اگه چند ميليوني كنار گذاشتن ، من ميتونم برنامه اش را بهت بدم ولي جداي اين اين قضيه خودت از بيس بخواي بنويسي واقعا پوستت كنده هست :)
hamid20live
شنبه 30 مهر 1390, 15:42 عصر
یعنی اینقدر سخته؟؟؟ فکر کنم از خودت ipig استفاده کنم بهتره اینطور نیست؟ ولی کلاس کارو میاره پایین دیگه!! حیف شد
joker
شنبه 30 مهر 1390, 17:55 عصر
ipig فقط روي پورت80 يا همون وب كار ميكنه و با بقيه پروتكلهاي شبكه كاري نداره.. اگه هدفت فقط وب هست ، از برنامه هايي مثل CacheXpress ميتوني استفاده كني ، نيازي به نصب نرم افزار روي كلاينتها هم نيست ، فقط بايد براي دسترسي به اينترنت پراكسي تنظيم كنند...
نرم افزار ISA هم هست كه باز هم مال ميكروسافته و امكانات بيشتري بهت ميده
اگه نياز داري كه همه پروتكلها را اين شبكه برات ساپورت كنه ، بهترين و ارزونترين و سريعترين و راحت ترين راهت ، همون vpn داخلي هست
hamid20live
یک شنبه 01 آبان 1390, 12:38 عصر
دزسته v...n بهترین راهه ولی به دلیل امنیت خاصی که شبکه داره نمی تونم از پورتهای v...n استفاده کنم .
به هر حال ممنون از اهنماییتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.