View Full Version : Generate SQL Script
mehdi_moosavi
یک شنبه 01 آبان 1384, 23:45 عصر
با سلام و ادب
چطور می تونم Generate SQL Script مربوط به یک دیتا بیس رو ذخیره کنم و در دفعات بعد اون رو اجرا کنم؟ (من در حال حاضر مجبورم هر بار از اول اون رو بسازم)
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
sarami
دوشنبه 02 آبان 1384, 01:37 صبح
تو enterprice manager برروی بانک اطلاعاتیتون right click کنین در all task قسمت generate sql script رو انتخاب کنین بقیشو متوجه میشن موفق باشین
mehdi_moosavi
دوشنبه 02 آبان 1384, 17:54 عصر
سلام خیلی متشکر از جوابتون ولی این رو میدونستم .
البته شاید من سوالم رو کامل نگفتم.
ببینید این مراحلی رو که شما گفتید مراحل تهیه یک فایل Script از یک دیتابیسه که وقتی ویزارد اون رو اجرا میکنید
بوسیله سوالهایی که می پرسه و جوابهایی که به اونها می دید یک فایل Script ساخته و روی هارد ذخیره میکنه
مثلا می پرسه آیا میخواید خود دیتا بیس هم ساخته بشه ؟ یا اینکه مثلا قبل از ساختن تیبلها تمام تیبلهای موجود رو پاک کنه یا نه؟ و یا ...
به هرحال بعد از طی تمام مراحل، فایل Script رو میسازه ولی اگه شما بخواهید مثلا روز بعد هم یک بار دیگه فایل SCript رو بسازید دوباره باید به تمام سوالات دوباره پاسخ بدید (چک مارکهایی رو که لازمه باید دوباره تیک کنید)
سوال من این بود که آیا این امکان هست که این خصوصیات رو یک بار انتخاب کنیم و ذخیره کنیم و دیگه برای دفعات بعد طی این مراحل لازم نباشه؟
مثلا من میخوام هربار که Script اجرا میشه خود دیتا بیس رو هم بسازه ، فایلهای ایندکس رو هم بسازه و یوزر ها رو هم تعریف کنه و ...
امیدوارم سوالم رو متوجه شده باشین
با تشکر
majid_afra222
دوشنبه 02 آبان 1384, 18:39 عصر
سلام
خودت برنامش رو بنویس. کار سختی نیست از جداول سیستمی کمک بگیر.
mehdi_moosavi
دوشنبه 02 آبان 1384, 22:09 عصر
ولی بلد نیستم. میشه شما راهنمایی کنید؟
AminSobati
دوشنبه 02 آبان 1384, 23:30 عصر
از SQL-DMO کمک بگیرین، خودش Script رو توسط کد نویسی تولید میکنه
majid_afra222
سه شنبه 03 آبان 1384, 10:59 صبح
سلام
صحبتهای جناب ثباتی درسته SQL-DMO هم میشه ولی با .NET من نتونستم چون میگفتن باید سرویس پک 2 برای SQL Server رو هم نصب کرده باشی.
ولی با SQL-DMO همه کاری راحته.
mehdi_moosavi
سه شنبه 03 آبان 1384, 20:51 عصر
سلام
با تشکر از دوستان
خواهش میکنم در مورد DMO یک کم توضیح بدید
چطور میتونم اون رو اجرا کنم؟
از کدوم قسمت SQL ؟ (ببخشید که اطلاعات من کمه)
با تشکر
majid_afra222
چهارشنبه 04 آبان 1384, 23:07 عصر
سلام
ببین این مقاله بدردت میخوره :
http://www.codeproject.com/database/sqldmo.asp
برای تولید اسکریپت هستش.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.