alamate_aoal
یک شنبه 01 آبان 1390, 00:41 صبح
سلام
یه پروژه از نوع GUI بسازید و در آن یک QPushButton و QLabel قرار دهید
در اسلات کلیک شدن pushbutton این کدها را بنویسید
void MainWindow::on_pushButton_clicked()
{
ui->label->setPixmap(QPixmap("my_pic.jpg"));
}
برنامه را در حالت Release کامپایل و اجرا کنید. مشاهده خواهید کرد که برنامه به درستی کامپایل و اجرا میشود
فایلهای زیر را در کنار فایل اجرایی ساخته شده کپی کنید
libgcc_s_dw2-1.dll
mingwm10.dll
QtGui4.dll
QtCore4.dll
my_pic.jpg
نام پوشه ای که Qt را در آنجا نصب کرده اید تغییر دهید. برای مثال من Qt را در C:\QtSDK نصب کردم و نام آن را به C:\QtSDK_X تغییر دادم.
اکنون فایل اجرایی پروژه خود را در خارج از محیط توسعه اجرا کنید, همانطور که مشاهده میکنید برنامه اجرا میشود اما زمانی که بر روی دکمه کلیک میکنیم برنامه از خود عکس العملی نشان نمیدهد و تصویر مربوطه را در label نمایش نمیدهد
بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم برنامه به این مسیر وابسته است:
C:\QtSDK\Desktop\Qt\4.7.4\mingw\plugins\imageforma ts
بنابراین همه فایلهای موجود در مسیر فوق را در کنار فایل اجرایی کپی کردم اما باز مشکل حل نشد
دلیل این مشکل چیست؟
یه پروژه از نوع GUI بسازید و در آن یک QPushButton و QLabel قرار دهید
در اسلات کلیک شدن pushbutton این کدها را بنویسید
void MainWindow::on_pushButton_clicked()
{
ui->label->setPixmap(QPixmap("my_pic.jpg"));
}
برنامه را در حالت Release کامپایل و اجرا کنید. مشاهده خواهید کرد که برنامه به درستی کامپایل و اجرا میشود
فایلهای زیر را در کنار فایل اجرایی ساخته شده کپی کنید
libgcc_s_dw2-1.dll
mingwm10.dll
QtGui4.dll
QtCore4.dll
my_pic.jpg
نام پوشه ای که Qt را در آنجا نصب کرده اید تغییر دهید. برای مثال من Qt را در C:\QtSDK نصب کردم و نام آن را به C:\QtSDK_X تغییر دادم.
اکنون فایل اجرایی پروژه خود را در خارج از محیط توسعه اجرا کنید, همانطور که مشاهده میکنید برنامه اجرا میشود اما زمانی که بر روی دکمه کلیک میکنیم برنامه از خود عکس العملی نشان نمیدهد و تصویر مربوطه را در label نمایش نمیدهد
بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم برنامه به این مسیر وابسته است:
C:\QtSDK\Desktop\Qt\4.7.4\mingw\plugins\imageforma ts
بنابراین همه فایلهای موجود در مسیر فوق را در کنار فایل اجرایی کپی کردم اما باز مشکل حل نشد
دلیل این مشکل چیست؟