PDA

View Full Version : ايحاد وب سرويس ارسال اس ام اس

nickandish
یک شنبه 01 آبان 1390, 11:57 صبح
سلام دوستان گرامي

ببخشيد من در مورد ايجاد يك وب سرويس ارسال اس ام اس سوال داشتم. در واقع من مي خوام از وب سرويس شركت مگفا براي اين كار استفاده كنم ولي گويا خودم هم بايد براي كنترل ارسال هام و ذخيره يك سري اطلاعات مربوط به حساب اعتبار كاربران در پايگاه داده يك وب سرويس بنويسم. در واقع اينطوري بگم كه فرض كنيد من يك نرم افزار ويندوز دارم كه از طريق اينترنت ميخواد ارسال اس ام اس كنه . خوب بايد سرويسش رو از يه شركت خريداري كنم و با اون كار كنم. حالا سوالم اينه كه چه كاراي ديگه اي بايد انجام داد . يعني اگه من برنامم رو به چند تا شركت بدم مديريت ارسال اون ها رو به چه صورت بايد داشته باشم. و اين كار رو از چه طريقي بايد انجام بدم . اين بحث واقعا برام مبهم است ولي خوب شركت از من خواسته كه اين كار رو براي پرو‍‍‍ژه خاص خودمون انجام بدم ومن نمي دونم چطوري.

منتظر راهنمايي و سخاوت شما هستم

powerboy2988
یک شنبه 01 آبان 1390, 13:01 عصر
سلام

شما از شرکتی که وب سرویس واسه sms میگیری یک شماره هم ازشون میگیری ...
بعدش شما از اون وب سرویس که تو برنامه استفاده می کنی .. چند تا متد تو وب سرویس داره که 2 تا از مهمترین های اون smsSent و smsReceive هستش که با smsReceive می تونی sms های ارسالی به شماره ی که گرفتی رو سمت خودت دریافت کنی و تو دیتابیس خودت ذخیره کنی...
و همچنین شما یک panel هم تو سایت اون شرکتی که sms گرفتی داری که توش همه sms ها تو می تونی ببنی

و نکته ای هم که هست اینکه واسه هر مشتری یک شماره می گیری...

موفق باشی

nickandish
دوشنبه 02 آبان 1390, 09:43 صبح
سلام

شما از شرکتی که وب سرویس واسه sms میگیری یک شماره هم ازشون میگیری ...
بعدش شما از اون وب سرویس که تو برنامه استفاده می کنی .. چند تا متد تو وب سرویس داره که 2 تا از مهمترین های اون smsSent و smsReceive هستش که با smsReceive می تونی sms های ارسالی به شماره ی که گرفتی رو سمت خودت دریافت کنی و تو دیتابیس خودت ذخیره کنی...
و همچنین شما یک panel هم تو سایت اون شرکتی که sms گرفتی داری که توش همه sms ها تو می تونی ببنی

و نکته ای هم که هست اینکه واسه هر مشتری یک شماره می گیری...

موفق باشی

مرسي . ممنون از راهنماييتون.
اين سمت قضيه حل است . ولي سوال من اين است كه آيا نيازي هست كه من خودم به عنوان شركتي كه دارم نرم افزار م رو دست مشتري ميدم وب سرويس بنويسم . مثلا براي كنترل اعتبار مشتري ها يا نه . اگه آره چه چيز هايي بايد تو وب سرويسم لحاظ كنم.

powerboy2988
دوشنبه 02 آبان 1390, 09:50 صبح
خوب ببین ..... شما از یک وب سرویس که از شرکت میگیری .. همه کارای مربوط به SMS رو باهاش انجام میدی....

حالا اعتبار مشتری ، مربوط به برنامه ی شماست..
مثلا می تونی اعتبار مشتری رو تو ارسال و دریافت sms هات اعتبار سنجی کنی...

منظورمو گرفتی؟؟

nickandish
دوشنبه 02 آبان 1390, 15:11 عصر
خوب ببین ..... شما از یک وب سرویس که از شرکت میگیری .. همه کارای مربوط به SMS رو باهاش انجام میدی....

حالا اعتبار مشتری ، مربوط به برنامه ی شماست..
مثلا می تونی اعتبار مشتری رو تو ارسال و دریافت sms هات اعتبار سنجی کنی...

منظورمو گرفتی؟؟
بله ممنون. لطف كردين