ورود

View Full Version : سوال: شناختن وسیله متصل به کامپیوتر از طریق USB

jaafar1363
یک شنبه 01 آبان 1390, 21:00 عصر
با سلام و خسته نباشید حسابی به همه

من چه طوری میتونم بفهمم که یه وسیله مثلا "فلش مموری" به سیستم وصل شده؟

(با زبان ویژوال بیسیک 6)

(مثل خود ویندوز وقتی فلش مموری رو وصل می کنیم کنار ساعت ویندوز یه پیغام میاد.)

ممنونم

mr-adler
دوشنبه 02 آبان 1390, 08:25 صبح
من چه طوری میتونم بفهمم که یه وسیله مثلا "فلش مموری" به سیستم وصل شده؟
اگه در رابطه با کار با پورت هاست من هم علاقه دارم...

aria1o
دوشنبه 02 آبان 1390, 09:31 صبح
سلام.الان حضور ذهن ندارم.ولي يه api هست كه نوع درايو رو مشخص ميكنه

Restlesa
دوشنبه 02 آبان 1390, 13:32 عصر
ميشه اين api رو معرفي كنيد ؟؟؟

aria1o
دوشنبه 02 آبان 1390, 14:17 عصر
ميشه اين api رو معرفي كنيد ؟؟؟

Private Declare Function GetDriveType Lib "kernel32" Alias "GetDriveTypeA" (ByVal nDrive As String) As Long

Private Sub Form_Load()
'Set the graphic mode to persistent
Me.AutoRedraw = True
'Get information about the C:\\
Select Case GetDriveType("C:\\")
Case 2
Me.Print "Removable"
Case 3
Me.Print "Drive Fixed"
Case Is = 4
Me.Print "Remote"
Case Is = 5
Me.Print "Cd-Rom"
Case Is = 6
Me.Print "Ram disk"
Case Else
Me.Print "Unrecognized"
End Select
End Sub

quiet_programmer
دوشنبه 02 آبان 1390, 14:57 عصر
با سلام.

با fso هم میتونی اینکارو انجام بدی. دیگه وقت نشد کدشو بنویسم عکس گرفتم ازش. امیدوارم خودت متوجه بشی. اگه متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم.

76995

یاحق.
موفق باشید

mr-adler
دوشنبه 02 آبان 1390, 15:02 عصر
سلام
با عرض معذرت عملکرد این خاصیت چیه؟(AutoRedraw)
اینجور که نوشته مشخص میکرد این بود که موقع خروج برنامه یه متد گرافیکی از نوع بیت مپ ایجاد میکنه:متفکر:اما منظورشو دقیق متوجه نمیشم

jaafar1363
دوشنبه 02 آبان 1390, 23:50 عصر
خیلی ممنون از جوابت.
ولی من منظورم اینه که وقتی فلش مموری رو به کامپ وصل کنیم فرم من show بشه و بگه که فلش نصب شد.
همین
اینو که نوشتی باید نام درایو رو بدی.اصلا اونی نیست که خواستم.به هر حال ممنون زحمت کشیدی.

quiet_programmer
سه شنبه 03 آبان 1390, 00:45 صبح
خیلی ممنون از جوابت.
ولی من منظورم اینه که وقتی فلش مموری رو به کامپ وصل کنیم فرم من show بشه و بگه که فلش نصب شد.
همین
اینو که نوشتی باید نام درایو رو بدی.اصلا اونی نیست که خواستم.به هر حال ممنون زحمت کشیدی.

اگه منظورت من بودم. اصلا اینجوری نیست که اسم درایو بدی! پس اون حلقه for each چیه؟ برای اینه که تمامی درایوهای موجود رو شناسایی میکنه و در صورتی که نوعش قابل حمل باشه یه پیغام چاپ میکنه.
باید یکم خلاقیت به خرج بدی دیگه برای رسیدن به هدفت. شماهمون کد رو بنویس بزار تو تایمر هروقت درایوی با نوع قابل حمل شناسایی شد دستور بده که فرم شو بشه
یاحق.
موفق باشید.

vbhamed
سه شنبه 03 آبان 1390, 08:56 صبح
سلام
با عرض معذرت عملکرد این خاصیت چیه؟(AutoRedraw)
اینجور که نوشته مشخص میکرد این بود که موقع خروج برنامه یه متد گرافیکی از نوع بیت مپ ایجاد میکنه:متفکر:اما منظورشو دقیق متوجه نمیشم

سلام

AutoRedraw به سيستم ميگه براي فرم يك بافر ايجاد كن كه وقتي چيزي روش پرينت يا رسم شد ذخيره بشه و اگر مثلا پنجره‌اي روي فرم اومد و كنار رفت، محتويات نوشته شده روي فرم پاك نشه، در غير اينصورت اگر قبل از نمايش فرم، پرينت انجام بشه كه اصلا نمايش داده نميشه، اگر بعد از اون هم باشه با اومدن پنجره‌اي روي فرم نوشته ها پاك ميشه
aria1o (http://barnamenevis.org/member.php?115558-aria1o) عزيز هم براي اينكه بتونن از دستور Print استفاده كنن اين خاصيت رو True كردن