View Full Version : سوال: WCF در نگاه کلی و خودمانی!
aryalireza
یک شنبه 01 آبان 1390, 18:54 عصر
سلام،خدمت شما عزیزان
من در مورد wcf مطلب خیلی خوندم،چه تو این تالار و چه تو سایت های دیگه،ولی هیچ کدومش به طور ساده و مشخص نبوده،و من هم متوجه اش نشده ام،اگه میشه واسم توضیحش بدین،اول: چی هست ؟ :متفکر: بعد موارد استفده اش کجاست؟ :متفکر: و حتما واسم یه مثال بزنید
ممنون میشم
:قلب::بوس:
hjran abdpor
دوشنبه 09 آبان 1390, 19:29 عصر
با سلام.
یه مثال میزنم امیدوارم جا بیفته : شما فرض کنید یه ساختمان دارید که 5 طبقه است ور طبقه 5 تا سیستم دارید حالا شما هم به عنوان برنامه نویس بهتون میگن ما یه برنامه ی مثلا حسابداری میخایم که یک هسته مرکزی داشته باشه و بقیه فقط بتونه با مرورگر خود بهش وصل شن بهاش کار کنند ، اینجا ایده شما چی است ، ما باید از مدل Client/server شبکه استفاده می کنیم به اینصورت برنامهی اصلی را در یک کامپیوتر مرکز قرار میدیهم و بقه فقط به عنوان یه کاربر معمولی بهش وصل میشن و ازش استفاده میکنن!!!!!!!!!!
این یک نمونه مثال ساده بود که دوست عزبز برام زده .
aryalireza
دوشنبه 16 آبان 1390, 13:15 عصر
با سلام.
یه مثال میزنم امیدوارم جا بیفته : شما فرض کنید یه ساختمان دارید که 5 طبقه است ور طبقه 5 تا سیستم دارید حالا شما هم به عنوان برنامه نویس بهتون میگن ما یه برنامه ی مثلا حسابداری میخایم که یک هسته مرکزی داشته باشه و بقیه فقط بتونه با مرورگر خود بهش وصل شن بهاش کار کنند ، اینجا ایده شما چی است ، ما باید از مدل Client/server شبکه استفاده می کنیم به اینصورت برنامهی اصلی را در یک کامپیوتر مرکز قرار میدیهم و بقه فقط به عنوان یه کاربر معمولی بهش وصل میشن و ازش استفاده میکنن!!!!!!!!!!
ممنون جیگر!
مرسی
vof.ir
دوشنبه 07 آذر 1390, 00:08 صبح
جسارتا، این الان شد یک نگاه خودمنی و کلی به
WCF
!!!!!!!!!!?!?????!?!?!??
scorpion16
شنبه 26 آذر 1390, 22:52 عصر
با سلام.
مرسی دوست عزیز ، ولی تعریف wcf ماورای این توضیحات است. خودم هم بسیار مشتاقم تا این پک از دات نت رو یاد بگیرم. از دوستان عزیزی که تجربه ی کار با WCF را دارند تقاضا میشود خیلی ساده فرق بین برنامه نویسی Socket و WCF را بازگو کنند
با تشکر
rahmatr
چهارشنبه 30 آذر 1390, 21:10 عصر
مرسی دوست عزیز ، ولی تعریف wcf ماورای این توضیحات است. خودم هم بسیار مشتاقم تا این پک از دات نت رو یاد بگیرم. از دوستان عزیزی که تجربه ی کار با WCF را دارند تقاضا میشود خیلی ساده فرق بین برنامه نویسی Socket و WCF را بازگو کنند
توضیح کوتاهی درباره پروژه ای که از wcf استفاده کردم می دهم. امیدوارم مفید باشد:
ما باید سیستم قرائت از راه دور کنتورها را پیاده سازی می کردیم. یعنی به جای اینکه مامور قرائت حضوری برای قرائت کنتور اقدام کند، باید سیستمی را طراحی می کردیم که کارمند شرکت توزیع در دفترش نرم افزاری داشته باشد و لیست مشترکین را ببیند بعد هر کدام را خواست انتخاب کند و روی دکمه قرائت کلیک کند و چند ثانیه بعد نتیجه را در همان نرم افزار مشاهده کند.
حال به نظر شما چگونه باید این کار انجام شود؟
تیم الکترونیک مداری طراحی کردند که کنار کنتور نصب می شد و می توانست کنتور را بخواند و به کمک یک سیم کارت قابلیت اتصال به اینترنت gprs را داشت. برنامه نویسی های این تیم که با اسمبلی کد می نوشتند فقط می توانستند به صورت سوکت به یک ip وصل شوند و اطلاعات را ارسال و دریافت کنند.
بنابراین من یک سرویس ویندوزی نوشتم و روی یکی از کامپیوتر های شرکت که برای اون ip اختصاصی گرفته بودند نصب کردم. سرویس روی یک پورت (مثلا 3456) شروع به گوش کردن می کرد و کنتورها هم ارتباط سوکتی بصورت Tcp با اون ip و در نتیجه سرویس برقرار کردند. ارتباط کنتورها با سرویس حل شد.
بعد نرم افزاری برای شرکت توزیع طراحی شد که اطلاعات مشترکین را داشت. تنها کاری که می ماند ارتباط نرم افزار با سرویس بود.
شما اگر روی یک کامپیوتر یک نرم افزار داشته باشید و بخواهید به یک ویندوز سرویس روی یک کامپیوتر دیگر وصل شوید چکار می کنید؟
راههای مختلفی هست: سوکت، ریموتینگ، ... و wcf. ساده ترین روش wcf است.
یک کلاس در ویندوز سرویس می سازید و در نرم افزار روی کامپیوتر دیگر به راحتی متدهای اون رو صدا می زنید انگار که اون کلاس داخل نرم افزار خودتان است.
تصور کنید که شما در برنامه خود دو کلاس دارید که یکیش روی کامپیوتر دیگری قرار دارد. چه دنیای قشنگی می شود انگار شما همه جا هستید هم روی این کامپیوتر و هم روی کامپیوتر دیگر. به منابع هر دو کامپیوتر دسترسی دارید. wcf این یکپارچگی را با دو خط کد نوشتن برای شما فراهم میکند.
این می شود طراحی سرویس گرا.
wantonboy13
یک شنبه 02 بهمن 1390, 04:03 صبح
یه سوال : این WCF نسل بعدی همون distributed programming ه مایکروسافته ؟ من بخوام برنامه نویسی در محدوده ی تحت شبکه و ... رو شروع کنم از کتاب های آموزش WCF شروع کنم ؟
youngmehran
یک شنبه 09 بهمن 1390, 13:19 عصر
سلام خوبین آقای رضایی ؟ امکانش هست بتونم باهاتون در مورد پروژه ای که انجام دادین صحبت کنم ؟
چطوری میتونم باهاتون تماس بگیرم ؟
حسن رضازاده
یک شنبه 16 بهمن 1390, 23:53 عصر
سلام
میشه یه منبع خوب واسه یاد گرفتن wcf معرفی کنین ؟ (واسه تازه کار ها ) تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.