ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد ویژوال بیسیک

hosein3000
یک شنبه 01 آبان 1390, 20:01 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی

من دارم یه برنامه با وی بی 6 می نویسم که شامل 14 فرم محاسباتیه و در هر فرم یک نتیجه برامون بدست می یاد.
به عنوان مثال نتیجه چندین فرمول رو در یک تکست باکس بدست می یاریم.
و در پایان می خوام که تمام نتایج بدست اومده از این 14 فرم رو در یک فرم به عنوان خلاصه گزارش نمایش بدم بدون اینکه از دیتابیس استفاده کنم.
حالا سوالم اینه که بهترین و راحترین راه برای اینکه بتونم مقادیر موجو د در تکس باکس های 14 فرم رو تو فرم خلاصه بیارم به نظر شما چی می تونه باشه؟
چون وقتی یک فرم رو close یا unload می کنم مقادیر اون از بین میره
ممنون می شم راهنماییم کنین

kitcat_m18
یک شنبه 01 آبان 1390, 20:21 عصر
من نمي دونم که محاسبات شما چيه که 14 فرم جدا براش ساختين :متعجب:
تو حسابداري اگه کار مي کني يه فانکشن ماژول مردونه بنويس که از شير مرغ تا جون آدميزاد توش باشه و بتوني استفاده کني.

اما اگه نمي توني اين کارو کني يه ماژول ايجاد کن و توش يه سري متغير عمومي بساز بعد قبل از Unload کردن فرم ها مقادير رو به متغير هاي عمومي پاس بده.

موفق باشي :لبخندساده:

hosein3000
دوشنبه 02 آبان 1390, 20:51 عصر
مرسی به خاطر اینکه جوابمو دادین

نه برای حسابداری نیست در مورد محاسبات مهندسی عمرانه
منم می خواستم از ماژول استفاده کنم اما می خواستم مطمئن بشم
با تشکر مجدد از شما

hosein3000
سه شنبه 10 آبان 1390, 16:11 عصر
با سلام مجدد
من وقتی متغییر تعریف می کنم و مقدار فیلد های محاسباتی رو داخل اون متغییر ارسال می کنم مقدار رو بصورت نماد علمی یعنی توان دار می نویسه در حالی که بدون استفاده از متغییر چنین چیزی نمی شه
و وقتی از دیتا تایپ های دابل یا لانگ استفاده می کنم مقدار برگشتی صفر می شه
چیکار کنم اینطور نشه و مقدار فیلد رو عین همونی که تو محاسبات بدست اوردم بتون به داخل متغییر ارسال کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

kitcat_m18
سه شنبه 10 آبان 1390, 19:17 عصر
واي خدا چه انتظاراتي از ادم دارين!
خب حداقل دو خط نمونه بذار آدم بدونه کجا رو گير کردي :اشتباه:

hosein3000
پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:11 صبح
فرضا این فرمول منه :
Text5.Text = 0.8 * (0.08 * Val(Text4.Text) ^ (3 / 4))
وقتی می خوام نتیجه رو وارد یه متغیر کنم مثلا long یا double وقتی مقدار متغییر رو فراخوانی می کنم مقدارش به جای عدد text5 صفر میشه برای حل مشکل اومدم متغییر رو از نوع string تعریف کردم اینبار موقع فراخوانی جواب رو میده اما با نماد علمی میده مثلا اینطوری 5.11703104187252E-02 و در بقیه قیلد های محاسباتی خطا میده در حالی که باید اینطوری باشه 0.511703104187252
همونطور که در پست اولم گفته بودم می خوام این مقادیر رو که در هر فرم بدست اوردم در یک فرم با عنوان خلاصه قرار بدم که برای قرار دادن باید اونا رو توی متغییر ها قرا ر داد که به همین علت دچار مشکل شدم

hosein3000
پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:19 صبح
سلام دوباره
دوستان حل شد فقط یه عبارت val کم داشت
باز هم ممنون
اما اگه میشه راهنمایی کنین در مورد اینکه چطور متغییر ها رو تعریف کنم که بتونم بدون از دست دادن اطلاعات در اخر اونا رو دوباره فراخوانی کنم؟؟ یه نمونه میزارین بیزحمت؟؟
مرسی مرسی

ali_habibi1384
جمعه 13 آبان 1390, 20:31 عصر
توي يك ماژول اسم متغير رو تعريف كن سراسري ميشه

kitcat_m18
شنبه 14 آبان 1390, 10:21 صبح
اما اگه میشه راهنمایی کنین در مورد اینکه چطور متغییر ها رو تعریف کنم که بتونم بدون از دست دادن اطلاعات در اخر اونا رو دوباره فراخوانی کنم؟؟

سوالت گنگه

در آخر چي؟؟؟

چون منظورت رو متوجه نشدم منم مثل سوال پرسيدنت جواب ميدم:
متغيرت رو Static تعريف کن.

