ورود

View Full Version : دسترسي به اشيا صفحه از داخل كدهاي c# در وبسايت

reza_mostafavi63
یک شنبه 01 آبان 1390, 20:40 عصر
با سلام
من داخل سايتم يك اسلايد شو كه از jQuery استفاده كرده دارم . اول ميخاستم عكس ها رو تو DB ذخيره كنم و عكس ها از اونجا لود بشن ولي ساختار اسلايد شو طوري هستش كه بايد عكس ها در فايل فيزيكي ذخيره بشن .(چون آدرس عكس ها رو به عنوان پارامتر ورودي ميگيره)
كد جاوا براي ايجاد اسلايدشو :

myShow = new Slideshow('my_slideshow', { hu: 'imagesfolder/', images: ['PIC1.jpg', 'PIC2.jpg'] });

در نتيجه به ناچار از خير DB گذشتم .
الان مشكلي كه دارم اينه كه تعداد عكس ها ثابت نيست و ممكنه عكسي خذف و يا اصافه بشه . در نتيجه نياز دارم كه نام فايل ها رو كه توي DB ذخيره كردمو ، به عنوان ورودي به اين تابع بدم .

چطوري اين كارو بكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بتونم از طريق C#‎‎‎‎‎‎ مقدار شي text رو كه از نوع htm هست رو تغيير بدم ، فكر كنم مشكلم حل بشه .

دوستان اگه راه بهتري هست لطفا مطرح كنين.

ایمان مدائنی
دوشنبه 02 آبان 1390, 15:55 عصر
شما ميتوانيد با استفاده از متد FIND CONTROL با با دونستن ID اون كنترل خيلي راحت بهش دسترسي داشته باشيد
سرچ كنيد به نتيجه مي رسيد

reza_mostafavi63
سه شنبه 03 آبان 1390, 19:02 عصر
شما ميتوانيد با استفاده از متد FIND CONTROL با با دونستن ID اون كنترل خيلي راحت بهش دسترسي داشته باشيد
سرچ كنيد به نتيجه مي رسيد

خيلي ممنون .
Page.FindControl("TextBox1") as TextBox

reza_mostafavi63
سه شنبه 03 آبان 1390, 19:15 عصر
شرمنده من تازه برنامه نويسي وب رو شروع كردم .

يه سوال دارم .
من چرا نميتونم با div صفحه سايتمو اينطوري تقسيم بندي كنم . style رو چطوري تنظيم كنم تا اينطوري در بياد . اگه زحمتي نيست كدشو بنويسيد برام . :قلب:

http://www.uploadup.com/di-4ZC6.jpg

يه سوال ديگه هم دارم . اگه از دوستان كسي كامپوننتي براي يك editor ساده براي ارسال پست (شبيه اديتوري كه پايين همين سايت هست) ، ميشناسه ، لطفا معرفي كنه ....
با تشكر فراوان فراوان فراوان .:قلب:

b.paseban
سه شنبه 03 آبان 1390, 19:56 عصر
من چرا نميتونم با div صفحه سايتمو اينطوري تقسيم بندي كنم . style رو چطوري تنظيم كنم تا اينطوري در بياد . اگه زحمتي نيست كدشو بنويسيد برام .
برای این کار شما باید از css استفاده کنید و بعنوان مثال برای div سمت چپ float:left; قرار بدین و برای div راست float:right; بدین ترتیب دو div در کنار هم قرار میگیرن.

يه سوال ديگه هم دارم . اگه از دوستان كسي كامپوننتي براي يك editor ساده براي ارسال پست (شبيه اديتوري كه پايين همين سايت هست) ، ميشناسه ، لطفا معرفي كنه
معرفی چند ادیتور (http://stackoverflow.com/questions/5285814/simple-wysiwyg-editor-for-asp-net-that-supports-images)