موفق باشي :لبخندساده:

hosein3000
دوشنبه 23 آبان 1390, 20:29 عصر
خوب من اینکارو انجام می دم اما وقتی فراخوانی می کنم دوباره با نماد علمی می نویسه مثلا به جای 0.511703104187252 اینطور مینویسه 5.11703104187252E-02 با هر جور data type هم امتحان کردم نشد.
یک بار حل شد منم فکر کردم مشکل حل شده اما جور در نمیاد

kitcat_m18
دوشنبه 23 آبان 1390, 22:02 عصر
انواع متغیرها:
متغیرها در ویژوال بیسیک به دو دسته عددی و غیر عددی تقسیم بندی می شوند. داده های عددی نیز خود به دو گروه صحیح و اعشاری تقسیم می شوند. داده های غیر عددی شامل داده های منطقی ، رشته ای ، تاریخ و زمان و شیء می باشند ، که هر کدام را به اختصار توضیح می دهیم.
الف) متغیرهای عددی :
در زیر جدولی از این نوع برحسب میزان حافظه اشغالی مرتب شده اند، که دانستن آن برای پیشروی در آموختن لازم است:

باره قابل قبول ---------------------------- نوع متغیر

۰تا۲۵۵-------------------------------------- Byte
۳۲۷۶۷- تا ۳۲۷۶۸ --------------------- Integer
۲۱۴۷۴۸۳۶۷- تا ۲۱۴۷۴۸۳۶۴۸----------- Long

تمام متغیرهایی که از یکی از این سه نوع تعریف شوند فقط پذیرای اعداد صحیح خواهند بود. اگر یک عدد اعشاری به این نوع متغیرها نسبت داده شود فقط قسمت صحیح عدد در متغیر قرار می گیرد.
انواع متغیرهای اعشاری هم به این صورت هستند:

بازه قابل قبول -------------------------- نوع متغیر

گستره وسیعی با ۶ رقم اعشار ------------ Single
گستره وسیعی با ۱۴ رقم اعشار -------- Double
۴رقم اعشار -------------------------- Currency

نکته: توجه نمایید که نوع Currency بیشتر برای محاسبات مالی و اداری استفاده می شود.
ب ) متغیر رشته ای :
در نوشتن اکثر برنامه ها نیاز به متغیرهایی خواهد شد که حروف و کلماتی مثل نام افراد را نگهداری کنند. در ویژوال بیسیک این کار به عهده متغیرهایی هستند که از نوع String تعریف شوند.
ج ) متغیرهای دو مقداری ( منطقی ) :
گاهی متغیری لازم است که بتواند یکی از دو مقدار True یا False ( همان صفر و یک، یا درست و نادرست) را در خود نگهداری کند. این نوع در برنامه با کلمه کلیدی Boolean مشخص می شود. در ادامه با این متغیرها بیشتر آشنا خواهید شد.
د ) نوع تاریخ و زمان :
توضیح خاصی ندارد! فقط به یاد داشته باشید که با کلمه کلیدی Date مشخص می شود. همانگونه که از نام آن پیداست، برای کار با زمان و تاریخ کاربرد دارد.
ه ) نوع Variant:
این نوع می تواند انواع متغیرهای بالا را در خود جای دهد! یعنی در یک قسمت می تواند عدد باشد، و در قسمت دیگر رشته، و . . . !! البته بر خلاف گستردگی ظاهریش چندان پر کاربرد نیست.

kitcat_m18
دوشنبه 23 آبان 1390, 22:22 عصر
البته پيشنهاد من به شما گرد کردن اعداد اعشاري هست.
موفق باشيد. :لبخندساده:

takkhal
سه شنبه 24 آبان 1390, 20:04 عصر
برای تعریف متغیر سراسری توی یه ماژول کد زیر رو بنویس

public Moteghayer1 as string

درمورد انواع متغیر هم که جناب
kitcat_m18 (http://barnamenevis.org/member.php?139522-kitcat_m18) توضیح دادن